Motorola A925

O mobilních telefonech značek Lenovo i Motorola

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Caddy 28. 5. 2005 18:54

nojono, je to tezky :) Jakou tam maji vlastne cenu?

jinak ted jsem uspedne nainstaloval Sman, file manager a task manager, to uz taky chybelo...
Caddy
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Karel01 28. 5. 2005 19:08

Baťovskou - 6.499,-. A není ten telefon vzhledem k rozměrům a váze dost nepohodlný na nošení. Já jsem si zvyknul nyní na V80 a tu nosím v kapsičce u košile. A jak funguje bluethoot, mám motoroláckou HS820 a s V80 bez problémů.
Karel01
Junior

Odeslat příspěvekod Caddy 28. 5. 2005 19:18

Tak to je pekna cena...je super hlavne vybava :) Az uvidis tu kolibku s modrym podsvicenim, nastavitelnym sklonem a dirou pro stylus, tak se po...poradujes :)))
No noseni je opravdu trochu problem, od te doby, co jsme u lozil bundu. Dodava se k tomu sice pouzdro, ale bez klipsny...a nejake neorig v tehle velikosti, to neni sance :) Takze to resim..jinak BT HF mam taky, telefonovani s telefonem v ruce fakt neni na delsi hovory prijemne :) Taky jsem mel motorolacek BT HF, nez mi ho zena vyprala..takze ted mam bluetrek G2 a prijde mi jeste lepsi :)
Caddy
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Caddy 28. 5. 2005 19:23

hm, mne ty polsky stranky prestaly fungovat, ach jo...
Caddy
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Karel01 28. 5. 2005 19:29

Cena je super, ale telefon nemají. To je to samé, jako kdyby někdo nabízel nový Cadillac za 100 litrů. A jaký má konektor, je to stejné jako pro řadu Vxxx, ptám se kvůli té kolíbce, jestli půjde využít i pro V80 a V300(tu má manželka). Jak tak koukám toto téma bylo shlédnuto 220, když odpočítám nás, ale počet diskutujících jsme dva - akorát lízaný mariáš. Odkud jsi, já z Kladna.
Karel01
Junior

Odeslat příspěvekod Karel01 28. 5. 2005 19:30

Mě ty stránky taky nejdou, chyba není na Tvém přijímači.
Karel01
Junior

Odeslat příspěvekod Caddy 28. 5. 2005 19:39

Na Kladne jsme se narodil :) Momentalne ale z HK, za kratkou dobu budu z Pardubic :) A tam uz asi nejakou dobu zustanu, uz jsem vystridal asi 10 mest a uz me to nebavi :)

Konektor je stejny, coz me strasne potesilo, kdyz jsem se rozhodl zakoupit nabijecku do auta a nez jsem to zjistil, ze to pasuje, tak jsem si rikal, ze to bude spis pro pobaveni dodavatelu prisluska :)))

Cadillacy za 100 litru i jsou, a moc pekny, jen yt prachy ted mit :)
Caddy
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Caddy 28. 5. 2005 19:41

jo jinak dalsi uspech, kdyz selhaly pokusy o oziveni Opery, zkusil jsem NetFront a ten jede....Nevidel jsem nikdy Operu na UIQ v provozu, takze nemuzu srovnavat, ale proti tomu vestavenemu je to tak 50x lepsi :) Jedine, co je blby, ze nezvlada kodovani a tak mam zlomky misto diakritickych pismenek.. :(
Caddy
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Karel01 28. 5. 2005 19:56

Tak aspoň jedna potěšující zpráva - konektor je stejný. A ten Cadillac myslíš spotřebu 100litrů/100km. Jsou pěkný, ale takové obrovské koráby silnic se ani snad nehodí pro naše komunikace.To je spíš pro sběratele nebo fandy. To jsem zvědavý, kdy nás moderátor napomene, že se nedržíme tématu - od mobilů k auto-mobilům.
Karel01
Junior

Odeslat příspěvekod Karel01 28. 5. 2005 20:04

Jak jsem Ti posílal ten okaz na GPS co spustil T-mobile, tak to by mělo fungovat né-to je to AGPS.
Karel01
Junior

Odeslat příspěvekod Caddy 28. 5. 2005 20:05

Clovece, z toho clanku mi nevyplynulo vubec nic....a navic nemam T-Mobile...i kdyz vlastne jo, mohl bych vytahnout kartu ze sluzebaka :))
Caddy
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Caddy 28. 5. 2005 20:12

Tak pojd nekam na chat ;)) Protoze o autech bych se bavil do nekonecna...a ja Cadillac planuju co nejdrive, uz se to neda vydrzet :)) A se spotrebou to jsou jen predsudky ceskych clovicku, kamosi s Cadillacama a Lincolnama jezdi kolem 12 litru jako vino.. :)
Caddy
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Karel01 28. 5. 2005 20:12

Já jim zítra napíši, odkážu se na ten článek, aby napsali podrobnější informace, jak to funguje, co je k tomu potřeba, ať se snaží, když chtějí získat zákazníka. Ale někde jsem četl, že A925 nefunguje se SIM od T-mobile.
Karel01
Junior

Odeslat příspěvekod Karel01 28. 5. 2005 20:20

Já si dám teď pivo a cigáro a můžem se sejít na chatu za 15 minut. Napiš kde.
Karel01
Junior

Odeslat příspěvekod Caddy 28. 5. 2005 20:24

Mne s T-Mobile myslim normlane jela... :)

sejdem se na bozzu, poslu Ti v privat message cislo pozvanky, abys tam mohl, je to chraneny proti smejdu z vesmiru ;)
Caddy
Pokročilý

Předchozí stránkaDalší stránka