Lenovo Vibe K5 Note - obecná diskuze

O mobilních telefonech značek Lenovo i Motorola

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Lupen33 27. 1. 2019 08:38

4 hadasek a ostatni ;-) u Lenovo A7020a48 problem s mikrofonem, pri hovoru spatna slysitelnost na druhe strane. Jinak pri zaznamu do mobilu uroven OK, v nouzaku to stejne, hard reset taky nepomohl, ok google vypnuto, vycistena sterbina mikrofonu...uz me nic nenapada, krome vymeny desticky s mikrofonem. Najde se nekdo komu se podobny problem podarilo vyresit? Diky.

-- 27. 1. 2019 09:23 --

lenovo a7020a48 android 6 servisni menu kod - zna nekdo. Z netu jsem vyzkousel kde co, ale bez uspechu :-(
Lupen33
Junior

Odeslat příspěvekod randomuser 10. 2. 2019 11:58

Nic nezkoušej, pomůže jen výměna modulu s mikrofonem, měl jsem totéž po roce používání, takže oprava v záruce. Pokud máš po záruce, buď homodomo bastling (odpájení a přepájení jiného mikro z nějakého staršího MT) nebo koupě modulu z Ali.
Kód vstupu do factory menu ####1111# - máš tam test každého mikrofonu zvlášť, tipuju, že hlavní bude KO. Rozborka https://www.ifixit.com/Guide/Lenovo+K5+ ... ment/79115
randomuser
Junior

Odeslat příspěvekod Lupen33 15. 2. 2019 18:23

Tak nova desticka s mikrofonem dosla, vymenena a facha ok. Trochu me prekvapilo, ze na novem plosnaku bylo trochu min smd soucastek (odpory, kondy) i kdyz pozice byly oznaceny, ale na funkce to vliv nema (nabijeni, repro, micro), vse ok. Co se tyce factory menu, tak to mi nefacha, hlasi Neplatny kod MMI. Tak nevim jestli to treba spatne zadavam? Vkladam to normalne jako bych vytacel tel.cislo....Je to spravne?
Lupen33
Junior

Odeslat příspěvekod randomuser 5. 3. 2019 16:25

Chodím sem zřídka, sorry za pauzu - jo, vkládáš to jako hovor z klávesnice, po zmáčknutí posledního # samo naskočí menu FactoryMode. Mám verzi bez čtečky A7020a48, Android 6.0.
randomuser
Junior

Předchozí stránka