Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz
špecifickýtrh píše:Jo, na faktuře jsou oba telefony po 4601 Kč a pak následuje položka sleva 4600 Kč.
Michal píše:Pár příspěvků zpět octr psal, že má u jednoho cenu 4601 Kč a u druhého 1 Kč a uvedené IMEI.
5uch píše:špecifickýtrh píše:Jo, na faktuře jsou oba telefony po 4601 Kč a pak následuje položka sleva 4600 Kč.
Podle toho bych naopak čekal, že v případě reklamace řešené vrácením peněz se bude vracet plná hodnota. Nebo výměnou za nový (stejný) kus, který v případě reklamace po ukončení akce už bude mít hodnotu okolo 4600.
Nicméně, pokud je to pro vás zásadní informace, zkuste se zeptat O2 guru, ti by měli dát oficiální stanovisko.
špecifickýtrh píše:Ale podle tvé logiky by mi při reklamaci obou telefonů museli vrátit 9202 Kč.
Ředitel ČTÚ píše:Tak porovnal jsem doklady od obou verzí dodávky, první přes e-shop posláno na prodejnu a pak zaplaceno na prodejně a druhá přímý nákup na prodejně:
1. objednáno na eshopu a převzato a zaplaceno na prodejně (ve Valentýnské akci) - jsou k tomu dva doklady, první je Dodací list, kde je uvedena cena u prvního telefonu a IMEI a pak je uvedená sleva za prvním telefonem, pak je uvedena cena a IMEI u druhého telefonu, druhý doklad je Pokladní příjmový doklad, kde už je jen zaplacená celková částka a uvedeno číslo balíku (není zde už uvedeno žádné IMEI ani uvedená žádná sleva)![]()
2. koupeno přímo na prodejně - zde se jedná o Stvrzenku - daňový doklad příjmový - zde uvedena sleva až za druhým telefonem, napřed jsou uvedeny IMEI a ceny telefonů
Takže s velkou pravděpodobností, plná cena je v případě nákupu přes e-shop u druhého telefonu a v případě nákupu na prodejně u prvního telefonu
Ředitel ČTÚ píše:... No podle mě se sleva vztahuje na ten první telefon, protože je přece blbost napřed napsat slevu a pak cenu (kdyby se to mělo vztahovat na ten druhý telefon). ...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků