Od Vianoc mám Razr V3 a som s ním celkom spokojná až na pár "drobností" ako je pamäťová karta, infraport Mp3 prehrávač. Začínam preto uvažovať nad Nokiou 6230i. Mám si radšej Razr nechať alebo nie? Poraďte, kto máte skúsenosti s 6230i !
Mám zkušenosti jenom s 6230.Ale řeknu ti jestli chceš to co jsi tady vypsala, tak kup buď tu 6230i nebo E398!Ta motorola je možná ještě lepší v tom že přehrává líp MP3 a má lepší displej(mimo rozlišení je hlavně větší)! Ale foťák je asi trošku horší!!
No prý íčko přehrává líp mp3 než 6230 nevím co je na tom pravdy!!! Hale to že už jsi sem dal příspěvěk značí o tom, že o V3 nějak ztrácíš zájem co 6230i je nadupanej mobil, jestli potřebuješ funkce, běž do ní !!!
Mám skúsenosti aj s E398 a musím povedať že takýmobil by som nikdy nechcela! Je pomalý a dosť mi vadí napr. to, že mp3 ktoré máš na MMC nemôžeš použiť na zvonenie (mp3 si musím prekopírovať na mobil). Inak je veľmi pomalý
po stranke parametrov je na tom urcite lepsie N6230i, po stranke funkcnej budes mat zo zaciatku s N6230i vela problemov ako tradicne nokiacky firmware vypada tak ako keby sa skolaci ucili programovat, razr v3 skveli dizajn ale parametre ako zle nastaveny equalizer (teda to co ma razr je len ako demo prezentacia). verdikt: N6230i dokaze toho viac ale len vtedy ked uz bude fungovat bez problemov.