Motorola A925

O mobilních telefonech značek Lenovo i Motorola

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Karel01 30. 5. 2005 09:49

Caddy píše:Clovece, z toho clanku mi nevyplynulo vubec nic....a navic nemam T-Mobile...i kdyz vlastne jo, mohl bych vytahnout kartu ze sluzebaka :))

Tak jsem kontaktoval ohledně té navigace GPS a tady je odpověď:
zasíláme Vám odpověď na e-mailovou zprávu ze dne 30. května 2005.

T-Mobile není přímým poskytovatelem služby CarNet (http://t-mobile.cz/Web/Business/TarifyS ... arNet.aspx), pouze firmě SGS, a.s. umožňujeme provoz služby se SIM kartami T-Mobile. V případě jakýchkoli dotazů, které souvisejí s lokalizací vozidel a uživatelským softwarem, se prosím obraťe na provozovatele služby (http://www.sledovaniaut.cz/).

S pozdravem a přáním příjemného dne
Pavla Chovancová
Zákaznické centrum T-Mobile
Karel01
Junior

Odeslat příspěvekod Caddy 30. 5. 2005 10:36

No vidis, takze to s GPS nema nic spolecneho...hm...

jinak jsem si nastavil na zakladni tlacitko HOME ten program s jinym skinem, takze uz to pouzivam v krasnem prostredi a-la windows :)

Funguje net i ICQ, hned je radostnejsi prace stimhle mobilem..je fakt fajn :)

Jeste teda jedna vec, nejde mi instalovat na pametovou kartu, coz je vzhledem k male vnitrni pameti dost na prd...ale ten instalator se vubec nepta, kam s tim....
Caddy
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Karel01 30. 5. 2005 10:46

Já jsem psal ještě té firmě SGS, tak uvidím, co odpoví.
A co ti nejde instalovat na kartu? Aplikace? A když by jsi chtěl uložit film, mp3, hry a obrázky a video s integrovaného foťáku atd. - tak to jde?
Karel01
Junior

Odeslat příspěvekod Caddy 30. 5. 2005 10:57

jo, kopirovat data normalne jdou, to je jasny....ale aplikaci instalovat ne..e...

Jeste me stve ten sim toolkit, kdyz chci zaplatit fakturu, musim to dat do jineho mobilu :)
Caddy
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Karel01 30. 5. 2005 11:06

Tak sim toolkit mě nevadí, já u KB zavolám na operátora, zadám mu údaje pro příkaz k úhradě a hotovo. Pohyby a změny na účtu mě chodí jako SMS.

Já nemám zkušenosti s telefonem s OS, ale není to tím, že stejně by ty aplikace na kartě nebyly funkční a bylo by nutné je stejně překopírovat do paměti telefonu?
Karel01
Junior

Odeslat příspěvekod Caddy 30. 5. 2005 11:55

nene, do normlanich telefonu se to da instalovat primo na kartu....to bys tam toho moc nedal, kdyby melas tacit pamet telefonu :) A nikam nic presouvat nemusis, je to proste rozsireni pameti...pro cokoliv
Caddy
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Karel01 30. 5. 2005 12:14

Tohle jsem našel na těch PL stránkách:

Instalowanie na karciePrzygotowania: Użyj QFileMan-a i przejdź na D: , stwórz katalog "system". Następnie wejdź do niego i stwórz katalog "apps"

Instalacja:
Na przykład program (aplikacja) XYZ;

1. Wykonaj zwykłą instalację
2. Skopiuj katalog aplikacji z C: na D: (c:/system/apps/XYZ)
3. Przejdź do D:/system/apps/XYZ
4. Uruchom plik XYZ.app. Jeżeli nie uruchamia się oznacza to, że nie a możliwości przeniesienia na kartę pamięci, przenieś spowrotem pliki na C:
KONIEC

Jeżeli udało się uruchomić program z D:
5. Przejdź na C: i skasuj wszystkie PLIKI z katalogu XYZ(c:/system/apps/XYZ), ale NIE kasuj katalogu
6. Przejdź na D: i spróbuj uruchomić program ponownie, jeżeli nie startuje przejdź do punktu 9 i spróbuj ponownie. Jeżeli wykonałeś punkt 9 a program nadal nie włącza się z karty pamięci, przenieś pliki na C:

KONIEC

7. Jeżeli masz Trackera zrób skrót do pliku APP.
8. Spróbuj uruchomić skrót

9. Skopiuj plik XYZ.app spowrotem na c:/system/apps/xyz
10. Spróbuj go uruchomić. Jeżeli nie startuje oznacza to że nie uda Ci się zrobić skrótu w Trackerze.
Karel01
Junior

Odeslat příspěvekod Caddy 30. 5. 2005 12:25

Jo, to jsem tam videl taky...ale nervy na to fakt nemam... :))) Asi reknu zene, ta to trochu chyta, jelikoz je puvodem od hranic s polskem :))
Caddy
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Caddy 30. 5. 2005 12:26

potrebuju mobil s lednickou.... :((( To je hrozny tohle....
Caddy
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Karel01 30. 5. 2005 12:32

Jednodušší je vlézt si s mobilem do ledničky. A rovnou ho vyzkoušíš v extrémních podmínkách.
Karel01
Junior

Odeslat příspěvekod Randall Flagg 30. 5. 2005 13:17

Instalace na kartě

Příprava: použij FileMan a přepni se na D:, vytvoř složku (katalog) SYSTEM. Přepni se do ní a vytvoř podsložku APPS.

Instalace - na příklad aplikace XYZ

1) Prověď běžnou instalaci.
2) Přesuň složku aplikace z C: na D: (np. C:/system/apps/XYZ)
3) Přepni se no D:/system/apps/XYZ
4) Spusť soubor XYZ.app. Pokud se nespustí, nelze aplikaci na kartu instalovat. Přesuň ji zpět na C:.

KONEC

Pokud se podařilo aplikaci spustit z D:

5) Přepni se na C: a smaž všechny soubory z původní složky C:/system/apps/XYZ, ale nemaž složku.
6) Přepni se na D: a zkus znovu spustit aplikaci XYZ. Pokud se to nepodaří, pokračuj bodem 9 Pokud jsi provedl bod 9 a program se nestartuje z karty, přesuň je zpět na C:

KONEC

7) Pokud máš TRACKER, vytvoř zástupce aplikace XYZ.
8) Zkus aplikaci spustit pomocí zástupce.

9) Zkopíruj XYZ.app zpět na C:/system/apps/XYZ
10) Zkus ho spusit. Pokud se nespustí, nelze vytvořit zástupce v TRACKERU.

Mějte se, chlapi :wink:
Randall Flagg
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Caddy 30. 5. 2005 14:12

Randall: Tady je nekdo dobrej :))) Diky chlape .))
Caddy
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Karel01 30. 5. 2005 14:13

Randall: Jseš jednička. Dík
Tak jsem se rozhodl, že si ten telefon objednám u té MOBILARENY v jejich e-shopu. Jestli budou nějaké problémy nebo reklamace, tak si snad koupím telefonní kartu a budu volat z budky.
Karel01
Junior

Odeslat příspěvekod Randall Flagg 30. 5. 2005 14:17

Potěšení na mé straně :D

Kdyby něco, stačí říct :wink:

@Karel01: držím palce, dejte vědět, jak to dopadlo, když dobře, tak se budu inspirovat :wink:
Randall Flagg
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Caddy 30. 5. 2005 14:21

Karel01: ok, jdi do toho a podavej zpravy :) Skoda, ze jsem si nenechal kontakt na ty polaky :) Urcite by dodali dalsi :)
Caddy
Pokročilý

Předchozí stránkaDalší stránka