Motorola A925

O mobilních telefonech značek Lenovo i Motorola

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Karel01 24. 6. 2005 20:15

Díky, už jsem problém vyřešil, zprovoznil jsem internet prostřednictvím vestavěného prohlížeče, zatím jsem neuspěšný s MMS a trochu zlobí e-mail. Jak jste na tom ostatní šťastní majitelé A925 ?
Karel01
Junior

Odeslat příspěvekod Caddy 25. 6. 2005 08:56

Karel01: MMS jsem rozchodil za pomoci tri technoidu....ale pak jsem zjistil, ze to jde stejne jen odesilat, ale neprijima...tak jsem se na to vys...kaslal :)
Caddy
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Karel01 25. 6. 2005 16:10

Caddy: tak to taky vzdám, ale zkoušel jsem nainstalovat SmartMovie a stále mě to píše při instalaci, že to není kompaktibilní s telefonem. Můžeš mě poslat istalační soubory e-mailem? Díky.
Karel01
Junior

Odeslat příspěvekod Caddy 26. 6. 2005 09:13

ough,,,,tak ale az v pondeli, ja to nechal na prenosnem disku, co lezi v praci :((
Caddy
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Karel01 26. 6. 2005 15:03

Caddy: OK, stačí když to pošleš do pátku. Díky
Karel01
Junior

Odeslat příspěvekod skodak 7. 7. 2005 07:49

Vím, že toto je téma určené pro A925, ale snad mi odpustíte jednu otázku. V tomto tématu jste už probírali možnou nefunkčnost určitých SIM karet. Mám kartu Universal SIM od T-Mobilu a telefon jí neakceptuje. Starší typy karet od tohoto operátora však ano. Co se týče ostatních operátorů, zkusil jsem od každého jednu kartu a taky nic. Telefon je odblokovaný jak na operátory, tak na kód přístroje. Koupený je v Rakousku. Nemohli byste mi poradit, kde by mohl být problém?
Děkuji.
skodak
Junior

Odeslat příspěvekod Karel01 9. 7. 2005 12:59

Skodak: to opravdu nevím, já můžu říci jen to, že jsem od Eurotelu zkoušel karty 606xxxxxx, 720xxxxxx a 723xxxxxx a všechny mě fungovaly. Ostatní operátory jsem nezkoušel.
Karel01
Junior

Odeslat příspěvekod skodak 9. 7. 2005 14:59

Od Eurotelu jsem měl 723xxxxxx a s tou mi to taky nešlo. Takže to vypadá spíš na problém se softwarem, možná špatný flash. Stejně děkuju za informaci.
skodak
Junior

Odeslat příspěvekod Caddy 10. 7. 2005 10:19

mne to zatim slo se vsema dvema, co jsem do toho daval...jedna universalka od T-Mobile a moje hlavni Oskaracka...
Caddy
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Karel01 29. 7. 2005 15:24

Nevíte někdo jak změnit nebo odstranit ty tři odkazy na Home screenu u A925?
Karel01
Junior

Odeslat příspěvekod Q 30. 7. 2005 10:09

Zdravím všechny vlastíky Motoroly A925, mezi které se od včerejšího dne také počítám. Mám jenom takovej malej stupidní dotázek: dostal sem k telefónu bluetooth sluchátko a nevim jak ho mam připojit k telefonu. Zkoušel sem taky něco posílat přes bl na SX1, to šlo, ale nazpátek to bohužel nešlo. Neví někdo jak a co mám nastavit? Dík. :oboze
Q
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Karel01 30. 7. 2005 12:45

Já mám BT HF Motorola HS820 a dal jsem:
- control panel
- záložka connection
- bluetooth
- zapnout sluchátko pro vyhledávání
- zvolit Add
a telefon by ho měl najít
Karel01
Junior

Odeslat příspěvekod Q 30. 7. 2005 14:17

Tak sem to zkusil a nic. Jestli to neni tim že neumim zapnout sluchátko - zapíná se podržením obou tlačítek, pak začne blikat - nebo ne.
Q
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Karel01 30. 7. 2005 14:21

Já nevím co máš za sluchátko, u HS820 se přidrží středové tlačítko asi 10s možná více, než se rozsvítí modré světlo a zůstane trvale svítit.
Karel01
Junior

Odeslat příspěvekod Q 30. 7. 2005 14:27

Mam HS801 a když podržim středový tlačítko tak se nic neděje, když zmáčku středový a +/- volume tak to začne aspoň blikat. Ale stejně to telefon nenajde. A ty tři vodkazy mě tam taky pěkně se.. moc se mi nelíbjej.
Q
Kolemjdoucí

Předchozí stránkaDalší stránka