Motorola G51 5G - obecná diskuze

O mobilních telefonech značek Lenovo i Motorola

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Ředitel ČTÚ 27. 4. 2023 12:38

polda píše:Včera ofiko Dubnová aktualizace

Já jsem si ráno myslel, že mi Kaktus zaktualizoval SIM na VoLTE, když chtěl telefon PIN SIM karty, pak mi došlo, že to je aktualizace telefonu. :D
Ředitel ČTÚ
Vrátnej na ČTÚ

Odeslat příspěvekod polda 28. 4. 2023 18:19

Jak to máte s dobíjením, to je hrozná lemra. Nejlepší je to v autě tam to jede full bez brzdění. Doma se plácám okolo 80% i po 4 hodinách.
polda
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Ředitel ČTÚ 28. 4. 2023 18:23

Mě se to dobíjí fajně. Já si nestěžuju. Doníjím to nabíječkou co byla u toho. :D
Ředitel ČTÚ
Vrátnej na ČTÚ

Odeslat příspěvekod Letadlo 28. 4. 2023 20:30

Ředitel ČTÚ píše:Tak večer je na počitadle 12 059, takže za den prodali 43 kusů. :D To není špatný, to je víc jak 1 000 za měsíc.

Tak nevím, ale ešop O2 mi dovolí koupit druhou za korunu i teď. Tak možná byly všechny se slevou.
Letadlo
Junior

Odeslat příspěvekod polda 28. 4. 2023 21:38

:D ty jo ono to snad neskončí 8-D
polda
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Ředitel ČTÚ 28. 4. 2023 21:43

Fakt. No kdo má Datamánii měl by kupovat, pokud už nemá 5G phone nebo by ji mohl použít jako wifi hotspot :D Všechny se slevou nebyly, páč jak skončila akce to určitě nešlo.

Tak na počitadle je 12 246 kusů, budeme zase sledovat prodeje. :D

Za ty prachy bych hned přikoupil, ale už ji mám, má ji i celá rodina. :D 5G bude mít asi brzo i Kaktus, Datamánie už 5G v podstatě má.
Ředitel ČTÚ
Vrátnej na ČTÚ

Odeslat příspěvekod polda 28. 4. 2023 22:22

Svědí mě ruce,ale nevím,nevím. To je zvláštní toto v našich končinách. To musí spadnout prodeje střední třídy. Kde to vzali když je Kellner po smrti, Miloš jen drandí na káře? Nebo to jsou ovladače od KS Číny?
polda
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Ředitel ČTÚ 28. 4. 2023 22:31

Tak psalo se, že prodeje telefonu globálně váznou. Vem si, že je válka na Ukrajině, tam a v Rusku by se prodalo hodně těchto Motorol. To stejné platí i pro notebooky. Sklady všude jsou plne. Ceny notebooku dole jak nikdy. :D
Ředitel ČTÚ
Vrátnej na ČTÚ

Odeslat příspěvekod radim 28. 4. 2023 23:10

Ceny SSD jsou nejníže v historii, tera za litr, 2 tera za dva litry. Před 2 lety stál tera 3 litry. Noťas s i3 dneska stojí kolem 8500 Kč.
Taky bych vzal, ale je jich plný bazoš, ještě i z Valentýna, to je za rozumnou cenu neprodejné takto naslepo.
radim
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod passé 29. 4. 2023 04:15

Za cca 7500 Kc jsem v nejake predvanocni nebo povanocni sleve kupoval notebook s Core i3 asi rok před covidem, takže se ceny jen vrátily zpět po covidovem zdrazeni.

Jinak tedy tenhle telefon je tragedie, dam tam O2 SIM Datamanie, internet chvili jede a po cca hodine nejede, vypada to jako vypadek operatora, restartuji, vyndavam a zandavam SIM, cekam cce 12 hodin a internet stale nejede, tak dám tu SIM do jineho mobilu, a tam internet jede. Dam ji zpatky do Motoroly, internet jede asi 5 minut a pak zas nejede. Zkousim menit pozici SIM, zas to jede jen par minut. Prepinam mezi 5G a 4G, internet jede asi jen minutu po prepnuti a je jedno jestli prepnu na 5G nebo 4G . To ze je docela pomaly, bych jeste zkousnul, ale nespolehlivost pripojeni k internetu nezkousnu. Kupujte ho leda jako zalozni.
Naposledy upravil passé dne 29. 4. 2023 07:50, celkově upraveno 2
passé
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod polda 29. 4. 2023 05:31

:shock:

Hotové aktualizace telefonu?
polda
Pokročilý

Odeslat příspěvekod passé 29. 4. 2023 06:16

Jasne ze jo, to bylo prvni, co jsem po zapnuti noveho telefonu udelal. A pak jako druhou vec hard reset, tedy tovarni obnoveni.
passé
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Ředitel ČTÚ 29. 4. 2023 07:18

passé píše:Za cca 7500 Kc jsem v nejake predvanocni nebo povanocni sleve kupoval notebook s Core i3 asi rok před covidem, takže se ceny jen vrátili zpět po covidovem zdrazeni.

Tak při inflaci jaká je, je to levnější, pokud cena je stejná. :D Minimálně rok tu máme inflaci přes 15%, to je klidně litr na 7 500 Kč.
Ředitel ČTÚ
Vrátnej na ČTÚ

Odeslat příspěvekod Ředitel ČTÚ 29. 4. 2023 08:39

Tak to byla krátká akce, už zase je za 4 601 Kč jenom jedna. Nebo dělám něco špatně ? :D

To vypadá, že si jenom chtěl nějaký kámoš někoho z O2 levně nakoupit, tak mu to na chvilku zapli. :D
Ředitel ČTÚ
Vrátnej na ČTÚ

Předchozí stránkaDalší stránka