Motorola A925

O mobilních telefonech značek Lenovo i Motorola

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Zde 26. 5. 2005 09:16

Rozhoduji se o koupi tohoto MT a uvítám každou zkušenost s tímto telefonem a propojením s PC a synchronizací.
Zde
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Randall Flagg 26. 5. 2005 09:40

Zdravím, taky o ní mohutně uvažuju. Kde ji kupujete ??? Zatím jsem ji viděl jen na MOBILARENA a jinak v Polsku na ALLEGRO.

Většinou jsou to kusy od operátora "3", nevím, jak je to s nahráváním SIS aplikací - původně musely být podepsané operátorem.

Je zajímavé, že v diskuzích ji lidé buď totálně chválí nebo totálně zatracují, skoro nic mezi tím.

Ale je hodně dobrá :)
Randall Flagg
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Zde 26. 5. 2005 09:46

Taky jsem ji viděl v nabídce MOBILARENA. Kde jste četl zmíněné diskuze o tomto telefonu?
Zde
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Karel01 26. 5. 2005 10:46

Nerozumím tomu, že aplikace musí být schválené od operátora. Já myslel, že jde o otevřený OS. To tedy aplikace, které fungují na SE P910i nejdou nahrát nebo nefungují?
Karel01
Junior

Odeslat příspěvekod Randall Flagg 26. 5. 2005 11:01

http://www.petitiononline.com/a920/

tady je online petice za "otevření" A920, což je v podstatě sesterský model A925

a na straně 84 manuálu k A925 se píše:

You can add new software to your handset by downloading and installing application files with a 3-certified .SIS extension. Uncertified applications cannot be installed.

Je ovšem otázka, jak to je s jednotlivými kusy, zvláště novými, u kterých se tvrdí, že jsou neblokované.
Randall Flagg
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Caddy 26. 5. 2005 12:13

Mno, ja ji mam...je to moc fajn telefon, hlavne s neuveritelnou vybavou prislusenstvi (a modre prosvicenou kolibkou ;) ), ale je pravda, ze:

- 90% aplikaci pro UIQ (prioritne pro P800/9x0) nefunguje
- nerozchodil jsem zatim GPS
- neumi NAJEDNOU zvonit a vibrovat, pricemz vyzvaneni je slabe
- nefunguje mi SIM Toolkit (neodesle zpravu a pak uz se ani neda vratit o uroven vyse)

+ display naprostu super, lepsi nez u P910
+ motorolacky vychytavky, co pamatuju uz od Accompli (pri zadavani textu)
+ fakt mega vybava v cene
+ skvely zvuk, at uz mid nebo mp3
+ vzhled, ze ktereho vsichni padaji na hubu :-D
+ synchronizace bez problemu (pote, co jsem stahl z webu jiny SW, na prilozenem CD nepremaval)

je to jenom Symbian ;), takze jsme ani necekal super bombu, rozhodne jsem nebyl po nakupu zklamany :)
Caddy
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Caddy 26. 5. 2005 12:15

jo jeste jsem zapomnel, co mi vadi asi nejvic - ten web browser jw skoro nepouzitelny, HROZNE OBROVSKY font, na MPx200 se mi toho veslo trojnasobek, nikde se to neda nastavit (malo rozvinute moznosti preferenci jsou ve vsech oblastech), zaorven se nada vypnout ani zobrazovani obrazku apod...

na druhou stranu jde browsit ve vice oknech a zvladne to fakt vsechno, vcetne flashe
Caddy
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Randall Flagg 26. 5. 2005 12:18

@ Caddy: a kde jste ji sehnal, není - li to tajné ??? díky :wink:
Randall Flagg
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Caddy 26. 5. 2005 12:22

tajne to neni, ale asi moc nepomuzu...prisli za mnou dva Polaci, co je nabizeli...tak jsem si jednu vzal...krom standardni nadstandardni vybavy mi dali jeste v cene BT HF origo motorola... :) Komplet za 6 klacku. HF uz mam ale jine, zena mi tamto vyprala i s kosili ;)
Caddy
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Zde 27. 5. 2005 08:57

Caddy:
- jaká je průměrná výdrž?
- když nefungují aplikace pro SE, fungují aplikace nižšího řádu
třeba pro SX1?
- jdou přehrávat filmy?
- má internet. prohlížeč a e-mail? Jde doinstalovat?
- prohlížeč dokumentů (Word, Excel, PowerPoint, Adobe Acrobat),
- píšeš, že vyzvánění slabé a zároveň jako plus skvělý zvuk?
Zde
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Kapr73 27. 5. 2005 09:11

- Aplikace ze SX1 ti urcite nepojedou, S60 a uiq nejsou kompatibilni, nektere aplikace vychazeji zvlast primo pro radu SE Pxx0 a Motorola Axxx
- s filmy by za pouziti SmartMovie nemel byt problem
- myslim ze oboji je integrovano
- v tomto bude nejlepsi reseni Documents 2 GO a PDF+
Naposledy upravil Kapr73 dne 28. 5. 2005 14:53, celkově upraveno 1
Kapr73
Junior

Odeslat příspěvekod Caddy 27. 5. 2005 10:42

Zde:

- Vydrz tak dva dny, ale necekam, ze by mi ten druhy vydrzel cely. Ale u me se to tezko posuzuje, mne zatim nevydrzel treti den zadny mobil.
- funkce aplikaci nizsiho radu je nesmysl, jak rekl Kapr73
- Filmy jsou fajn, i na fullscreen, problem je, ze integrovany prehravac je velmi omezeny co do formatu, avi ani mpg neumi, jiny jsem zatim nesehnal
- email neni soucasti browseru, je normalne v messagingu, nic mi v nem nechybi, pocet uctu asi omezeny nebude
- prohlizece dokumentu v serii ne, na doinstalov ani jsme zatim nic nenasel
- hlasitost a kvalita jsou dve ruzne veci. Vyzvaneni zatim lepe zadny jiny mobil neprehraval, snad krome manzelcina samsungu, je to tak na stejne urovni. Ale je to proste moc tiche, kdyz je telefon v pouzdre, tak smolik, pokud neni okolo ticho. Reprodukce MP3 do sluchatek je spickova, vcetne basu a tam uz i dosatecne nahlas.
Caddy
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Karel01 27. 5. 2005 11:10

Caddy:
A jsou vůbec k dostání nějaké aplikace ( třeba i placené ), kterými by šlo rozšířit funkce telefonu? Ty jsi nějaké instaloval? Pokud ano, můžeš napsat jaké?Díky.
Karel01
Junior

Odeslat příspěvekod Caddy 27. 5. 2005 11:47

Karel01: fungovaly mi asi dve hry (dluzno dodat, ze takovu grafiku nema ani N-Gage ;). Opera nefugovala, Agile nesel ani nainstalovat stejne jako jeden file manager...prubezne zkousim dalsi, dneska mam zrovan pripravenou dalsi varku, nemam zas ted tolik casu si pul dne hrat jen s tim :).
Mel jsem jeste jedno demo pro GPS, ale nefungovalo to, neumi se to spojit s modulem v telefonu, asi to je programovany jen pro externi bluetoothove nebo nevim...
Caddy
Pokročilý

Další stránka