Motorola V3Razr(black) vs. P2Ktools

O mobilních telefonech značek Lenovo i Motorola

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Black_Dragon 28. 6. 2006 16:11

Za prvé se chci moderátorům omluvit za toto věčné téma..jenže dva dny mi trvalo než jsem projel celé forum četně odkazů na nespočet dalších stránek a návodů ,ale bohužel se mi ten prográmek neee a neee zprovoznit :oboze

Mám tedy MotV3Razr a k ní bylo přibaleno inst.CD MPT.Jenže tady nejdou nahrávat Java aplikace měnit schémata a pod.Tak jsem si stáhnul P2KTools...po spuštění se nic neděje...dolní ikonka pořád ukazuje disconnect...zkoušel jsem tedy odinstalovat ovladače a telefon znovu připojil ...objevilo se rozpoznání nového hardwaru....Motorola modem...ať jí zadám cestu z P2K nebo original cd ..vždy se nainsaluje.....poté mi to zobrazí rozponání dalšího HW (Motorola Phone V3R) ať tam dám ovladače jaké chci vždy mi to napíše že instalaci nelze úspěšně dokončit....del návodu jsem tedy zkoušel změnit registr jenže neregistruju žádnou změnu...navíc někde to usbhub zůstane a někde se zase zpětně samo přepíše....Pak jsem tu někde četl že mám zkusit nainstalovat PST u něj nainst.ovladače a poté P2K...bohužel většina odkazů mi nefungovala(download)nakonec jsem jí teda taky stáhnul....ke konci instalace mi to ale hodí nějakou chybu kvůli tomu že moje XP mají jinej jazyk.....ale instalace se i přesto dokončila....zkusil jsem patch ale nemůžu nikde najít PST.DLL .....spustil jsem teda PST a měli začít rozpoznávat nové hw ,ale zase nic...(zkoušel jsem i restart pc a odpojení a zapojení telefonu)...Zkoušel jsem ovladače několikrát odinstalovat ale když jse chci znova nainstalovat tak se instaluje jenom Moto..modem a někdy Moto phone V3 ale u té se instalace nikdy nedokončí....mělo bys přece naistalovat asi 5 ovldačů ale nikdy s emi to nespustí....několik lidí už tu mělo stejný nebo podobný problém ale když ho vyřešili tak jen napsalali :,,už jsem to vyřešil je to ok,,ale nenapsali jak....opravdu jsem zkoušel snad všechno a nic.....prosím poraďte někdo...nebo pište na icq: 229150683 každou radu moc rád uvítám....

Zároveň prosím adminy ať tu ten Topic alespoň pár dní nechají ,pač jsem hledal opravdu všude.....díky moc
Black_Dragon
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Black_Dragon 28. 6. 2006 17:39

Tak jsem se sice trochu dál dostal ale problém přetrvává...když spustim RSD lite tak opravdu konečně začne hledat ovladače jenže hned při prvním (Usb composite device....ovladač najde i nainstaluje a pak napíše že ,,Tento hardware nelze spustit kod 10,, :cry: přeinstaloval jsem všechny usb ovladače ze základky ale pořád nic :cry:

Ps: ostatní hw poté ani nevyhledává
Black_Dragon
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod _peper 28. 6. 2006 18:00

http://mobilforum.mobilmania.cz/viewtopic.php?t=18168 Tady jsou návody, a odkazy na programy, které potřebuješ, možná už nebudou fungovat :( Ale i tak, najdi si ovladače USB drivers. A nebo použij, ty které máš u P2KTools nebo u PST, samozřejmě čím novější tím lepší ;)
MotoE398
BMW E36 318iS coupe
_peper
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Black_Dragon 28. 6. 2006 18:25

Mno ty ovladače už jsem zkoušel....ale v těch už neni problém teď je problém v tom že mi to píše že Usb composite HW nelze spustit
(ale ovladače to na něj nainstaluje bez problémů)

PS:Většina linků už bohužel nejde
Black_Dragon
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod buban 28. 6. 2006 19:39

me taky trvalo dobu nez jsem vsechno rozchodil ale nakonec pomohla jednoducha vec-dal jsem kabel do jinyho usb portu v pc v jednom mi chodi mpt od motoroly a ve druhym p2k programy...zkus to za to nic nedas
buban
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod *f* 28. 6. 2006 20:02

ja napriklad ked xcem najprv spustit p2k tools tak musim najprv spustit RSD lite...potom ho vypnem a je to...ked som instaloval rsd lite este predtym som si nasiel p2k drivers, potom pri rospoznani fonu rsd lite som dal instalovat stale z tek zlozky p2k drivers...robil si to takto ?
cogito ergo sum...
Pay attention or pay the price...
*f*
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Black_Dragon 28. 6. 2006 20:57

Taaak už jsem to konečně rozchodil...bylo to přesně podle návodu Sajomana ale musel jsem ještě změniot registr no a pak už to šlo...

Problém ale je ,že nemůžu do mobilu dostat žádnou hru...samozřejmě jsem to zkoušel přes Midway podle návodu na imotorola.cz ale kdy ž dám v P2KTools Otherfeatures tak mit o hodí hlášku file not found....a když zmáčknu java a get ,tak se nic neobjeví :cry:

a v Midwey mi to napíše Time expired a konec
Black_Dragon
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod sajoman 28. 6. 2006 20:58

pouzi MotoMidMan
sajoman
Junior

Odeslat příspěvekod Black_Dragon 28. 6. 2006 21:59

Tak u motomidman fak newim co mám dělat..navíc mi to u spuštění hlásí nějakou chybku ikdyž potom napíše že connected...návod jsem tu žádný nenašel ...já už fakt newim jak tam mám nahrát nějakou hru....
Black_Dragon
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod *f* 28. 6. 2006 23:25

cez motomidmana das instal a vyberes subor jar alebo jad na instalaciu
cogito ergo sum...
Pay attention or pay the price...
*f*
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Black_Dragon 29. 6. 2006 00:54

Hmmm tak už fakt newim......musel jsem přeinstalovat systémy..(už jsem je měl fakt dlouho a byly dost pomalý)
Všechno jsem nainstaloval jako předtim...motorola modem v pohodě...nainstaluju RDS lite najde mi USB composite Device a opět že hardware nelze spustit - kód10 tak změnim registr a opět nic....zkoušel jsem jiné usb a taky nic.....prostě mi neni přáno..já už fakt nechápu :cry:

------------------------------------------------------------------------------------

Tak teď jsem to zkoušel rozběhat i u kámoše a tam mi to píše úplně to samý...USB composite Device hardware nelze spustit - kód10

Nevíte někdo prosím co s tim???
Black_Dragon
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod sajoman 29. 6. 2006 17:45

ok, teda, vyzera to na HW problem USB, mas to USB na doske ci USB PCI kartu?

alebo si nenainstaloval spravne drivre od maticnej, kt. v sebe maju spravne USB drivre pre HW - ovsem s tym Motorola USB nemaju nic - tie behaju za pomoci USB driverov vo Win komunikujucich s HW USB zariadenim, resp. chipsetom

skus to teda overit
sajoman
Junior

Odeslat příspěvekod Re4DeR 29. 6. 2006 18:12

Problémy zpusobuje i kdyz nemáš SP2. jetli ho nemáš zkus ho nainstalovat...
Re4DeR
Junior

Další stránka