Da se nosit razr v3 v kapse?

O mobilních telefonech značek Lenovo i Motorola

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod bitskull 10. 3. 2006 11:17

Ahoj, odeslo mi u telefonu podsviceni displeje a tak se divam po necem novem, libi se mi razr, chci se zeptat jestli se da bezproblemu nosit v predni ci zadni kapse u rifly? Neni na to moc siroky? Neznicil bych ho takovym nosenim? Jake s tim mate zkusenosti? Diky.
bitskull
Junior

Odeslat příspěvekod TomZ 10. 3. 2006 11:28

v zadni kapse nevim.. tam bych asi nenosil zadny mobil - bojim ze by ho nekdo ukradl..

v predni uplne nejlepsi.. zjistil jsem totiz ze kdyz mas mob. v predni kapse u kalhot tak nejde tolik o sirku a vysku jako o tloutku.. takze na kalhotech nema zadnou bouly od mobilu.. a sirka? nebudes o tom ani vedet.. btw muzes si to zkusit nekde v obchode..
TomZ
Junior

Odeslat příspěvekod _peper 10. 3. 2006 11:32

Jo zkusit v obchodě? Aby tě paknezbalili, že jim ho chceš ukradnout. Jinak podívej se sem http://mobilforum.mobilmania.cz/viewtopic.php?t=21465 jak to vypadá, když se s ním nešetrně zachází :twisted:
MotoE398
BMW E36 318iS coupe
_peper
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod XMemhis 10. 3. 2006 18:27

Zajimave kriterium pro vyber mobilu...
"I didn't know you could stop being a god."
"You can stop being anything."
-Dream and Delirium of the Endless
XMemhis
Junior

Odeslat příspěvekod Martas06 10. 3. 2006 18:31

XMemhis píše:Zajimave kriterium pro vyber mobilu...

kde jinde bys ho chtel prosim nosit?,RAZR je diky 14mm tloustce jako delanej do kapsy,a v napr. kapse kosile,si ho nikdo ani nevsimne!!
Kdyz ho mas "tam vzadu dole" :o tak to zas vypada ze ses doost v baliku....pouzdro na kreditky,takze to radsi nedoporucuji.
iPhone3G 8GB/BLACK
O2-Special
Martas06
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Ajdamek 10. 3. 2006 18:50

No pokud nemáš velkou *****, jinak by sis ho rozsedl :-)
Peugeot 508sw 1.6 bluehdi 120k EAT6 --- BMW 325iA e92
Ajdamek
Junior

Odeslat příspěvekod Martas06 10. 3. 2006 19:28

To je fakt ale RAZR neco vydrzi,jo a znas ten vtip o modrejc ocich?
"Moje stara,ma krasny modry oci!!! pratele....aby ne,kdyz to ostatni je P :o :o :lol: :lol:
iPhone3G 8GB/BLACK
O2-Special
Martas06
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod TomZ 11. 3. 2006 11:42

_peper píše:Jo zkusit v obchodě? Aby tě paknezbalili, že jim ho chceš ukradnout. Jinak podívej se sem http://mobilforum.mobilmania.cz/viewtopic.php?t=21465 jak to vypadá, když se s ním nešetrně zachází :twisted:t/quote]

Ja myslim ze kdyz se jich zeptas v poho tak neni problem, nebo treba u VF sem to zkousel a no problem.

Jinak s tim setrnym resp. nesetrnym zachazenim. Nechapu co ten clovek s tim mobilem mohl udelat ze takhle dopadl. Nekolikrat mi Razr spadl na zem z kapsi.. a jen jeden malickej skrabanec ale jinak jak nove.. narozdil od plastaku....
TomZ
Junior

Odeslat příspěvekod Martas06 11. 3. 2006 14:04

No vis,ja si spis mysli ze v tom kloubu byl "kaz"(proste bublinka) stat se to muze....
A nebio je jeste jedna moznost,ze s milym RAZRikem jeho majitel v afektu,vzteky flaknul o zed!!!
Jinak si nedokazu predtavit,ze by se takhle doku....l!!
iPhone3G 8GB/BLACK
O2-Special
Martas06
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod strny88 11. 3. 2006 14:09

Tak můj razr dopadl ůplně stejně, stačilo sebou na náledí jen švihnout a byloto!!!Ale za 2300to dali do kupy. :D
Siemens M50,CX65,Nokia3510i,SamsungE720,MotorolaE398,L7,RazrV3,RizrZ3,SagemMYZ-55,LG Shine,NokiaN82,Sony Ericsson w810i,Motorola Ming,Samsung Galaxy Spica,Motorola DEFY,ATRIX, X, X+1,X Style,X4,Z3 PLAY,LG G8s,Google Pixel5, Pixel8
strny88
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Martas06 11. 3. 2006 14:13

Vzhledem k tomu,ze jsi sebou na naledi prastil :oops: ,tak tu ranu o zem a naslednej dopad tvy vahy,nemuze zadna slitina prezit....
iPhone3G 8GB/BLACK
O2-Special
Martas06
Mírně pokročilý