Motorola A925

O mobilních telefonech značek Lenovo i Motorola

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod skodak 20. 9. 2005 20:07

Kvůli SIMtoolkitu jsem musel změnit operátora, takže účty teď platím přes internet. Nastavení MMS lze nalézt na tomto odkazu: http://www.oskarena.cz/nastaveni_mt.php?vyrmt=6
Kdyby někdo z Vás dosáhl toho, že Vám půjdou i příchozí, dejte prosím vědět. Ještě by mě zajímalo, jak změnit vyzvánění u všech kontaktů najednou. Nebo musím u každého zvlášť?
Vláďa
skodak
Junior

Odeslat příspěvekod Caddy 21. 9. 2005 09:55

asi u kazdeho zvlast, zadne nastaveni pro skupiny jsem neobjevil...
Caddy
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Spider 26. 9. 2005 16:01

Nevíte někdo, jak nahrát do A925 český font?
Spider
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Karel01 30. 9. 2005 17:05

skodak píše:Kvůli SIMtoolkitu jsem musel změnit operátora, takže účty teď platím přes internet. Nastavení MMS lze nalézt na tomto odkazu: http://www.oskarena.cz/nastaveni_mt.php?vyrmt=6
Kdyby někdo z Vás dosáhl toho, že Vám půjdou i příchozí, dejte prosím vědět. Ještě by mě zajímalo, jak změnit vyzvánění u všech kontaktů najednou. Nebo musím u každého zvlášť?n/quote]

Zkoušel jsem nastavit MMS podle odkazu na Eurotel, ale nic, neodesílá, stále ukládá jen do Outboxu.
Karel01
Junior

Odeslat příspěvekod skodak 30. 9. 2005 18:04

Karel01: Jelikož nemám SIMku od Eurotelu, tak víc poradit nemůžu. Jen jedno upozornění, co se týče proxy serveru. U všech mobilů, které jsem měl předtím, je port 9201, ale u A925 je port 80. Proč, to nevím.
Vláďa
skodak
Junior

Odeslat příspěvekod Karel01 30. 9. 2005 20:23

skodak: díky za snahu, ale ani po přepsání to neodesílá, kašlu na to.
A nezkoušel jsi program na změnu těch německých 3 odkazů?
http://www.a925.prv.pl/
program: A92xMenu v1.3. - mě to vygeneruje jen jednu složku.

A jaké aplikace máš nainstalované?
Tady jsou moje:
- Appicker Config
- nopEX
- SonyEricssonP80xPlatform
- MobiPocketReader
- Quickoffice
- MapView GPS
- SmartMovie
- QFileman
- TravelClock
Hry:
- Lemmings
- Lopan
- Echess
- Tetris
- Brickout
- Businessman
Karel01
Junior

Odeslat příspěvekod skodak 30. 9. 2005 20:39

Na změnu obrazovky používám ten samý program a mám všechny tři odkazy změněný. Svoje obrázky i svoje adresy.
SW máme stejný až na tři vyjímky:
-MobiPocketReader
-TravelClock
-MapView GPS - ten sice mám, ale když ho chci nahrát, tak se objeví hláška, že je určen pro S60 a je konec instalace.
Navíc mám NetFront3.
Hry jsem zatím nezkoušel, ty mě moc netáhnou.
Vláďa
skodak
Junior

Odeslat příspěvekod Karel01 30. 9. 2005 20:57

A ty odkazy jsi změnil podle toho programu na PL stánkách?A vygenerovalo ti to oba soubory?
MapView GPS ti můžu poslat e-mailem a je v češtině.
Karel01
Junior

Odeslat příspěvekod skodak 30. 9. 2005 21:07

Je to podle těch stránek a vygeneruje to oba soubory. Díky za zaslání MapView, vyzkouším to a dám vědět.
Vláďa
skodak
Junior

Odeslat příspěvekod Karel01 30. 9. 2005 21:27

Tak jsem to zkusil znovu
A92xMenu v1.3 - objevila se nová složka Output a v ní je jen soubor Snack 1k - konfigurační nastavení - a nemá to žádnou příponu.
Karel01
Junior

Odeslat příspěvekod Caddy 6. 10. 2005 15:03

skodak: jak se Ti povedlo zmenit tu hlavni obrazovku? Mne ten program nefunguje, tam to nakonfiguruju a kdyz to odeslu, hodi mi chybu a spadne...
Caddy
Pokročilý

Odeslat příspěvekod skodak 6. 10. 2005 17:49

Caddy:Mně ten program funguje bez problémů. Prostě si změním ty tři odkazy, poté stisknu tlačítko "provide" a z adresáře "Output" přesunu vygenerované soubory pomocí My A925 do telefonu. Restartuju telefon a je to.
Vláďa
skodak
Junior

Odeslat příspěvekod Karel01 7. 10. 2005 19:32

Skodak:díky za vygenerované soubory, odkazy mám změněné.
Caddy: mě to taky nefunguje
Karel01
Junior

Odeslat příspěvekod Karel01 22. 10. 2005 12:40

Když je zmeškaná událost, bliká dioda červeně. Nevíte někdo, zda je možno nastavit u A925 více barev pro různé události? ( zmeškaný hovor, SMS, událost v kalendáři apod)
Karel01
Junior

Odeslat příspěvekod Caddy 24. 10. 2005 14:03

Karel01: jinou barvu asi nenastavis...ale jsou dva typy blikani...napred jsem si myslel, ze rozlisuji zmeskany hovor a SMSku, ale ted to spis vypada, ze se zmeni po urcite dobe nevsimani si telefonu....
Caddy
Pokročilý

Předchozí stránkaDalší stránka