Lenovo Vibe P1, Pro, P2- obecná diskuze

O mobilních telefonech značek Lenovo i Motorola

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod oooooooooo 8. 7. 2016 20:10

ja ti rozumim..
mimo jine pouze jsem dal radu jak u p1 vyresit problem s autojasem, ja p1 nevlastnim aby bylo jasno.to ze musim vysvetlovat ze neexistuje na svete android ktery by umel totez bez rootu co s rootem, takze v okamziku kdy zkusis neni cesty zpet - ten bez rootu totiz nefunguje protoze kdyby ses na hlavu stavel stejnych funkci nedosahnes, to ze to nechapes beru jako dan za komunikaci s lidmi kteri nevi o co jde :-)
tys mne prosil o root ? asi jsem te odkazal na navod, v okamziku kdys evidentne nebyl schopen ho pochopit jsem ti napsal ze zaklad je chapat psany text a dal na tebe ***** :-) nejsem placenej support, nebud z toho zhrzenej ..
jinak nejhorsi ztracet svuj cas s ..censored :-) , asis este funkci screen a sdileni neobjevil.nedam to jako obrazek, je to komunikace mezi nama ale jako ukazka staci..na to acko existuje cista international, ze bylo pet kliku nad tve sily, tvoje vec, ze meles ovsem nesmysly uz ne tolik :-)
https://imageshack.us/i/pltV2xIVp
oooooooooo
Android Maniak

Odeslat příspěvekod freddy158158 8. 7. 2016 20:50

ooo: ty jsi fakt asi nechapavej ale ja te chapu.nechtel jsi tak jsem si to vyresil sam.nebut smutnej ze i jini si to umi vyresit sami.
me je jedno co vlastni a co ne.pokud tazazelovi nevyhovuje jas displeje tak sahne po necem jinem.jak jednoduche ;-)
neboj.nedelej si starosti.nejsem zhrzenej.me P1 vyhovuje i bez rootu a pokud zde nekdo polozi dotaz o necem co neni v recenzich rad odpovim.od toho je forum delene na přislušné modely ;-)
freddy158158
Junior

Odeslat příspěvekod oooooooooo 8. 7. 2016 20:51

btw editoval sem prispevek a dodal link na screen z nasi komunikace, priste dam opravdu vyzivny screen, hele na tebe plati nehazte perly s.inim :-)
oooooooooo
Android Maniak

Odeslat příspěvekod freddy158158 8. 7. 2016 21:07

ooo : delej jsi co chces.ty rozumis mobilum a promim mi to cpes to pod kazdy text kdyz si nevi nekdo rady jak je to jednoduche na pet kliku,dve minuty atd.
dokazes se prenes pres to ze lidi toto resit nechteji?
ja jsem taky ochoten (treba v pripade mobilu) nechat si treba ten root udelat od nekoho kdo se v tom vrta (treba ty) a za tech tvych tech minut zaplatit 500/1000 protoze vim ze nez jsi se to naucil tak za tim stoji hodiny a hodiny prace/hledani/testovani ktere nikdo nevidi .. pochopil?
freddy158158
Junior

Odeslat příspěvekod oooooooooo 8. 7. 2016 21:47

pokusim se ti to vysvetlit, kdyz mne nekdo rekne udelas to a nesedi vedle mne v hospode, znamena to zasilku prevzit, rozbalit, vyresit problem, zabalit, odnest na postu, poslat.olus komunikovat s clovekem..cas sou penize a ja nejsem student, ty ses bud student nebo nezamrstnanej :-) takze hodnotu casu neznas, za ten cas a starosti co s takovou blbinou mam si petset vydelam s pulkou mozku vyplyho.ses muj kamarad - ne..proc bych mel tedy vyhazovat penize z okna..btw brouci pytlici co si navic berou telefon od znamyho a hazou vlny ze ho spravi a rozumi tomu, pritom nevi lautr nic, no nasmerovat budiz, nejak se s nema zabyvat ? ani ne, sou k smichu
zasadni problem ovsem je ze neustale nechapes jednu vec - existuji problemy ktere lidem znechuti danej model, pokud ti nekdo rekne reseni je root, popise jaka volba je s rootem dostupna, mel by by ten kdo to nevedel byt rad za info misto blbyho drzkovani.
Osobne napriklad pochybuji ze full backup vcetne setting neni vec co by nechtel mit kazdej majitel droida, ti chytri pochopi vyhody reseni, root + backup a nabehaj si to, coz je fakt v tomto pripade brnkacka, ti blbi budou misto toho aby byli radi ze achilova pata je vyresene placat nikam nevedouci nesmysly.
oooooooooo
Android Maniak

Odeslat příspěvekod freddy158158 8. 7. 2016 21:55

promin ale ja drzkuju? ja se zeptal - nechtel jsi tak sem si to vyresil..nic.nema to smysl.klidne to muzou smazat.
vyhral jsi.jsi chytrej a mobilum rozumis vic nez ja.uznavam.
vyhral jsi i post tu poradit v teto sekci.ja jsem .. jak jsi to napsal? nezamestnanej a student .. ;-)
freddy158158
Junior

Odeslat příspěvekod oooooooooo 8. 7. 2016 23:05

ze tys na ten screen z nasi komunikace nekoukal :-) ?
prehrani rom, coz tam resilo elegantne vse jeste s bonusem trva 5 minut..nepocitam stazeni.Sedi li clovek doma a ma solidni net, je to i se stazenim 6 minut..Myslim ze jsem ti predestrel variantu jak problem vyresit a tim to pro mne logicky haslo.Tady ponevadz byla rec o problemu ktery ma p1 , vsechny p1, takze se to tyka vsech modelu jsem zminil hodne malo znamy reseni ktery aspon castecne to resi.Ano, kupodivu odpoved platila pro kohokoliv kdo si to precte, vadi mu to, chce resit..Misto podekovani za tip drzkovani o tom ze kazdej normalni si koupi neco kde funguje vsechno..
Jo ??? A kterejpak je to ten utajeny model ? Protoze takovej neexistuje na zadnym systemu mne znamym a od zadny znacky.Lhostejno zda se pohybuji v cenove hladine 8000,5000,25000…
I kdyz mozna se poprvy od doby co se pise kod nekomu podarilo napsat rozsahlejsi kod bez chyby..Spis se sice zeme srazi s marsem ale mozna mi ten model sdelite, jenom si neplette ja o chybe nevim, funkci nepouzivam, s pojmem chyba neexistuje.
oooooooooo
Android Maniak

Odeslat příspěvekod Daff.cz 9. 7. 2016 09:40

S tou úpravou jasu skrz root děkuji za radu, ale asi to nebude nic pro mě, chci telefon koupit, rozbalit, uživatelsky nastavit a používat a ne se v tom vrtat, abych vyřešil takovou základní věc jako je jas displeje, kterou si měl pohlídat výrobce, proto používám 950 XL s W10m. Ještě nad tím popřemýšlím, ale asi to lenovo kupovat nebudu a vyberu jiný telefon, jelikož android chci znovu zkusit....
Daff.cz
Junior

Odeslat příspěvekod jeremy25 27. 7. 2016 13:28

Dobrý den,
Uvažuji o koupi tohoto telefonu a zajímá mne především jak zvládá navigaci a GPS v autě.
Momentálně mám Vodafone Smart Prime 6 a pokud na telefon svítí slunce, navigace se sekne a je nepoužitelná.
Má někdo zkušenosti s GPS v těchto horkých dnech a celkově s přehříváním telefonu a jeho nestabilitou?
Zajímalo by mne také zda není lepší koupě např. Honor 7 nebo Honor 7 Lite.
Děkuji mnohokrát :-)

PS: Také by mne zajímalo zhodnocení po delším používání. Nainstalování spousty aplikací, stabilita, plynulost po delší době používání.
jeremy25
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod r_konf 31. 7. 2016 13:50

Mám P1 asi půl roku. GPS bez problémů i ve vedrech. Před třemi měsíci jsem aktualizoval na Android 6, kdy jsem dělal factory reset. Od té doby žádné problémy, lagování atd... Používám cca 85 aplikací. V předchozím Androidu 5.1 také vše OK.
r_konf
Junior

Odeslat příspěvekod Vendik84 1. 8. 2016 21:40

Freddy158158 - klid, nerozčiluj se, ten chytrák Ti za to nestojí.... Někde se projevit musí a v reálným životě to jde asi těžko, tak machruje tady :-)
Vendik84
Junior

Odeslat příspěvekod puamík 1. 8. 2016 21:42

Displej by měl být s gorila glass 3. Kupujete na to ještě folii nebo další tvrzené sklo?
puamík
Junior

Odeslat příspěvekod Vendik84 1. 8. 2016 21:43

Jinak Lenovo vibe p1 mám přes půl roku a i po aktualizaci na 6 šlape perfektně, jen nevím jestli se mi to zdá, ale míň mi výdrží baterka než dřív, ale aktualizace se to netýká, i po ní držela dobře až po par tejdnech..... Možná sem nainstalovala nějakou aplikaci co víc žere nebo to může být něčím jiným, každopádně mobil tak ty dva dny vydrží ale dřív vydržel i tři, jinak je fakt super, rychlej, neseká se, prostě co víc si přát....
Vendik84
Junior

Odeslat příspěvekod Vendik84 1. 8. 2016 21:45

Mám folii, tvrzený sklo jsem v prosinci kdy jsem ho kupovala nikde nenašla, teď už asi bude k dostání, ale fólie si myslím stačí
Vendik84
Junior

Odeslat příspěvekod Vendik84 1. 8. 2016 21:48

No je pravda, že v těch příšernejch vedrech se docela zahříval a při používání sekal, s navigací ale problém nebyl...
Vendik84
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka