MPX220 a verze Outlooku !!

O mobilních telefonech značek Lenovo i Motorola

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod lnovy 4. 5. 2005 10:56

Tak jsem zakoupil Motorolu mpx220, je tam CD s windows mobile 2003 a outlookem 2002. Ale já mám na svém PC nainstalovaný Outlook 2003.
Bude mi to synchronizovat a fungovat s novější verzí ???
Nebo musím odinstalovat novou verzi z notebooku a používat verzi outlook 2002 ?
lnovy
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Michal_Hron 4. 5. 2005 11:20

Bez problému bude fungovat, na verzi Outlooku na CD nehleďte. Ze stránek Microsoftu pouze stáhněte nejnovější verzi programu ActiveSync.
::Michal Hron::
Michal_Hron
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Ukulelembo(smazano) 4. 5. 2005 11:22

ActiveSync bude to chodit bez problemu, toho se bat nemusis.
Ukulelembo(smazano)
Junior

Odeslat příspěvekod Ferro 4. 5. 2005 11:22

Neni jednoduzsi to zkusit, nez se ptat? Myslim si, ze to fachcit bude, protoze 2002 je nejspis minimalni pozadovana verze.
Siemens S6, C35, S45, S55, Motorola V600, Mpx200+256MB, Mpx220+2GB, HTC Touch Cruise + 8GB
Ferro
Junior

Odeslat příspěvekod lnovy 4. 5. 2005 11:26

Diky za vase odpovedni.

Nemohl jsem to zkusit, protoze jsem ho koupil dnes, takze je v nabijecce prvnich 24 hodin, takze se vsim si zacnu hrat az zitra.
Ale uz me svrbi ruce, takze ctu manual zjistuju co a jak. :)
lnovy
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod webman 5. 5. 2005 08:27

to sa ti nejako dlho nabija ked pises ze je v nabijacke 24h. ak sa riadis manualom co ti dali v predajni alebo co si obdrzal u operatora k novemu mobilu - je to blbost, nabijanie sa riadi nabijacou logikou mobilu a ten si sam urci podla urovne nabitia baterie kedy odpoji nabijanie. radovo niekolko hodinove nabijania nemaju zmysel. ak nie je bateria predformatovana postup je: nabit pokial telefon nevyhlasi bateria plne nabita potom vybit az kym telefon pise ze je bateria takmer vybita zas naplno nabit tieto cykli zopakovat viac raz a nie drzat telefon v nabijacke cely den.
webman
Junior