V A12 alebo A13 to bežné takto robím bud priamo usb c sieťovkou alebo cez otg v usb c redukciu na sieťovku usb a-ckovu
Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz
Michal píše:Na vyúčtování od T-mobile mám za minulý měsíc přenos přes mobil 950 GB dat na neomezeném tarifu a platil jsem za to 510 Kč. Je to pálka?
Michal píše:Nevím jak u téhle Motoroly, ale u novějších Samsungů řady A a S sdílení připojení z mobilu přes RJ45 funguje bez problémů, implementováno od Androidu 11. Sám používám už půl roku. V nastavení/připojení/mobilní hotspot a sdílení najdeš položku Sdílení připojení přes Ethernet. Stačí k mobilu připojit adaptér USB/RJ45, zapnout v menu a zapojit do routeru. Pokud má adaptér i Power delivery, pak se po připojení na nabíječku nebo powerbanku mobil současně i nabíjí.
Hledal jsem, jestli to umí i tahle Motorola, našel jsem jen, že ta položka v menu je, ale bylo by to třeba vyzkoušet, protože třeba u mobilu T Phone je sice ethernet tethering v menu, ale čínský soudruzi jaksi pozapomněli doplnit do kernelu ovladače, takže mobil adaptér nevidí, smůla. S operátorem to nemělo cenu řešit, protože za prvé neví co to je ethernet tethering a za druhé je to uráží. U některých značek MT pak funguje sdílení netu přes RJ45 adaptér, ale neumí současně i nabíjet. Ale jak píšu, u Samsungů naprosto bez problému funkční.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků