Je to PE s tou větší baterkou. Zahřívání ustalo, řekl bych, že teď je sotva vlažnej. Displej má nastavení barev default na živé, vypadá pěkně, ale já mám rád bledší barvy, takže jsem dal přirozené a vyvážení bílé se tak posunulo hodně do teplé a ani úprava teploty to moc nezlepší. Na slunci jsem čekal víc, protože papírové to má být pecka. Srovnávám s Nokia G60, která má papírově nižší jas, ale čitelnost venku má mnohem lepší, stejně tak i Samsung A14 5G. Tenhle víkend moc slunko svítit nebude, takže pořádně zkusím až v neděli. 4K HDR na YT přehrává bez problémů a tam při vysokým jasu je černá šedá, ale s tím se dalo počítat. Displej plynule používá frekvence 30,60, 90 a 120. Zatím jsem nenašel nic vyloženě špatnýho, zahřívání se snad vyřešilo, bezdrátové android auto taky bez problémů.
-- 22. 9. 2023 17:51 --jinak k těm SIM kartám, buď je verze 2x HW SIM bez eSIM, nebo 1xHW + 1x eSIM, je to napsaný v návodu, takže jsem rád, že nejsem lama

Jinak systém je naprostá pecka, vychytávky co mi chyběly v čistým androidu, naprostá bomba je, že při výzvě na použití čtečky, se na displeji v místě tlačítka objeví bublina, to byl dřív ve tmě problém trefit napoprvé.