Mpx220: Jak nastavit Mp3 jako zvonění???

O mobilních telefonech značek Lenovo i Motorola

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Redragon 15. 5. 2005 14:36

Zdravim, od pátku jsem dalším majitelem tohodle super telefonku, ale stále se mi nedaří nastavit Mp3 jako zvonění. Fóra mám pročtený, ale všude se jen píše, jestli je empétrojka ve správnym souboru, ale nikdo nenapíše, v jakym...takže mi prosím poraďte.
Díky, majta sa.
Redragon
T68i -> Motorola Mpx 220
Redragon
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod dave84 15. 5. 2005 17:37

mp3 totiž jako vyzvánění nastavit, nejde musíš si tu mp3 převést do .waw nebo .wmw a pak to normálně hodíš do telefonu a v nastavení zvuky si to zvolíš jako vyzvánění stejné je to i se zprávami tu myslím jdou jen vyzvánění ve wavu.
dave84
Junior

Odeslat příspěvekod dave84 15. 5. 2005 17:51

Sorry nějak jsem si to špatně přečet, mp3 jako vyzvánění nastavit jde a musíš je přesunout do storage- application data- sounds, ale nevím proč, ale hrajou mi jen některé.
dave84
Junior

Odeslat příspěvekod Redragon 16. 5. 2005 12:10

Díky dave, už to šlape, horší je to s přehráváním videa..:) Ať to cpu, kam to cpu, pořád to WMplayer neotevře.
T68i -> Motorola Mpx 220
Redragon
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod dave84 16. 5. 2005 12:53

No nevím jak je to s přehráváním videí v WM player, protože jsem to nezkoušel a hned jsem si stáhl beta player, který je naprosto super a přehraje ti cokoli.Tak jestli ti můžu poradit, tak si určitě stáhni beta player, který je asi nejlepší přehrávač na WM.
dave84
Junior

Odeslat příspěvekod Redragon 18. 5. 2005 11:38

Aaaaa, beta player, fakt hustý, díky moc. Maj sa!
T68i -> Motorola Mpx 220
Redragon
Kolemjdoucí