Motorola G54 5G Power Edition

O mobilních telefonech značek Lenovo i Motorola

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Ředitel ČTÚ 21. 9. 2023 10:01

Njn vypadá to, že kódy fungují, G84 za 6 565 Kč :D
Ředitel ČTÚ
Vrátnej na ČTÚ

Odeslat příspěvekod Martin Ma 21. 9. 2023 12:42

Ředitel ČTÚ píše:
Dave13 píše:V Datartu se na VIP a 500 kupon nad 6000 dá dostat az na 5597 Kč.

Njn ale jak vyrobit 500 Kč kupón? :D

To nevím nicméně předevčírem mi poslali kód na 100 a včera na 200kc :P
Je to to "přihlášení k odběru novinek" a oba poslali na stejný mail :D
Platí 14dni a najednou uplatnit v košíku nejdou, takže udělám první objednávku na telefon a druhou na silikon pouzdro, protože výrobce jej k telefonu nedodává.

Jinak Alza předevčírem dost pobavila.
Skončila akce "Alza dny" a asi den býka Edge40 za 14.9!!!
Klikl jsem na u garance nejnižší"našel jsem lepší cenu" dál odkaz na Datart kde byla.za 9.990 a oni zakrátko poslali kód na slevu 9k a když jsem koukal na jejich e-shop najed iu Edge 40 měli zase za 9999.
Že je alzak urvanej zelenej kripl, vím už dávno, ale že je to až takový zm.d to jsem si nemyslel :D :P
Martin Ma
Junior

Odeslat příspěvekod vormen 22. 9. 2023 11:56

Tak jsem se dočkal a už ji nabíjím, v ruce velice příjemná, těch 6000mAh bych nehádal.
vormen
Pokročilý

Odeslat příspěvekod vormen 22. 9. 2023 12:21

Nikdy jsem sklo nepoužíval a třeba u iphonu 11 byly podle YT škrábance taky hned a já nic, další dvě motoroly doma s dost nešetrným zacházením jsou pořád jako nový, tohoto se nebojím, ale třeba je to panda sklo háklivější. Vyrobená 31.8., záplaty srpen, přiložený obal po obvodu matný, dobře se drží, esim má a je opravdu bec nabíječky, pouze usb-c/usb-c kabel.
vormen
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Hany53 22. 9. 2023 12:48

Je mozne nahrat vice profilu esim a prepinat mezi nima nebo jen jednu?
Hany53
Junior

Odeslat příspěvekod vormen 22. 9. 2023 13:27

Tak tohle nevyzkouším, žádnou esim teď nemám, ani žádnou aktivní nepotřebnou předplacenku, kterou bych na esim převedl.
Ale budu muset esim pořídit, to je ojeb, nejdou do toho vrazit 2x sim, nebo jsem lama.
Takže jich jde přidat víc a asi tím pádem i přepínat přepínat.
vormen
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Hany53 22. 9. 2023 13:59

Diky, asi si ji koupim, potrebuji prepinat 2 esim
Hany53
Junior

Odeslat příspěvekod vormen 22. 9. 2023 14:46

Displej, zvuk, foťáky zatím velká paráda. Telefon strašně, ale fakt dost topí i při procházení nastavení :) Snad to sedne až si všechno sesynchronizuje, protože jinak to vypadá na parádní kousek, až na nemožnost mít 2x fyzickou SIM, ikdyž v návodu jsou nakreslený.
vormen
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Martin Ma 22. 9. 2023 15:49

vormen píše:Nikdy jsem sklo nepoužíval a třeba u iphonu 11 byly podle YT škrábance taky hned a já nic, další dvě motoroly doma s dost nešetrným zacházením jsou pořád jako nový, tohoto se nebojím, ale třeba je to panda sklo háklivější. Vyrobená 31.8., záplaty srpen, přiložený obal po obvodu matný, dobře se drží, esim má a je opravdu bec nabíječky, pouze usb-c/usb-c kabel.

Pokud ten tel nemá ve specifikacích uveden typ tvrzeného skla třeba Corning Gorilla Glass s největší pravděpodobností výrobce nasadil PandaGlass a určitě doporučim fólií co tvrzené sklo.
Myslím je G52; PandaGlass má, sklo bude možná odolné proti rozbití ale proti poškrábání moc ne po půl roce, tam vlásečnicove škrábance bohužel mám.
Není to moc a jsou vidět jen na přímém slunci.
Co vím tak nejlepší je Corning Gorilla Glass 3, skvělá rovnováha odolnosti proti rozbití a škrábanci.
Novější Corning Gorilla Glass 5 je na tom co jsem různě četl tak jako Panda Glass a určitě to chce na něj něco nalepit.
Oni čin je větší odolnost proti prasknutí při pádu, tím musím být sklo pružnější a tedy měkké a tím pádem náchylnější na škrábance
Naposledy upravil Martin Ma dne 22. 9. 2023 15:53, celkově upraveno 1
Martin Ma
Junior

Odeslat příspěvekod Ředitel ČTÚ 22. 9. 2023 15:50

No hele pane kolego a nedávají se ty 2 SIM proti sobě ? Respektive jakoby na sebe ? :D
Ředitel ČTÚ
Vrátnej na ČTÚ

Odeslat příspěvekod vormen 22. 9. 2023 16:27

Nedávají, v návodu je nakresleno vedle sebe, ale na držáku je napsáno SD a 1 a fyzicky to prostě nejde a v nastavení je SIM a eSIM, moje dosavadní Nokia G60 měla 2xsim + esim a čekal jsem to stejně i tady, bohužel, telefony měním často a tohle bude problém, dá se z esim ziskat zpět plastová? Je to zrovna ta 100GB TM.
vormen
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Nick Cave 22. 9. 2023 16:39

vypadá to, že Moto G54 PE je hybridní DualSIM, tzn. nanoSIM a eSIM a má to tak i Moto G84 5G :-S proboha co to zas v tom Lenovu vymysleli? :oboze
Nick Cave
Administrátor

Odeslat příspěvekod vormen 22. 9. 2023 17:25

Tak to je tak, když jsem poprvé použil návod k telefonu :) Tam jsou nakreslený vedle sebe.
vormen
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Martin Ma 22. 9. 2023 17:31

vormen
Máš tedy tu verzi se silnější baterií G54 5G PE ano?

Fakt se ten telefon i při běžném používání tak hřeje, to ten Mediatek tolik topí jo?? To není dobré, co to bude dělat u her..
Jak hodnotíš displej, je to IPS ale ta nová technologie LPTS, jaké je podání barev, černá kontrast a svítivost/viditelnost na přímém slunci?
Martin Ma
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka