Motorola A925

O mobilních telefonech značek Lenovo i Motorola

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Randall Flagg 27. 5. 2005 11:52

http://www.a925.prv.pl/

má sekci download, do které se registrujete SMSkou (premium)

ale co je uvnitř, netuším :shock:
Randall Flagg
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Caddy 27. 5. 2005 12:20

Randall Flagg:

mnojo, jenze to nezjistim, i kdybych chtel, nebot to asi nejde ze zahranici....takove stranky mi jinde chybi, polaci maji bod, fakt to vypada dobre: )
Caddy
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Randall Flagg 27. 5. 2005 12:49

A to nemluvím o fóru a přímých lincích na GPS soft atp.

Mám PL "za humny", tak to asi zkusím - i když, zatím nemám A925 :wink:

Hezký víkend
Randall Flagg
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Caddy 27. 5. 2005 13:17

Randall Flagg:

no, to GPS me extra zajima...asi se musim naucit szukat v polstine :))))
Caddy
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Karel01 28. 5. 2005 14:35

Tak jsem se dnes vypravil do Prahy - MOBILARENA, abych zakoupil tento telefon ( na e-maily nebyla žádná reakce a uvedený mobil na jejich stránkách je stále nedostupný ), ale smůla. A925 jsou vyprodány a další budou v průběhu příštího týdne. Vyptal jsem se na to, jestli není blokovaný OS pro intalaci dalších aplikací a bylo mě sděleno, že není blokovaný. Budu uvažovat o objednání přes jejich e-shop, ale moc velkou důvěru nemají. Ta jejich prodejna v Bílé labuťi je vlastně stánek ala vietnamský stánek na tržišti.
Caddy: dej vědět jestli se Ti podařilo přes víkend nainstalovat nějaké aplikace a jaké.
Karel01
Junior

Odeslat příspěvekod Caddy 28. 5. 2005 14:38

Karel01: dam :) Ty co sem daval Randall z tech polsych stranek povetsinou funguje, ovsem:
GPS zrejme nepujde, jak jsm ezjistil, bude nejspise vyzadovat nejkou podporu serveru operatora (ja furt premyslel, proc je to AGPS - asisted GPS, ted uz to asi vim...)
Caddy
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Caddy 28. 5. 2005 14:40

MAM JINY PROBLEM: Vite nekdo, jak udelat, abych mel pristupne i jine slozky nez dokumenty, kdyz pristupuju k telefonu pres My A925?? POtrebuju nakopirovat soubory jinam (jedna se o zmeny uvodni obrazovky), ale jina slozka nez dokumenty se mi v telefonu nezobrazuje :(
Caddy
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Caddy 28. 5. 2005 14:42

Karel01: Opera stale vzdoruje, ac jsem stahl verzi primo pro A925, nejde to pak spustit :(
Caddy
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Karel01 28. 5. 2005 14:56

Já Ti asi moc neporadím.Ale zkus jestli by to Randall nepřeložil do PL ( vypadá to, že umí ) a hoď to na forum Matrax.
K tomu AGPS jsem našel tuto informaci- odkaz:
http://www.maw.cz/index.php?modul=artic ... f4fdd768d9
Karel01
Junior

Odeslat příspěvekod Caddy 28. 5. 2005 17:36

tak prvni vetsi uspech, Agile Messenger funguje. Je to stazen z tech polskych stranek, primo ze serveru agile mi to nejelo
Caddy
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Karel01 28. 5. 2005 17:47

Ty jsi šikula, na jaké přesně číslo jsi se tam zaregistroval tou SMS?
Karel01
Junior

Odeslat příspěvekod Caddy 28. 5. 2005 17:57

ted spis zklamani, i kdyz program funguje - od softu Tracker jsem si sliboval totalni zmenu prostredi, na screenshotech byly paradni ukazky...pravda je, ze to tak je, ale pouze v ramci programu tracker...kdyby sel apson spustit pri startu a umel by s enastavit jako vychozi...ale to zrejme nejde a tak pokazde, kdyz chci hezke prostredi ala windows, musim ho spustit z programu, coz je nanic...jakmile spustim neco jineho, treba apliakci pro SMS, jsme zase ve straem znamem prostredi
Caddy
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Caddy 28. 5. 2005 17:58

Karel01 píše:Ty jsi šikula, na jaké přesně číslo jsi se tam zaregistroval tou SMS?u/quote]

ja s eneregistroval, vsechen SW, co zkousim, je tam normlane popsan a ke stazeni, kdyz projizdis menu v levem sloupci ;)
Caddy
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Caddy 28. 5. 2005 18:16

Smart Movie funguje...az na to, ze jsme ted zjistil, ze to neni freeware ;)
Caddy
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Karel01 28. 5. 2005 18:39

Já jsem odněkud stáhnul taky Smart Movie, ale zatím jsem to nerozbalil, tak nevím jaký je to zdroj. Já už si stáhnul i Desktop Suite, jak jsi dával odkaz tuším v rubrice Symbian. Já počítal, že ten telefon dnes přivezu a teď si připadám jako magor, který stahuje aplikace a ten USB kabel si může strčit do ................. žádné sprosté slova DO ŠUPLÍKU.
Karel01
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka