Motorola A780 (E680i a E680)

O mobilních telefonech značek Lenovo i Motorola

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Andrew-DC 24. 10. 2005 19:28

a co by si takeho chcel vediet? som tam od dnes admin ale trosku sa zaucam :D
Andrew-DC
Pokročilý

Odeslat příspěvekod grovik(smazano) 27. 10. 2005 14:27

MotorolaE680i píše:a co by si takeho chcel vediet? som tam od dnes admin ale trosku sa zaucam :D

Nop admin ;-)) ale jo pomaha :-)

otazky klidne smeruj tam .. ted tam pisu sahodlouhej popisnej clanek o A780 bude na více casti a dotazy by se hodily...
Motorola T720
Siemens S45
Motorola A780
grovik(smazano)
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod huncut 16. 11. 2005 23:51

Tak jak to vypada, jake jsou vase zkusenosti po delsi dobe? :) Jak jste spokojeni mobilni linuxari?

Skoda ze se u nas oficialne neprodavaji :-/
huncut
Junior

Odeslat příspěvekod Andrew-DC 17. 11. 2005 11:09

huncut: no ja nie som vobec spokojny lebo sa mi pokazila logisticka cast na mobile a nemam sancu to opravit v strednej europe :(
Andrew-DC
Pokročilý

Odeslat příspěvekod huncut 17. 11. 2005 21:26

MotorolaE680i: Nojo, taky mě štve že motorola s těmahle telefonama na evropu kašle :-/ Přitom to jsou super kousky.

Taky bych si něco takového pořídil, třeba A780 se mi líbí moc. Jen ten servis a složité objednávání mě odrazují (a taky malinko cena) :)
huncut
Junior

Odeslat příspěvekod MOTOROLA A780-SK 2. 12. 2005 13:43

HLADAM UZIVATELOV A780 -ky na Slovensku...
mam a780 asi mesiac, zakupena v CR a s pouzivanim na Slovensku sa mi vyskytol znacny problem...
som zapnuty, siet je plne dostupna a prichadzaju mi smsky o zmeskanych hovoroch aj napriek aktivovanej funkcii cakajuci hovor, sms odosielam casto na dvakrat cez resend , pred vytocenim cisla /ci uz z vonkajsieho displeja alebo vnutorneho/ a samotnym spojenim s volanou druhou stranou mi to velmi casto spadne, takze idem niekedy cez redial aj 3 x . SIM kartu som si dal preverit u operatora, je to najnovsi typ a je uplne v poriadku, v inom telefone s nou problem nie je. technik od operatora mi poskytol toto vysvetlenie : A780 je 4 pasmovy telefon s rozsahom od 850 MHz vyssie, ktoru ma "asi" prednastavenu ako prvu. moj operator pouziva siet 900 MHz, takze ak idem telefonovat, smskovat alebo prijimat hovory telefon sa najskor prihlasuje cez 850 a ked je neuspesny ide na dalsiu 900, a tam sa uz hovory a smsky zrealizuju v pohode..
myslel som si, ze A780 si vybera automaticky dostupnu siet, ale vyzera to tak , ze asi len na oko a ide cez prednastavenu 1. siet 850..
realita je taka , ze denne opakujem niekedy 1/3 niekedy 2/3 telefonatov a smsiek, no a tie zmeskane hovory uz neriesim..
takze som to dnes zaniesol do autorizovaneho servisu..
co s tym urobia mozem len hadat...
pozerali na to ako na telefon z ine planety..
ma niekto podobnu skusenost ci uz na Slovensku alebo v Cechach?
MOTOROLA A780-SK
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Andrew-DC 2. 12. 2005 16:11

no v autorizovanom stredisku ti nic s tym nespravia lebo to nevedia....a skusal si nastavovat vyber siete rucne? ako myslim pasmo? lebo mne na E680i to ide
Andrew-DC
Pokročilý

Odeslat příspěvekod MOTOROLA A780-SK 4. 12. 2005 18:49

100PCT isty nie som si nikdy. ale nikde som to pocas prvych nastavovani nenasiel.. a presiel som uz manual x krat, co som naseil je len aktivovanie gprs...mobil je uz v servise a snad budem mat stastie na nejakeho manika na Linuxy, pretoze je velmi pravdepodobne, ze je to softverova zalezitost... mozno presmicka iba v tomto telefone alebo to horsie .. nedokonalost pri vyvoji...
uvidime...
MOTOROLA A780-SK
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Andrew-DC 4. 12. 2005 18:55

no mohol si to doma naflashovat...ja som si E680i flashoval ked umrela prvy krat :) ale teraz mam chybu ktoru nevedia spravit :(
Andrew-DC
Pokročilý

Odeslat příspěvekod mirin 16. 12. 2005 10:53

Máma dotay,jsem čerstvě majitelem A780ky takže zkoumám,kde najdu nastavení GPRS a MMS pro jednotlivé operátory a jak je to s nastavením čtení SMS a hlasovým ovládáním? Díky
mirin
Kolemjdoucí

Předchozí stránka