já mám nějaké nové, bohužel ne zrovna dobré:

1/Active sync a BT
jak už jsem zde v jiném podobném tématu psal, jsou problémy s komatibilitou jednotlivých BT adaptérů... pokud máte BT integrovaný přímo v PC či notebooku, je to většinou bez problémů, pokud použijete externí USB adapter pro BT, mohou a nastat problémy - jde o to, že ne každý ovladač a dodávaný SW k danému adaptéru službu ActiveSync podporuje
2/ Outlook - kontakty
Přestože se zdá, že synchronizace z Outlooku v PC do mobilu probíhá bezproblémově a plně, není tomu tak - a dokonce záleží, kterou verzi Outlooku (MS Office) v PC máte - jsou rozdíly mezi synchronizacemi s verzemi 2000, XP a 2003; například položky typů tel. čísel jsou v telefonu omezeny, a tak třeba tel. číslo v Outlooku 2000 zadané pod typem Jiné se vám v telefonu vůbec nezobrazí a po další synchronizaci se vymaže i v PC, u verze 2003 se toto číslo naštěstí "přehodí" např. na typ Doma 2
3/ Outlook - kalendář
nedaří se mi vůbec korektně synchronizovat opakované události
4/ textové dokumenty
zatím jsem přišel na jeden poměrně výrazný nedostatek s češtinou; pokud do telefonu nebo na kartu nakopírujete soubor ve formátu TXT (pořízený např. v PC v notepadu) s diakritikou, v telefonu se tento soubor umí zobrazit prostřednictvím IE, ale fonty si nějak nerozumí, čeština není česky ale problematické znaky jako č ř ž ť atp. jsou nahrazeny jinými; ani pokus o změnu typu lokalizace fontů (zapadoevropský, středoevropský atp.) nepomůže