Tak už je doma a musím říct, jak jsem měl obavu, jestli je to dobrá volba, tak jsem nadmíru spokojen. Vím že to už není žádná novinka, ale pokud by někdo chtěl slušně fotící smartphone s rychlím nabíjením (Pixely mají jen 30W, A54 má 25W, Edge 40 68W), tak můžu s klidem doporučit. Zkusmo jsem udělal pár fotek v bytě, ne moc světla, a tam kde Edge 30 Neo pouze šumělo, zde je šumu opravdu minimum a velmi mi to připomíná výsledky třeba z S20FE, co se detailů a šumu týče. Ty záda jsou hrozně příjemné, povrch je podobný pískovanému plastu co měl 30 Neo, zde je to jen pocitově měkčí a jemnější, tak snad se to časem úplně nezničí. Mám zelenou Nebula Green, černá mi připadá jak laciný pogum. Ona je to spíše taková moc příjemná krémově šedo-zelená, jakoby matná stříbrná, prostě zelená tomu říká jen Motorola, já ne. Displej není ani zdaleka tak moc zahnutý, z toho má dost lidí obavu, určitě to není jako třeba u Galaxy S9, prostě je jen úplně do krajů a volně navazuje na boky v tom přehybu.
Za původních 15K to byl nesmysl, teď za 8399Kč to je velmi dobrý kousek. Myslím že teprve teď za tuhle cenu dává konečně smysl.

PS: Motorola konečně zprovoznila dvojté poklepání pro zhasnutí displeje! Nevím jestli to fungovalo už dřív, používal jsem Nova Launcher, ale tady už nemusím.