Motorola Atrix - obecná diskuze

O mobilních telefonech značek Lenovo i Motorola

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod uiqjirka 4. 9. 2011 16:35

Kapacita je urcite znat,vydrzi me o dost dele nez Arc.Uplne prvni den, kdy jsem si s nim cely den hral jsem ho nedokazal za cely den vyzdimat a to byl porad zapnuty ,protoze jsem instaloval a nastavoval apod.
2 dny bez nabijecky pri velke zatezi vydrzim v pohode,jinak kolem 3 dnu bezproblemu,na tolik dni jsem se dostal jen s WP7 na HTC 7 PRO.Vydrzi jsem primo ohromen.Dale hlavne RAM,ktere je naddostatek,diky tomu ze ji je 1GB.
I nova HTC maji 1GB ram,ale velkou vetsinu ji sezere nenazrane Senze,takze pak zbyva ram stejne jako u telefonu jinych znacek,ktere ji maji v uvozkovach jen 512MB ci 256MB bez teto nadstavby.
U Atrixu je i videt ,ze kazde Android prostredi je jine.Navic v zakladu jsou aplikace,ktere jinde chybi,lepe zpracovany email klient a jine..
uiqjirka
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod seterwohipikule 5. 9. 2011 01:04

Na N900 jsi už zanevřel? :)
Bablbam.
seterwohipikule
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod uiqjirka 7. 9. 2011 05:33

Kdepak nezanevrel,N900 je srdcova zalezitost.
uiqjirka
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod flshman 18. 9. 2011 11:58

Jen mě ještě tak napadá,je to jen taková blbost.
Když telefon nemá CZ,poradí si s českou diakritikou na webu,v mailech,sms atd... nebo je třeba něco doinstalovat.Dík
Cowon J3 + BRAINWAVZ Alpha Pro
Fiio E17 Alpen + Shure SRH440
Apple iPad Air + Cowon SP2
flshman
Junior

Odeslat příspěvekod uiqjirka 18. 9. 2011 14:43

Samozrejme ze si poradi s ceskymi znaky,ale doporucuji instalaci more locale a zvolit cestinu.Nektere programy se spousteji podle jazyku ,ktery je telefonu defaultne..napr u navigace Navigona pak i naviguje v anglictine pri nepouziti more locale.
S odstupem casu mohu Motorolu doporucit,vydrz je primo luxusni zatim nejlpesi ze vsech telefonu a Androidem na trhu.Dodnes jsem nezaznamenal sebemensi problem,zamrz,restart ci jiny problem s telefonem.Jinak co jsem mel moznost tak doporucuji se vyhnout Atrixu z Ameriky od ATT co se sem taha.Je to rozdil zejmena ve stabilite.Diky customizaci od ATT nektere funkce dokonce chybi,jsou blokovane a telefon neni zdaleka tak stabilni.Kolega ho ma a jsou to jak dva rozdilne modely.Ani nedoporucuji unlock bootloaderu ci root,co ctu na xda-developers po techto zasazich jsou akorat problemy.Netvrdim ze je kazdy automaticky bude mit..Ale to uz je na uvazeni kazdeho,jetli ma telefon aby fungoval nebo na vecne vrtani..
uiqjirka
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod flshman 18. 9. 2011 15:11

dík,pořád se rozhoduju,ale ta motorola mě nejvíc láká.
root bych asi stejnak nedělal,na to si nechám desire s :-)
kupoval bych ho ze sunnysoftu asi,tvrdí že je to EU distribuce,tak snad to bude OK.
Dík
Cowon J3 + BRAINWAVZ Alpha Pro
Fiio E17 Alpen + Shure SRH440
Apple iPad Air + Cowon SP2
flshman
Junior

Odeslat příspěvekod uiqjirka 18. 9. 2011 15:21

Ano Sunnysfot je evropska distribuce,tez mam evropskou distribuci.
uiqjirka
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod kajer 26. 9. 2011 07:52

uiqjirka pises:
// ...od ATT nektere funkce dokonce chybi,jsou blokovane a telefon neni zdaleka tak stabilni.Kolega ho ma a jsou to jak dva rozdilne modely...//
Mam prave ATT a nemam tedy jak srovnat muzes priblizit ty rozdily klidne i do PM,ale mozna by to zajimalo i ostatni... A to srovnavas 2.2 s 2.3.4? nebo uz je dostupna 2.3.4 i euroverze? to sem nejak nesledoval. Dik za info.

Nejvic se mi libi ze ma WIFI "a" (5GHz) tu sem si doma vytvoril a mam od ostatnich klid.
apk.WiFi Manager ukazuje ze na ačku neni skutecne zadny provoz mimo mne...
Skoda ze tlf. s 5GHz neni u nas vic.
Jinak postreh ohledne skype -jelikoz zatim nepodporuje Tegra 2 chipset nejdou videohovory. Skoda na takovem Galaxy S je to v pohode.
kajer
Junior

Odeslat příspěvekod milennium 26. 9. 2011 16:11

Na evropské distribuci ATRIX mně vadí jen jedna věc. Nikde není ke stažení poslední verze Androida 2.3.4... Což u verze od ATaT je...
Ať jsem zkoušel retail verze DE, UK a jiné, na žádné s těchto verí mi nebyla nabídnuta zmíněná aktualizace...
Škoda...
milennium
Junior

Odeslat příspěvekod uiqjirka 26. 9. 2011 19:16

Mam Atrix D,A,CH a ten me jiz upgrade v minulych tydnech na 2.3.4 nabidnul.
uiqjirka
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod milennium 26. 9. 2011 19:24

Jirko, super. Taky mám D,A,CH, ale nikde nic. A na fórech jsem nezaregistroval, že by někdo update dostal. každý den to projíždím, hledám a čtu nejrůznější fóra a všichni tam brečí, kdy už konečně bude ten update...
Takže je to fakt divné...
Všude jen různé klony a vaření s ATaT a nebo s Bell Atrixu... Nechce se mi jít cestou patlání firmwaru na odemčený přístroj, přes image.zip...
Kdyby byl někde alespoň .sbf soubor, ale to není. Nikde...
milennium
Junior

Odeslat příspěvekod uiqjirka 28. 9. 2011 10:30

Kdybych mel telefon odemceny urcite bych byl schopny udelat extrakci z meho Atrixu..ja Atrixe odemykat nechci.Tak me nemej za zle ze update mam,nevidim v tom nic neobvykleho.Navic oficialni updater to bere podle emei ne comas za predchozi rom.Takze to ze tam narves jeste s odemcenym bootloaderem stejnou rom jako mam ja D,A,CH ti zrejme update na 2.3.4 nezajisti.

UPDATE:

Na jednom brazilskem foru http://www.atrixbrasil.com.br/viewtopic.php?f=14&t=1003 udajne nekolika lidem prisla aktualizace na 2.3.5,tez nebrandovana verze.Zpocatku to vypadalo jako fake,ale stale vice indicii utvrzuje, ze se jedna skutecne o oficialni realese.Me dnes prisla aktualizace malych rozmeru na me verzi 2.3.4 mozna je to predzvest uvolneni 2.3.5 - udajne od 5.rijna by mela byt distribuovana.
Dalsi lide potvrzuji ,ze je jim ze servisu vraci Atrix s 2.3.5
uiqjirka
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod neller 11. 1. 2012 12:40

Nějaké nové poznatky k Motorole Atrix? výdž? čeština v MT? Jak to je s aktualizacemi na nový Android? Kvalita foťáku?
neller
Junior

Odeslat příspěvekod xcookx 8. 2. 2012 17:16

Ma jeste Atrix smysl kupovat, nebo radsi sahnou po nejake novince? Mam zatim HTC Desire a u vazuji prejit na atrix, protoze je vykonny a hlavne vydrz pisou ze je docela slusna ale je uz taky docela stara tak by mne zajimalo jak jste sni spokojeni jako uzivatele? :-)
E51 neni,N79 neni,SE W200i,zaloha 6210,Samsung s5230,HTC Desire,iPhone 4s
xcookx
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka