Motorola A925

O mobilních telefonech značek Lenovo i Motorola

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod skodak 16. 9. 2005 13:06

Telefon jsem koupil pouze s jednou baterií a zároveň bez kolíbky. Teď toho lituju. Nabíječku mám originál, i když ten černobílý kabel se mi zdá divnej. Zkusil jsem i orig. nabíječku pro V600, ale se stejným výsledkem. V normálním stavu by měly na symbolu baterie přibývat dílky, je to tak?Tak to vypadá, že si budu muset nechat z Německa poslat pár věcí. U nás jsem zatím nic nesehnal.
Vláďa
skodak
Junior

Odeslat příspěvekod Caddy 16. 9. 2005 13:20

ne, dilky nepribyvaji...je to normalni, jak pises u toho ukazatele..pres baterii se pri nabijeni udela symbol blesku...nabijecky jsem mel v baleni taky dve (normlani cely cerny kulaty kabel), stejne jako kolibku, kabel, sluchatka (super!), pouzdro a ty dve baterky...kdo vi, cos to koupil...
Caddy
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Karel01 17. 9. 2005 06:26

Když nabíjím přes kolíbku nebo cestovní nabíječku, tak tam mám taky symbol blesku, konec nabíjení oznámí mobil zvukovým signálem.
Karel01
Junior

Odeslat příspěvekod skodak 17. 9. 2005 08:30

Jelikož mám doma i V600, tak jsem zkoušel i orig. nabíječku od tohoto telefonu. Je podle tvrzení zástupců Motoroly kompatibilní. Stejný výsledek, telefon se prostě vypne a ani po 5hod neohlásí konec nabíjení.
Možná je to i SW telefonu, kdo ví. Zatím budu shánět baterii.
Vláďa
skodak
Junior

Odeslat příspěvekod skodak 17. 9. 2005 10:14

Když už mluvím o SW, jakou máte verzi? Moje A920 má toto:
Version: REL 30.80.20
Baseband: A925_BP_30.95.00
Flex: SE8111AC3W800B
AP Config: SA1362A_002A
Nevíte náhodou někdo, k čemu se vztahuje to "AP Config"?
Vláďa
skodak
Junior

Odeslat příspěvekod Karel01 17. 9. 2005 12:15

Verzi SW mám stejnou jenom mám jiné
AP Config: SE8111AC3W8_002

K té nabíječce - já mám ještě V80 (což je stejné jako V600) a když jsem ji zkoušel k A925, tak se neobjevil blesk u nabíjení, ale normálně stav dílků. Nevím proč, jestli je ta nabíječka od V80 slabší??
Karel01
Junior

Odeslat příspěvekod skodak 17. 9. 2005 12:33

To já tam mám vždycky blesk. Tu verzi AP Config jsem tam měl před nedávnem taky, ale nechával jsem přehrát SW kvůli SIM kartě, tak se to změnilo. Stejně mi to nepomohlo a musel jsem koupit nebankovní SIM kartu u Oskara. Měl bych otázku ohledně nahrávání na paměťovou kartu. Chtěl jsem si stáhnout do telefonu asi 40MB soubor, ale nepovedlo se. Automaticky to ukládá do vnitřní paměti a nemůžu to změnit. Je k tomu snad potřeba zvlášť nějaký program?
Vláďa
skodak
Junior

Odeslat příspěvekod Karel01 17. 9. 2005 13:09

Skodak: Aplikace - nopEx - nainstaluj do telefonu a uz to je,pak vypni zapni founa a instaluj co je libo ke konci instalace se te zepta kam s tim zda na kartu nebo do hlavni pameti.

Vyzkouseno soubor SonyEricssonP80xPlatform.sis Nakopiruj pres
treba Des.Suite do telefonu na c:/system/install i do
d:/system/install ( ten .sis neinstaluj !!! jen ho tam nakopiruj )
vypni a zapni founa a pujdou instalovat téměř vsecky softy pro
p800 vyzkousel jsem to ..

Pokud při připojení telefonu k PC a otevření složky My925 se Ti
nezobrazí na C: více ikon včetně možnosti dostat se do systému, tak potrebujes toto na PC - C:\Program Files\Motorola\A925 Desktop Suite tady v adresari prepis Ecfmserv.exe. Restartuj PC stane se to ze budes mit ve slozce My A925 vic ikonek nez predtim . Vyzkoušeno.

http://www.a925.prv.pl/
Karel01
Junior

Odeslat příspěvekod skodak 17. 9. 2005 13:31

Díky za radu a odkaz. Jdu na to.
Vláďa
skodak
Junior

Odeslat příspěvekod maark 17. 9. 2005 13:35

Mám jeden problém. Koupil jsem A925 s operátorem "3" z GB. Tady mně ji v servisu jakž takž odblokovali, takže se dá použít i SIM od T-Mobile ale stále jako default nastavení je "3" a tak nemohu přímo na Internet ale musím přes E-Mail (T-Mobile) a potom na Internet. Zdá se mně to děsné, ale oficiální servis Motorola v ČR asi s tím nechce mít nic společného a já tedy nevím co s tím. Jinak je to telefon bezvadný. Máte, prosím, nějakou radu a nebo zkušenost? Jak to provést, aby mobil byl "čistý" a odblokovaný? Dělá to někdo?
Díky za Váš čas a odpověď.
Maark javascript:emoticon(':hm')
Hm...
maark
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Karel01 17. 9. 2005 14:00

Mobil ASK Czech Republic, s.r.o.
V Mezihoří 1082/2, CZ - 180 00 Praha
tel.: 266310350 - 1
fax: 266310352
email: dispecer@mobilask.cz

Já jsem nezprovoznil MMS jinak vše OK. Na této adrese mě sdělili, že to není problém, mám tam nechat mobil do druhého dne. Zatím jsem se tam nedostal. Zkus je zda Ti pomůžou.
Karel01
Junior

Odeslat příspěvekod Caddy 18. 9. 2005 10:31

Karel01: MMS mi jdou jen posilat, neprijima... ALE nejde mi SIM Tookit, Tobe jo??

jinak AP config mam taky jako Ty :)
Caddy
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Karel01 18. 9. 2005 11:14

Caddy: SIMtoolkit nepoužívám, tak ani nevím jestli funguje. A můžeš napsat nastavení na ty MMS aspoň na to posílání?
Karel01
Junior

Odeslat příspěvekod Caddy 19. 9. 2005 10:09

Karel01: jakeho mas operatora? U me se tim zabyvali asi tri technoidi od oskara, neni to zadna sranda :) Snad to jeste nekde najdu...
Caddy
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Caddy 19. 9. 2005 10:10

Karel01: a ten SIMtoolkit mi docela leze krkem, kazdy mesic vyndavat simku do jineho telefonu,a bych zaplatil ucet :)
Caddy
Pokročilý

Předchozí stránkaDalší stránka