Lenovo Vibe P1, Pro, P2- obecná diskuze

O mobilních telefonech značek Lenovo i Motorola

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Vendik84 7. 6. 2016 20:24

Díky za info, hned jsem taky aktualizovala :-) pochopila jsem dobře, že to byla aktualizace na výdrž baterie?
Vendik84
Junior

Odeslat příspěvekod freddy158158 7. 6. 2016 22:46

asi .. se uvidí časem ;-)
už ted nabíjím každy druhy den tak třeba se pochlapí :-D
freddy158158
Junior

Odeslat příspěvekod imaster 8. 6. 2016 07:05

Taky nabíjím každý druhý den , ale mám tam kolem 20% zůstatku. Při stejném zatížení jsem s huawei P6 nevydržel do večera. Takže za mě velký pokrok.
imaster
Junior

Odeslat příspěvekod Vendik84 8. 6. 2016 09:49

Jo, taky nabíjim každý druhý den, ale zbyde mi kolikrát i přes 30%,ale mám strach že by další den nevydržela tak radši nabíjim. Není to doufám na škodu. Jinak předtím sem měla s3 mini a nabíjela jsem taky každý večer :-)
Vendik84
Junior

Odeslat příspěvekod freddy158158 8. 6. 2016 10:51

souhlasim.ze ten treti den je o prsa :-D .. ale znam lidi co daji i čtyři ale to je i tim ze moc nedatuje a po praci telefon nepouziva ;-)
freddy158158
Junior

Odeslat příspěvekod Vendik84 9. 6. 2016 21:13

Jo, to jsem taky četla v recenzích, že někomu vydrží i 4 dny, to se mi teda ještě nikdy nestalo, max ty tři, ale zase je pravda, že mobil dost používám, takže není divu :-)
Vendik84
Junior

Odeslat příspěvekod freddy158158 9. 6. 2016 23:05

já mám ty čtyři dny takříkajíc z první ruky ;-) .. ale to není nic pro mě.dva dny naplno je vyhovující.dnes jsem ale asi málo tlačil.po dvou dnech 35% zbytek.tak jsem honem brouzdal a koukal na dvojhodinovku novinek lenova a hurááá .. mám 20% :D :D
freddy158158
Junior

Odeslat příspěvekod Vendik84 10. 6. 2016 11:27

Hele a není to třeba i tou aktualizací? Mě se zdá, že drží dýl, dneska třetí den a 42% :-)
Vendik84
Junior

Odeslat příspěvekod freddy158158 10. 6. 2016 15:03

to nevim.ja aktualizoval a uz jsem mel po nabití takze uvidime.
dnes jsem ho moc nepouzival a tak mam za prvni den jeste 89% .. uvidime.bylo by to vic jak přijemne ;-)
freddy158158
Junior

Odeslat příspěvekod Vendik84 13. 6. 2016 08:31

Můžu se zeptat, který máš nainstalovaný užitečný aplikace?je jedno jaký, jen mě to tak zajímá, díky :-)
Vendik84
Junior

Odeslat příspěvekod freddy158158 13. 6. 2016 15:50

jako špionaš jo? :-P :-D :-D
hele ja převažně volám.k tomu mobil je že ano :-D
jinak k další komunikaci hangouts,watsapp,fejs.
k praci kvuli endiskopu camerafi,canon camera connect,QR čtecku.jeste nejake katalogy ale ty bez prihlaseni nikomu na nic nejsou.
na hlidani evolve sonic,qDMSS HD.
nejaky obchod jako CZC,Aliexpress.
ze zabavy papir camera,youtube,steam,black player,pedometr,idnes,mobilnet.
pak uz jen hry typu WOT,fish fillets,dead trigger,water či tentacle wars.
zbytek je současti krabičky ;-)
freddy158158
Junior

Odeslat příspěvekod Daff.cz 6. 7. 2016 06:39

Zdravím, mam zájem o tento telefon, libí se mi. Chci se zeptat, jak jste s ním spokojeni po delší době používání a několika aktualizacích? Je telefon stále svižný a výkonově dostačující? Je něco, na co bych si mel dávat pozor? Jak by jste zhodnotili displej? Je dobre čitelný i za slunečného počasí? Jas je dobry? Jaká je hlasitost sluchátka při hovoru, zvládá i rušnější prostředí? A co hlasitost systémového hlavního repra? Používá tento telefon někdo, kdo má Vodafone? Jak by zhodnotili dostupnost VF LTE bez 900mhz?
Daff.cz
Junior

Odeslat příspěvekod freddy158158 6. 7. 2016 09:08

ano .. i po delší době (7 měsícu) a aktualizacích je system v pohodě.
hlasitost je dostacujici (stereo to není) a je slyšet i být slyšen.
vykon je v poho (nevim co chces s nim dělat)
vodafon frekvenci nepoužívám a 900 telefon nedisponuje ;-)
freddy158158
Junior

Odeslat příspěvekod Daff.cz 6. 7. 2016 09:33

No jedna se mi hlavně o to jak je telefon výkonný pri běžné činnosti, ruzne aplikace, sociální sítě a hlavně pri prohlížení netu. Jak zvládá náročnější hry, např. WoT, Modern combat, Asphalt atd... Vím že 900 mhz nepodporuje, coz ale už není důležité, jelikož VF s LTE900 končí a nejpozději do konce roku 2016 bude předěláno na jinou frekvenci. Jak je na tom ten displej s Jasem? Vesměs čtu, ze je malo jasný...
Daff.cz
Junior

Odeslat příspěvekod freddy158158 6. 7. 2016 10:45

nechtel jsem ale WoT pařim a uplne v poho :-D
ostatni App a socialni site je jen nenáročná malina ;-)
jas jde zmenit.ma i funkci přime slunce i noční režim.
ja si dal vlastni nastaveni (chladne a jasne) a slunce mi nevadi.horši je zapatlaný display (coz v praci zvladam dobre obzvlast kdyz na nej saham i špinavyma rukavicema) a pak na slunci ma odlesky.pak to chce vyšurovat ;-)
zase kdyz mas prijmout hovor tak ho dáš jen k uchu (mavneš před čidlem) a hovor se přijne tak muže být jak prasatko :-D
freddy158158
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka