Motorola G84 5G - obecná diskuze

O mobilních telefonech značek Lenovo i Motorola

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod podpredseda 21. 12. 2023 07:24

Datart - nova cenovka 5990kc
Spolu se slevovym kodem a protiuctem se snad dostanu nekam k 5t,jdu si pro ni...
podpredseda
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Nick Cave 21. 12. 2023 08:08

u MP je za 5999kc a lze získat 3letou záruku
https://www.mp.cz/mobilni-telefon-motor ... e-p-176742
Nick Cave
Moderátor

Odeslat příspěvekod vormen 21. 12. 2023 09:04

Stejná cena huramobil, alza, datart, kde se dá dostat s kupónem ještě o nějakou stovku níž.
vormen
Pokročilý

Odeslat příspěvekod podpredseda 21. 12. 2023 13:28

5100kc,kombinace vykup redmi 7A a kod
Ted uz stahuju aktualizace...
podpredseda
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod secho 28. 12. 2023 19:18

Jde nějak nastavit výchozí nastavení tlačítek ovládání hlasitosti ? Je to poprvé, co máme doma Motorolu...a tady logicky nenastavuji hlasitost vyzvánění, ale hlasitost médii(i když nic nehraje) . Abych mohl nastavovat hlasitost, musím do "podmenu". Je to zbytečný krok navíc. Jako pochopím ovládání hlasitost médii, když něco hraje, ale jinak to nedává smysl.
secho
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Tom1122 1. 1. 2024 19:46

secho píše:...

SIM vložena? Není zapnutý režim Nerušit?Asi bych udělal tovární nastavení protože tlačítka by měla primárně regulovat hlasitost zvonění a hovoru.Předpokládám že nemáš připojená sluchátka...
Naposledy upravil Nick Cave dne 1. 1. 2024 20:04, celkově upraveno 1
Důvod: upravena citace
Tom1122
Junior

Odeslat příspěvekod podpredseda 1. 1. 2024 20:25

Jde nekde v menu nastavit rychlost ctecky otisku?
Na muj vkus,je to o moc pomalejsi nez ctecka na zadni strane na kterou jsem byl zvyklej z predchozi Motoroly.
Jo a existuje nejakej port GCam pro G84?
podpredseda
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod secho 2. 1. 2024 09:48

Tom1122 píše:
secho píše:...

SIM vložena? Není zapnutý režim Nerušit?Asi bych udělal tovární nastavení protože tlačítka by měla primárně regulovat hlasitost zvonění a hovoru.Předpokládám že nemáš připojená sluchátka...

SIM vložena, režim není zapnutý, sluchátka taky nejsou. Mrknul jsem na nějaká videa a asi to je normální. U všech jsem viděl, že tam je primární nastavovaní hlasitost médii. Dokonce jsem našel tu samou otázku na podporu Motoroly. Takže to je u Motorol normální, i když nechápu z jakého důvodu.
secho
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod vormen 2. 1. 2024 10:47

To nebude jen u Motorol, čistý android to takhle má a možná jen pár výrobců to umožní nastavit.
vormen
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Ředitel ČTÚ 10. 2. 2024 10:34

Test: Motorola Moto G84 5G – univerzální sympaťák s výborným poměrem ceny a výkonu

"Například doba načtení a otevření našeho složitého PDF souboru přes Wi-Fi v tomto případě činila přijatelných 3,3 sekundy. Moto G84 si vedla dobře i v benchmarkových testech. V testu GFX dosáhla snímkové frekvence 31 fps, takže v pohodě zvládne i středně náročné mobilní hry."

(Motorola G54 Power Edition = 2,6s a 33 FPS).

"Z hlediska výdrže na baterii si nelze na nic stěžovat. V testu vydržel telefon s displejem nastaveným na 200 cd/m2 pracovat s LTE přes 14 hodin. přesněji řečeno vydržela 5 000 mAh baterie s aktivovaným LTE."

(Motorola G54 Power Edition = s LTE - 17 hodin).

"I při použití maximální 120Hz obnovovací frekvence dosahuje baterie stále výdrže 10 hodin a 32 minut." při 5G.

(Motorola G54 Power Edition = s 5G a 120 Hz - 14 hodin a 18 minut).

https://www.chip.cz/test-motorola-moto- ... eny-vykonu

:D
Ředitel ČTÚ
Vrátnej na ČTÚ

Odeslat příspěvekod podpredseda 25. 3. 2024 13:22

Prave jsem stahl a instaluje se A14...
podpredseda
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Tom1122 25. 3. 2024 16:09

Nejen ty :)
Nicméně že A14 přišel dříve než u Edge 30 překvapilo...
Tom1122
Junior

Odeslat příspěvekod podpredseda 10. 4. 2024 17:48

Nesetkal jste se nekdo se stejnym problemem-pri psani sms mi G84 laguje,po par znacich prestanou naskakovat pismenka a po vterine az dvou (zda se mi to celou vecnost) nekdy doplni to co jsem mezitim natukal a nekdy taky ne.Taky mi obcas zamrzne dotyk-tuknu na ikonu a nic se nedeje :( delalo to uz na A13 a na A14 v tom pokracuje takze aktualizaci to neni.
Jo a tovarko jsem zatim jeste nedelal,ale nejspis se mu nevyhnu,znovunastavovani me drti :(
podpredseda
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod monikash 10. 4. 2024 18:03

Možná promazat zprávy? Já používám "starou" klávesnici z xperie, takže mám vypnutou nabídku slov, páč jsem většinou nechávala s qwertz špatná slova než měla být. A taky jsem kvůli horizontálnímu "šilhání" jsem mačkala písmenka pod nebo nad požadovaným písmenem.
To nereagování na ťuknutí mi dělá G82. Třeba ráno, když chci vypnout letadlo, tak mě občas může vzít čert, když ťukám a ťukám a ono furt nic.
Sony RX100/7, A6600, A7III

Moje cvaky najdete zde http://monikash.rajce.idnes.cz/
A videa tady https://www.youtube.com/@monikasindelkova1432/videos
monikash
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka