SLVR 7 - chybný FW od Orange

O mobilních telefonech značek Lenovo i Motorola

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Logistik 13. 3. 2006 18:39

Moje skusenosdti s SLVR 7 od Orange - nedostatky - nedorobky
1. Nefunkčné hlasové vytáčanie priamo z mobilu :( (podľa návodu by malo ísť) ide vytočiť len pri použití náhlavnej súpravy.
2. Po vložení čísla do voľby Qick Dial - ak sa vám podarí chybne už ho nezmeníte :( , Orange zabudol dat funkciu jeho editácie a možnosť jeho zmeny.
3. Nelogicky pridelené pravé bočné tlačítko na pripojenie na Orange Wap - ak zabudnete uzamknuť mob tak lahko dojde k nahodnemu pripojeniu - povodne bolo toto tlacitko funkcne na spustenie fotoaparátu.
4. Chýbaju potvrdzujúce príkazy zabraňujúce náhodnemu zmazaniu napr obrazkov ... ako bolo u V 500
5. Komplikovane vyžiadanie potvrdenia doručenia SMS - musi sa ist hlboko do menu pred odoslanim každej spravy V 500 to mala riešené dotazom po stlačení ponuky odoslania SMS.
Prosím píšte Vaše skusenosti s tymto FW od Orange - Ináč Orange nechce žiadnu chybu uznať - :twisted: aspoň tak reagovali na moje reklamacie.
Logistik
Junior

Odeslat příspěvekod prorab 13. 3. 2006 19:18

ze mam sto chuti zazalovat orange ze tak spustosili L7, alebo nejaky verejny protest...
prorab
Junior

Odeslat příspěvekod qwix 13. 3. 2006 19:29

ja mam L7 nie od orangeou, ale body 4 a 5 su aj v ne-orangeovom FW
qwix
Junior

Odeslat příspěvekod Spokie 13. 3. 2006 19:31

Neviem ako tieto nove motoroly ale kedysi som mal V500 a tu som flashol bez problemov a orange features boli fuc. :-) Tunning aky sa dal robit na V500 uz asi ziaden telefon neprekona :-)))
Spokie
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Marky - Mark? 13. 3. 2006 21:21

Suhlas so Spokie-m :tleskani :D A k bodu 4 na V500 a aj V547 sa to dalo zapinat v seeme 0032_0001 len nepamatam ktory offset a bit.a podla mna mi to malo tak isto fungovat aj na L7 treba poskusat-a v pohode sa to da vratit spat do orig. stavu takze pohoda :D
UA: MOT-V547/08.17.15R MIB/2.2.1 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.0
Marky - Mark?
Junior

Odeslat příspěvekod _peper 13. 3. 2006 21:23

2 Logistik: Co to tu vlastně řešíš, všechny zápory co popisuješ 100% odstraní nový fw, a s doručenkama mají problémy všechny motoroly. Je to nešťastné řešení, ale každej Motorolák si určitě časem zvykne.
MotoE398
BMW E36 318iS coupe
_peper
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Logistik 13. 3. 2006 21:38

No Ja patrim medzi cistych uzivatelov co sa nehraju s FW a Orange mi ho v ramci zaruky urcite neposkytne. Tieto nedokonalosti ma mrzia z toho dovodu lebo som doteraz mal V 500 ktora tieto chyby nemala (tu mi Orange v ramci zaruky dalo novy FW ked stary skolaboval). Nerad by som porusil zaruku, ale asi sa budem muset zacat venovat ziskaniu znalosti o tunningu Mobilov je to pre mna nova oblast takze som sa nechcel nikoho dotknut. Vadi mi len ten "profesionalny pristup Orange"
Logistik
Junior

Odeslat příspěvekod wapman 13. 3. 2006 23:14

treba spravny soft a za 10minut mas preflashovany fon a mas po starostiach co sa tyka Orange obmadzeni! a tie dorucenky sa vraj daju poriesenim s ulozenim do draftov,presne postup neviem,lebo dorucenky nepouzivam
wapman
wapman
Junior

Odeslat příspěvekod matkoyy 8. 4. 2006 14:25

Vie niekto povedat, este ktore funkcie Orange svojim fw obmedzil? Napr. sa tusim nedaju zobrazovat priradenia k sipkam v uvodnej obrazovke (asi kvoli tomu Orange menu), ani sa nedaju zapnut analogove hodiny.
Robi aj normalny fw, resp. aj ostatne motoroly, ze namiesto datumu zobrazuju v uvodnej obrazovke v urcitych situaciach (nabijanie tlf., zapnute GPRS, ...) iny text a datum tak nevidiet?
matkoyy
Junior