Motorola G51 5G - obecná diskuze

O mobilních telefonech značek Lenovo i Motorola

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod HESLOJEZBYTECNAREGISTRACE 22. 4. 2023 19:15

Jestli to ale nefunguje tak, že i prodejny O2 nakupují na svûj sklad v eshopu O2 a po té akci museli doplnit sklady.
:D
HESLOJEZBYTECNAREGISTRACE
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod octr 23. 4. 2023 11:55

Máte v pravém horním rohu také jen jeden ukazatel sily signálu, i když jsou v mobilu vloženy 2 SIM? Nebo to je kvůli tomu, že tam mám obě SIM od stejného operátora Vdf?
octr
osobne

Odeslat příspěvekod Nick Cave 23. 4. 2023 11:59

vždycky tam musí být dva, máš něco špatně
Nick Cave
Administrátor

Odeslat příspěvekod octr 23. 4. 2023 12:17

Je to divné, ještě jsem se s tím na žádněm jiném mobilu nesetkal, každopádně obě SIM fungují, jde na nich přijímat hovory i z nich volat, ale ukazatel síly signálu je jen jeden. Jedna SIM Vdf postpaid, druhá Vdf prepaid.

-- 23. 4. 2023 12:26 --

Aha, tak omyl, jsou tam dva ukazatelé signálu, je to špatně vidět, musel jsem to screenovat a zvětšit, abych to vůbec rozpoznal, protože nejsou vedle sebe, jako to mají jiné mobily, ale nad sebou.

Obrázek
octr
osobne

Odeslat příspěvekod polda 24. 4. 2023 15:19

To máš nějaké jiné stejně. Launcher?
polda
Pokročilý

Odeslat příspěvekod passé 24. 4. 2023 19:07

Jestli myslíš ty hodiny, to je jen widget z apky Sense. A plocha podle aktuálního počasí je také z této appky.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.droid27.senseflipclockweather
passé
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod polda 24. 4. 2023 23:04

Ty dva signály nad sebou místo vedle sebe.

Tyto hodiny a počasí bývaly HTC telefony
polda
Pokročilý

Odeslat příspěvekod GOLDman5 24. 4. 2023 23:24

Tie dva indikátory na mobilný signál je bug na tej motorole. Stačí zmenšiť "obrazovku" v sekcii "obrazovka-display" a k tomu pridať percentuálne zobrazenie stavu batérie a hneď to zle ukazuje na výšku . Robí to pri hodnote 508 dp . V režime vývojára ide zmeniť hodnotu a bude zobrazovať správne (viac dp). Pripadne používať defaultne. Ja som tu motorolacku cudas stock zmenil na CrDroid A13
GOLDman5
Junior

Odeslat příspěvekod polda 25. 4. 2023 00:50

Vyzkoušeno,u mně stačí zapnout indikací % baterie
polda
Pokročilý

Odeslat příspěvekod pan.nikdo 25. 4. 2023 06:21

Fungují na customROM motorola gesta a především motoDisplej?
pan.nikdo
Junior

Odeslat příspěvekod octr 26. 4. 2023 14:52

GOLDman5 píše:Tie dva indikátory na mobilný signál je bug na tej motorole. Stačí zmenšiť "obrazovku" v sekcii "obrazovka-display" a k tomu pridať percentuálne zobrazenie stavu batérie a hneď to zle ukazuje na výšku . Robí to pri hodnote 508 dp . V režime vývojára ide zmeniť hodnotu a bude zobrazovať správne (viac dp). Pripadne používať defaultne. Ja som tu motorolacku cudas stock zmenil na CrDroid A13

Dík.
octr
osobne

Odeslat příspěvekod Tom1122 26. 4. 2023 17:51

Ten CrDroid je nějaká neoficiální komunitní ? Na webu CrDroid jsem G51 nenašel...
Tom1122
Junior

Odeslat příspěvekod chellko 26. 4. 2023 18:15

CrDroid je GSI ( nasledne som spravil mensie upravy aby islo aj VolTE/VoWiFi , platby cez gpay a bankove aplikacie ) Vydanie z marca 2023 takze pomerne dost aktualizovane. Fungujuce odtlacky prstov,tvare, bt funguje,nfc, 5G funguje, VoLTE/VoWiFi mi idu na SK vsetky 4 op takze v cz by tiez nemal by problem :) zatial vsetko ide a hlavne o dost sviznejsie . Vydrz paradna pri 2 a pol dna som mal SOT 7H a este mi ostalo 30%.

Kto by chcel spravit nech mi napise privatne spravu

https://ibb.co/album/jybHzc
BNESIM.com Zlava 5€ kod D3KVPN7E
chellko
Junior

Odeslat příspěvekod Tom1122 26. 4. 2023 19:05

Tak to je paráda.Ač telefon nemám....Nechceš založit ,,téma,, o G51 na XDA? Třeba by se někdo přidal...
Tom1122
Junior

Odeslat příspěvekod polda 27. 4. 2023 01:55

Včera ofiko Dubnová aktualizace
polda
Pokročilý

Předchozí stránkaDalší stránka