Motorola G54 5G Power Edition

O mobilních telefonech značek Lenovo i Motorola

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod hexacore 23. 8. 2024 17:36

peno11 píše:Tak po necelém měsíci od koupi mi na telefon dorazil Android 14. Výraznější změny se nekonají, ale konečně. Zároveň s ním dorazily i nové bezpečnostní aktualizace. A tam už je to divnější. Po koupi dorazila série aktualizací až po aktualizace z ledna 2024. A pak už nic. Až do dneška, kdy s Androidem 14 dorazila i série tří bezpečnostních aktualizací. První tuším z března, potom z května a nakonec z července. Srpnové aktualizace v nedohlednu. Ale nutnost instalovat každou aktualizaci extra a tedy i čtyřikrát restartovat telefon, je velmi otravná. Proč tu sakra není nějaká kumulovaná aktualizace, která by nainstalovala rovnou tu poslední verzi, včetně těch předchozích?

To same na G84, posledni mam z cervence. Android 15 nebude a security fixy si myslim budou sporadicke jeste tak rok a pul.
hexacore
Junior

Odeslat příspěvekod Hany53 23. 8. 2024 17:38

Ale to nebyla aktualizace u PE, ale u 4GB/128GB te levne. Kolegovi se vcera taky aktualizovala.
Vlastne jsou to totozne aktualizace.
Naposledy upravil Hany53 dne 23. 8. 2024 19:15, celkově upraveno 1
Hany53
Junior

Odeslat příspěvekod Tom1122 23. 8. 2024 18:30

peno11 píše:Tak po necelém měsíci od koupi mi na telefon dorazil Android 14. Výraznější změny se nekonají, ale konečně. Zároveň s ním dorazily i nové bezpečnostní aktualizace. A tam už je to divnější. Po koupi dorazila série aktualizací až po aktualizace z ledna 2024. A pak už nic. Až do dneška, kdy s Androidem 14 dorazila i série tří bezpečnostních aktualizací. První tuším z března, potom z května a nakonec z července. Srpnové aktualizace v nedohlednu. Ale nutnost instalovat každou aktualizaci extra a tedy i čtyřikrát restartovat telefon, je velmi otravná. Proč tu sakra není nějaká kumulovaná aktualizace, která by nainstalovala rovnou tu poslední verzi, včetně těch předchozích?

Motorola posílá aktualizace tak jednou za dva až dva a půl měsíce.
Tom1122
Junior

Odeslat příspěvekod Hany53 23. 8. 2024 18:56

Asi to tak bude, ja na PE ji dostal v kvetnu
Hany53
Junior

Odeslat příspěvekod peno11 23. 8. 2024 19:19

No, já jsem ale rozhodně mluvil o PE. Koupil jsem ji 25. 7. a po koupi udělal aktualizace, kdy to ale byly jen ty bezpečnostní po leden. Android 14 dorazil až včera. Tak nevím. Možná to posílají v nějakých vlnách, jako MS aktualizace k Windows, aby se jim nezhroutily servery, nebo tak něco.
peno11
Junior

Odeslat příspěvekod polda 23. 8. 2024 21:52

Jj
polda
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Tom1122 24. 8. 2024 11:14

peno11 píše:No, já jsem ale rozhodně mluvil o PE. Koupil jsem ji 25. 7. a po koupi udělal aktualizace, kdy to ale byly jen ty bezpečnostní po leden. Android 14 dorazil až včera. Tak nevím. Možná to posílají v nějakých vlnách, jako MS aktualizace k Windows, aby se jim nezhroutily servery, nebo tak něco.

Teoreticky můžeš flashnout poslední Android přímo přes přejmenovaný Software Fix od Lenova.
Tom1122
Junior

Předchozí stránka