Motorola Z10 (pytajte sa?)

O mobilních telefonech značek Lenovo i Motorola

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod bobco 12. 9. 2008 00:06

Ak sa chcete opytat na cokolvek ohladne tohoto telefonu, co ste nenasli v ziadnom teste ci recenzii, co by vas zaujimalo, pytajte sa. Rad odpovem.
bobco
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Earthworm 4. 10. 2008 14:40

Tak já bych dotaz měl. Plánuju si pořídit tento mobil a zajímal by mě především operační systém. Je to symbian, to vím, ale třeba u Z8 se hodně objevovalo, že je telefon pomalý, neustále má málo paměti a tak. A tak by mě zajímalo, jelikož má stejné parametry (procesor, paměť - možná se pletu), jak je to na Z10. Má stejné problémy? Jaké jsou vaše zkušenosti s užíváním?
Díky za odpověď.

Tak už nic, pročetl jsem se netem a zjistil, že na to opravdu hodně lidí nadává, že ta paměť fakt nestíhá, padá to, restartuje se, vypíná aplikace, má problémy s kartou, atd, atd...
Takže Samsung i560 už je doma :-D
Naposledy upravil buban dne 13. 10. 2008 22:22, celkově upraveno 1
Důvod: příspěvky sloučeny
Life is Worm!
Nejsem závislý na internetu, i když to tak občas vypadá...
Earthworm
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod InfernalMajesty 13. 10. 2008 17:39

Tak dotaz bych měl.Jak ji hacknout?Chtěl bych si do ní nahrát nějakej manažer procesů ale ztroskotal jsem už na instalaci xplore.Buď neprošel a nebo byl nekompatibilní a to nevím co by mě ještě čekalo dál
InfernalMajesty
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod *f* 14. 10. 2008 10:20

bolo by dobre napisat, ake hlasky ti to hadze.

davas tam spravnu verziu xplore urcenu pre UIQ, Symbian 9.2?
cogito ergo sum...
Pay attention or pay the price...
*f*
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod InfernalMajesty 15. 10. 2008 11:17

Přesnou hlášku teď nevím ale je stejná jako když tam chci nainstalovat cokoliv jinýho,něco jako že aplikace neprošla zabezpečením a v detailech tý hlášky je že podpis vypršel v době kdy byl použit.Jediná verze co se mi zatím chytla,byla určenoá pro UIQ 3 ale dotekové a ta mi napsala už při instalaci že nebude kompatibilní a fakt nebyla.Tohle určení by mi ale možná mohlo pomoct.Symbian mám poprvé tak teprve zkoumám co se s tím dá dělat
InfernalMajesty
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod *f* 15. 10. 2008 12:23

nie je mozne niekde v UIQ nastavit instalaciu vsetkych aplikacii ako tomu je na Nokiackom Symbiane? (Ja to mam v Menu - Vseobecne - Nastavenia - Aplikacie - Spravca aplikacii-Instalacia SW -> volba Vsetko)
cogito ergo sum...
*f*
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod InfernalMajesty 17. 10. 2008 18:19

Našel jsem tady jen správce práv kde je ale všechno vypnuté a je tam ještě položka Práva odemknuta,tam jsou nějaký url a ještě nějaký věci jenže jdou jen mazat jinak nic :-( Zatím mi šel nainstalovat jen coreplayer pro UIQ3 a ten je super,dost mi to ten foun i urychlilo protože když jsem mu nechal asociovat videopřípony tak je nenačítá media studio.Ještě právě potřebuju nějakej manažer procesů abych mohl killnout proces kterej zůstane viset v paměti a blokuje třeba foťák
InfernalMajesty
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Nick Naylor 17. 10. 2008 21:27

Swiss manager je meno aplikácie, ktorou mozete spravovat procesy...

(nie som si už ale istý či to spustíte na Z10)
Nick Naylor
Junior

Odeslat příspěvekod InfernalMajesty 18. 10. 2008 12:45

Díky.Tu už jsem našel ale bohužel nejde instalovat.Kdyby měl někdo odkaz na podepsanou verzi byl bych vděčný
InfernalMajesty
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod *f* 18. 10. 2008 15:43

a co tak hack symbianu? ;) je to uplne jednoduche
cogito ergo sum...
*f*
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod InfernalMajesty 19. 10. 2008 18:32

Moc jednoduché mi to nepřipadá.Podle jednoho návodu potřebuju x-plore,hello carbide a installserver.Zatím mám jen x-plore :-(,v něm mi nejde vytvořit složka bin,hello carbide hledám kterej půjde a installserver nevím jaký.Podle jiného návodu by složky měly jít odemknout místo hello carbide pomocí capsswitch ale zatím nemám funkční verzi :'(
InfernalMajesty
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod *f* 20. 10. 2008 08:59

Ved si pozri sekciu Symbian tu na fore, je tam pekny navod aj s odkazmi na vsetko potrebne.
cogito ergo sum...
*f*
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod InfernalMajesty 20. 10. 2008 20:47

Přesně tamodtud mám všechny ty verze co mi nefachaj,drakkarious i hello carbide :'( Jedna neprojde zabezpečením(hello carbide),druhá je nekompatibilní(drakkarious).Podpis na symbian signed taky nejde i když jsem si kvůli tomu extra udělal gmail :grr: Už jsem úplně jinde našel x-plore kterej jde,installserver.exe pro UIQ3(teoreticky by to měl být ten správnej,pro jistotu mám i pro různé verze FP) ale nemůžu najít nic funkčního co by mi odemklo přístup do složky C:\sys.Ještě snad zkusím jiné možnosti podepsání protože jinak už to asi nerozchodím.Flashnout předchozí mobil V635 byla hračka proti tomuhle
InfernalMajesty
Kolemjdoucí