Motorola Edge 40 - obecná diskuze

O mobilních telefonech značek Lenovo i Motorola

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Tom1122 16. 11. 2023 10:59

Pokud nespěchá tak Allik.Ostatně to co nabízí prodejce v předchozím odkazu je vše z Číny s vysokohorskou přirážkou:)
Tom1122
Junior

Odeslat příspěvekod M2M 11. 12. 2023 16:29

Mám dotaz, telefon už mám ale nemůžu přijít na jednu věc. Mám nastaven zvuk hovoru na 50%. Když volám, tak ve chvíli kdy vyzváním tak se mi hlasitost sama nastaví na 100%. Po ukončení hovoru se mi znovu vrátí na 50%. Hovor je velmi slyšet i pro okolí a já během hovoru musím snižovat hlasitost přes tlačítka. Napadá vás co to může být za nastavení?
M2M
Junior

Odeslat příspěvekod Ředitel ČTÚ 27. 12. 2023 13:48

Motorola EDGE 40 5G 8GB/256GB černá

8 390 Kč na Skřetovi :D

https://www.alza.cz/motorola-edge-40-5g ... 744610.htm
Ředitel ČTÚ
Vrátnej na ČTÚ

Odeslat příspěvekod Nick Cave 28. 12. 2023 16:21

Motorola Edge 40 5G 8GB/256GB černá

7590kč na MP :D

https://www.mp.cz/mobilni-telefon-motor ... a-prosinec
Nick Cave
Administrátor

Odeslat příspěvekod Ředitel ČTÚ 28. 12. 2023 17:14

To je cena zánovního. :D Nový je o 9 Kč dražší jak na skřetovi, ale MP má asi delší záruku.
Ředitel ČTÚ
Vrátnej na ČTÚ

Odeslat příspěvekod Nick Cave 28. 12. 2023 17:39

Zánovní je totéž co nový, tam bývá např. mírně poškozený obal, takto jsem objednával z Alzy HiFi CD player
Nick Cave
Administrátor

Odeslat příspěvekod Albert.Bert 4. 1. 2024 01:22

Mám dotaz, netrpí to zakřivené sklo na nechtěné dotyky? Opět víc používám Edge 30 Neo, zraje jako víno a Edge 40 mě zaujala IP68 a slušným výkonem. Podle recenzí i o dost lépe fotí. Za cca 8k mi to připadá jako vlastně bezkonkurenční, navíc velikostně to je jako 30 Neo.
Albert.Bert
Junior

Odeslat příspěvekod Milos 4. 1. 2024 07:03

Taky jsem se před koupí tohoto telefonu těch zakřivených boků displeje trochu obával, ale k žádným nechtěným dotykům nedochází.
Milos
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Albert.Bert 5. 1. 2024 16:46

Tak už je doma a musím říct, jak jsem měl obavu, jestli je to dobrá volba, tak jsem nadmíru spokojen. Vím že to už není žádná novinka, ale pokud by někdo chtěl slušně fotící smartphone s rychlím nabíjením (Pixely mají jen 30W, A54 má 25W, Edge 40 68W), tak můžu s klidem doporučit. Zkusmo jsem udělal pár fotek v bytě, ne moc světla, a tam kde Edge 30 Neo pouze šumělo, zde je šumu opravdu minimum a velmi mi to připomíná výsledky třeba z S20FE, co se detailů a šumu týče. Ty záda jsou hrozně příjemné, povrch je podobný pískovanému plastu co měl 30 Neo, zde je to jen pocitově měkčí a jemnější, tak snad se to časem úplně nezničí. Mám zelenou Nebula Green, černá mi připadá jak laciný pogum. Ona je to spíše taková moc příjemná krémově šedo-zelená, jakoby matná stříbrná, prostě zelená tomu říká jen Motorola, já ne. Displej není ani zdaleka tak moc zahnutý, z toho má dost lidí obavu, určitě to není jako třeba u Galaxy S9, prostě je jen úplně do krajů a volně navazuje na boky v tom přehybu.

Za původních 15K to byl nesmysl, teď za 8399Kč to je velmi dobrý kousek. Myslím že teprve teď za tuhle cenu dává konečně smysl. :tleskani

:arrow: PS: Motorola konečně zprovoznila dvojté poklepání pro zhasnutí displeje! Nevím jestli to fungovalo už dřív, používal jsem Nova Launcher, ale tady už nemusím. :!:
Albert.Bert
Junior

Odeslat příspěvekod Tom1122 5. 1. 2024 17:21

Jediný malínký mínus je chipset.Edge 30 má podporu Lineage.U 40 asi nebude protože Mediatek...
Tom1122
Junior

Odeslat příspěvekod Nick Cave 5. 1. 2024 17:33

Albert.Bert píše: PS: Motorola konečně zprovoznila dvojté poklepání pro zhasnutí displeje! Nevím jestli to fungovalo už dřív, používal jsem Nova Launcher, ale tady už nemusím. :!:

dvojité poklepání jako gesto vypnutí displeje umí i ten Nova Launcher (Prime) instaluji si ho kvůli tomu na každou Motorolu
Nick Cave
Administrátor

Odeslat příspěvekod Albert.Bert 13. 1. 2024 15:56

Používáte Přirozený režim nebo Automatickou úpravu ve foťáku? Kupodivu jsem ani na YouTube nenašel srovnávací video a to tam srovnávají každou blbost.
Albert.Bert
Junior

Odeslat příspěvekod futbal 24. 1. 2024 17:47

Ahojte, vôbec nie je v menu volte a vowifi. Keď telefonujem, tak mi ukazuje edge. Mám predplatenku Telekom. Volte mám aktívne a predtým fungovalo. Vowifi je zatiaľ iba pre určité telefóny. Aj na zahraničných fórach nemajú niektorý volte. Ako ste na tom vy?

-- 24. 1. 2024 16:58 --

Mám to poslať do servisu ako g7 plus, keď nechcela aktualizovať? Mám vrátiť a kúpiť a33? Moto je mi sympatická a Samsung nie. Ale s moto musím riešiť takéto blbosti. Kupované na alze už viac ako pred 14 dňami ale je tam výmena nevhodného darčeka. Zoberú ju používanú?
futbal
Junior

Odeslat příspěvekod Slik 24. 1. 2024 18:09

Mám VoLTE aj VoWifi. Karta Radosť od O2
Slik
Junior

Odeslat příspěvekod Milos 24. 1. 2024 18:15

Taky mám VoLTE i VoWiFi.

Menu najdeš přes Nastavení -> Síť a internet -> Mobilní síť -> pak klikneš na příslušnou SIM a tam je položka Wi-Fi volání.
Milos
Pokročilý

Předchozí stránkaDalší stránka