Lenovo Vibe P1, Pro, P2- obecná diskuze

O mobilních telefonech značek Lenovo i Motorola

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Vendik84 6. 8. 2016 13:26

To je na mě moc složitý, ve správci napájení mám u všech aplikací zakázaný automaticky spouštění na pozadí... Ale teď když o tom tak přemýšlím, dělala jsem jednou po aktualizaci na šestky tovární nastavení a zase si nahrála ty aplikace co jsem měla před továrním nastavením a asi od ty doby se vybiji rychlejc. Naivně jsem si myslela, že se výdrž ještě zlepší no a ono naopak... Tak dva dny vydrží, to mi musí stačit :-) ale díky za pomoc...
Vendik84
Junior

Odeslat příspěvekod puamík 6. 8. 2016 17:14

Pořídil jsem tento mobil a prosím o radu s LED diodou - kdyby tam nebyla, tak to vyjde nastejno. Na předešlých mobilech jsem na nepřijatý hovor, skype,...používal Dynamic notifications (https://play.google.com/store/apps/deta ... ifications). Ale na tomto mobilu se při zmeškané události nedostanu do mobilu přes čtečku, ale musím zadat PIN.
Máte nějakou jinou schopnou aplikaci?
puamík
Junior

Odeslat příspěvekod freddy158158 6. 8. 2016 22:12

Vendik84 : .. ach jo :-( .. 8-)

puamík : jestli to dobře chápu.máš nastavený zamek a stěžuješ si že tam je? :hm .. ja zamek nepoužívam (ani otisk) a na nepřečtenou zpravu,mail,viber či hovor telefon zavibruje.
pokud chceš zamek a mít přesto na zamykací obrazovce notifikace tak je tam mit budeš.telefon to umí v zakladu bez jakekoli App.jak zadaš zamek obrazovky tak se tě zepta jestli chce oznamení
"zobrazit veškery obsah oznamení" (vidi to každy ale neodemče mobil) ..
"skryt citlivy obsah oznámení" ..
"oznámení vubec nezobrazovat" ..
Ps: nenastavuj první obrazovku uzamčení ( nastaveni/obrazovka uzamceni/zamek obrazovky ) ale dle instrukci prvni otisk ( nastavení/zabezpečeni a zamek obrazovky/otisk ) .. pak se ti zamčena obrazovka bude odemykat jen otiskem a nebude chtit i gesto či pin. (tedy jen v pripade že by se ti špatne načetl otisk (špatny,špinavy,mokry)
stejne tak jde u každe App ( nastaveni/centrum upozorneni/oznamení aplikaci ) jestli se ma vubec či kde oznamovat (zamknuta obrazovka - plovouci zprava - stavovy panel) ... nebo to není co hledáš?
freddy158158
Junior

Odeslat příspěvekod puamík 6. 8. 2016 23:18

freddy158158: díky za obsáhlý komentář, ale asi to nebude úplně to co chci.

Mobil mám položený na stole. Půl hodiny nejsem v jeho dosahu. Přijdu a chtěl bych vidět na zamčené černé obrazovce upozornění, že mně přišla sms, mám zmeškaný hovor, zmeškaný skype. To chci vidět, aniž bych musel brát telefon do ruky. Jde to?
puamík
Junior

Odeslat příspěvekod Nick Cave 6. 8. 2016 23:24

Na to jsou apky, ale žere to dost baterii.. i když u P1 to asi vadit nebude :-)
Nick Cave
Administrátor

Odeslat příspěvekod freddy158158 7. 8. 2016 05:40

nooo kdyz uz k nemu dojdu tak diodu vidim.
kdyz uz k nemu dojdu a poslepu ho vezmu,poklepu tak zavibruje.
nebo jako z dalky pod uhlem vidis na obrazovku?
tak nic no.musis najit nejakou (jak pise nick) žravou App ;-)
freddy158158
Junior

Odeslat příspěvekod oooooooooo 7. 8. 2016 09:57

na cistym androidovi se to jmenuje aktivni obrazovka a heds up s casovacem, zere to prd, jako clovek co to ma aktivovany to rekl bych vim.Princip je ze se vam objevi neco podobnyho jako u lumii je glance ale nesmesovat s tim bastlem co udelal samsung jako glance, ani s app v google play ,toto existovalo driv nez glance, display se nerozsviti na plno, governors zustane v rezimu powersave.heds up je plne konfigurovatelne.
oooooooooo
Android Maniak

Odeslat příspěvekod freddy158158 11. 8. 2016 21:31

.. :hm
Přílohy
Screenshot_2016-08-11-20-54-02-833.jpeg
freddy158158
Junior

Odeslat příspěvekod Vendik84 12. 8. 2016 20:29

Jo taky už to mám aktualizovaný a docela mě sere, že zmizelo ta lišta s hlasitost a když se zmáčklo tlačítko volume z boku... :-( ještě se zeptám jestli někdo nevíte zda bude mít tenhle mobil android 7?předpokládám, že spíš ne co? :-(
Vendik84
Junior

Odeslat příspěvekod Nick Cave 12. 8. 2016 20:44

Nugát by byl u P1 poměrně překvapením, i když , kdo ví.. :-)
Nick Cave
Administrátor

Odeslat příspěvekod freddy158158 12. 8. 2016 21:45

tobe se neukáže lišta hlasitosti?
ukáže ne? teda hlasitost vyzvaneni a na jeden klik ( vpravo nahore ) se otevre celej zbytek ne?
Ps: sedmicka nebude.neveřim.to by byla haluz ;-)
freddy158158
Junior

Odeslat příspěvekod Vendik84 12. 8. 2016 22:24

Teď už to tam mám, po restartu, předtím tam nebyla ta šipečka jak rozbalí všechny hlasitosti... Jo, je to škoda,ale můžeme bejt rádi za 6 :-)
Vendik84
Junior

Odeslat příspěvekod freddy158158 13. 8. 2016 08:48

Vendik : lepši je udělat restart ;-)
taky se vratila možnost mit skryte čislo jednim klikem .. nastaveni/nastaveni hovoru/hlasové volání/ ID volajícího ..
freddy158158
Junior

Odeslat příspěvekod Vendik84 25. 8. 2016 22:24

Musím říct, že baterie už je na výdrž zase o malinko lepší po ty poslední aktualizaci, ale zase se mi z ničeho nic sám od sebe začal restartovat občas...
Vendik84
Junior

Odeslat příspěvekod Nick Cave 25. 8. 2016 23:34

Hard reset, obnova továrního nastavení po aktualizaci byla? :-)
Nick Cave
Administrátor

Předchozí stránkaDalší stránka