Motorola G51 5G - obecná diskuze

O mobilních telefonech značek Lenovo i Motorola

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod nereknujaksejmenuju 26. 6. 2023 20:23

Asi blba otazka, ale k cemu to tovarni nastaveni? Myslel jsem ze novej foun vybalim, zapnu wifi, a necham ho treba den, dva aby si pripadne neco postahoval a finito. Co prinese ta tovarna?
nereknujaksejmenuju
Junior

Odeslat příspěvekod pulmann 26. 6. 2023 20:47

Také nechápu, proč tovární nastavení.
Tovární nastavení vymaže všechny již nainstalované aktualizace a aplikace.
pulmann
Junior

Odeslat příspěvekod Nick Cave 26. 6. 2023 21:08

Tovární nastavení ,,nevymaže'' žádné již nainstalované aktualizace a dělá se u nového founu proto, aby odstranilo případné krpy v systému po aktualizaci a aby se továrko nemuselo dělat později, až bude všechno nainstalované
Nick Cave
Administrátor

Odeslat příspěvekod tubík 26. 6. 2023 21:26

Zeptam se blbe. Vy to tak u noveho telefonu opravdu delate? Odklikate start jen tak, stahnete updaty Androidu, pak tovarko a znovu se proklikat startem s tim, ze uz zvolite prenos ze stareho, prenesete Gmail ucet, aplikace, backupy...
Napriklad u tchyne bych se na to mohl... Net ma pres LTE. Misty jsem rad za 5-10 Mbit. To bych se nacekal, nez bych ji telefon prehodil. Navic to mam 270 km takze vikend za......
tubík
Junior

Odeslat příspěvekod passé 27. 6. 2023 02:49

Nekdo tu uz psal, ze je mobil po aktuakizaci na Android 12 dost zpomaleny, je treba provest Hard Reset, ze se pak zrychli, ja bych HR nevynechal. Jinak me se zdal zpomaleny i po tom Hard Resetu, ale ja jsem zvykly na mobily s vyssi RAM, takze jsem narocnejsi, tohle je prece jen nevykonny kram se starou atchitekturou cipsetu a jen 4 GB RAM. 2 nebo 3 roky stary cinsky mobil Umidigi F2 s cipsetem MTK Helio P60 a 6 GB RAM je o dost sviznejsi, je tam tedy jen Android 10 a novejsi nebude, ale je znatelne svizny oproti tehle Motorole.
passé
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Nick Cave 27. 6. 2023 05:16

Ano, my víme, obstarožní Umidigi je nejrychlejší foun na celé planetě a žádný smartphone se mu nevyrovná :D :D
Nick Cave
Administrátor

Odeslat příspěvekod myšpulín 27. 6. 2023 06:01

Tovární nastavení u nového telefonu je zbytečnost, po žádných aktualizacích ho nikdy nedělám, tohle bylo potřeba možná kdysi nebo u nějakých pochybných značek, což snad Motorola není.
myšpulín
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Nick Cave 27. 6. 2023 06:19

tak zrovna u téhle Motoroly jsem po prvním zapnutí a nainstalování aktualizací a aplikací včetně A12 hard reset zapomněl udělat, měl jsem pocit že je méně svižnější a tak jsem tovární nastavení udělal dodatečně a pomohlo to
Nick Cave
Administrátor

Odeslat příspěvekod myšpulín 27. 6. 2023 16:05

Letadlo píše:Tak to vypadá, že akci trochu pozměnili: https://www.o2.cz/telefony-a-zarizeni/stitek/AC6JU - nyní se musí koupit Moto G62 5G 64GB za 5500 aby k tomu byla G51.

Má smysl to kupovat, mohu mít tuto dvojici G62 a G51 s další slevou 1000 Kč tj.za 4500 Kč?

A na prodejně by to možná mohlo jít i s další slevou 500 Kč za starý telefon. :D
myšpulín
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod radim 27. 6. 2023 17:37

Kde se dá získat sleva 1000 Kč?
radim
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod myšpulín 27. 6. 2023 17:41

Mám to u firemního čísla v O2 radostech jako slevu pro zaměstnance.

Pokud by někdo o kód na slevu 1000 Kč měl zájem napište mi SZ, mělo by to fungovat.
https://twitter.com/myspul72/status/167 ... 98/photo/1
myšpulín
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Lues.deFunes 4. 7. 2023 07:05

Hoj, chci se zeptat, kde v nastavení změnit ovládání gesty na ovládání třemi tlačítky?
Mobil má příbuzná, takže se nemůžu sám podívat. V mém zařízení je to v nastavení displeje - systémová navigace - navigace třemi tlačítky (tablet Lenovo).
Lues.deFunes
Junior

Odeslat příspěvekod Millhaus 4. 7. 2023 07:52

Mám jinou MOTO a tam to je mastaveni/system/gesta/systemova navigace/a tam si vybere�.
Millhaus
Junior

Odeslat příspěvekod Nick Cave 4. 7. 2023 08:11

Lues.deFunes píše:Hoj, chci se zeptat, kde v nastavení změnit ovládání gesty na ovládání třemi tlačítky?

Usnadnění - Ovládací prvky systému - Systémová navigace
Nick Cave
Administrátor

Odeslat příspěvekod glock69 19. 7. 2023 15:00

Lze někde nastavit, aby mobil neuspaval aplikaci? Konkrétně apka seznam mi hodí notifikaci nového emailu až se do apky podívám. Apka má nastavenou výjimku na baterii, jiné nastavení k neuspani jsem nenašel...
glock69
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka