Proč právě Motorola

O mobilních telefonech značek Lenovo i Motorola

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod LovecDuchu 2. 9. 2006 12:22

Jediny problem v Motorole vidim v tom, ze je hodne pozadu, co se tyce fotaku. Chci si koupit nejaky telefon s autofocusem (nebo takovy, aby dokazal hlavne vyfotit text). To pokud vim zvlada pouze Motorola V3x, ktera je zatim pro me neumerne draha. Zatim jsem rozhodnut pro SE K750i, ktery ve sve cenove tride nenajde soupere. Motoroly vnimam jako vysoce stylove telefony, ktere ovsem nenabizi tolik vybavy (myslim tim ten fotak). Ma nejaka Motorola vetsi rozliseni nez 1,3Mpx? Jinak jako neznalec teto znacky jsem myslel, ze iTunes pro nas cesky trh nefunguji, ale vypada to, ze si budu muset vylepsit svoje znalosti :)
LovecDuchu
Junior

Odeslat příspěvekod retron 2. 9. 2006 13:35

subjektivne objektivni nazory na V3i (driv SE)
+ upozorneni na uslou udalost (hovor, sms) pipani kazdych cca 5 minut
+ zpracovani, klavesnice

- zmeskane hovory nejsou pod zelenym sluchatkem, v prichozich volanich se poznaji pouze podle fajfky, malo vyrazne!!!
- prohazovani potvrzeni a odmitnuti u klaves pod displejem
- kdyz dam v urcitem menu zpet nevrati se o krok zpet ale rovnou do podmenu (totalne protivne)
- horsi prace s vicepolozkovymi kontakty (neni videt nikdy primo cislo)
- pouze jeden aktualni profil na wap apod. (mam web n walk a musim porad prohazovat)
- BT vyhledava pouze sluchatka, nikoliv jina zarizeni, nutne nechat najit
- rozepsana SMS se automaticky neulozi

ale jinak sama pozitiva a socialni jistoty... :-)

//_peper: zbytečná citace
retron
Junior

Odeslat příspěvekod Martas06 3. 9. 2006 21:34

Mirex píše:Jediny problem v Motorole vidim v tom, ze je hodne pozadu, :)

To je fakt,ale motorola vyrabi hlavne "Telefony" media a fotak ji zas tak nezajimaji........nejlepsi optiky maj asi jen SE s AF.
iPhone3G 8GB/BLACK
O2-Special
Martas06
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod martyl 12. 9. 2006 06:53

Seznam jde přece nastavit tak, aby bylo vidět jméno a hned pod ním číslo.
S BT problém nemám vůbec žádný.
martyl
Junior

Odeslat příspěvekod _peper 12. 9. 2006 14:43

OT odstraněn, tady to není o otázkách, ale o názorech!
MotoE398
BMW E36 318iS coupe
_peper
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod mates1986 12. 9. 2006 19:12

podla ma motorola je dobra znacka. moja L7 prezila toho hodne pad na kolieskovych korculiach a ani sa nevipla. co pri SE povedat nemozem jeden pad a odisiel mi displej ale tak ze mi zastaval rozum nad tym. krytu sa nic nestalo a displej vypadal ako keby sa na nom vyhral pikasso. mal som aj nokiu na tu sa nemozem stazovat ale v nej sa do kopi nedalo nic upravovat. no a simens moj prvy telefon ten som hnet uvrhol aj tu znacku. podla mna je motorola naj
mates1986
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Carismatico 18. 9. 2006 15:02

Ja mam ted L7ku a musim, ze jeji klady vidim takhle

+ prehlednost menu obrovska moznost personalizace
+ jednoduchy telefonni seznam
+ bluetooth, zadny slozity nastavovani
+ vzhled proste hlinikovy koncept je cupr, original, a az na S-B nema konkurenci
+ displej lahudka, rekl bych ze ma lepsi nez K750i ( vyssi jas a celkove je vetsi o 2mm)
+ jeden konektor pro vsechno, mini USB to se taky nevidi,
+ tenky slim design 11,5
+ leptana klavesnice a krasny podsviceni, zatim jsem nenasel nikoho komu by se to nelibilo

-a vadi ma maximalne obrazky nejdou prez cely displej, a fotky nic extra i kdyz je to VGA ...
Xperia S White + Wave 3 + Galaxy S II + S III

Mobilní poradenství a konzultace, více v "zeměkouli" :D
Carismatico
Moderátor Galerie

Odeslat příspěvekod Martas06 18. 3. 2007 16:42

Ja si vcera poridil KRZR K1 a hezci a stylovejsi mobil snad NENI!
Designove opet navrhari motoroly zabodovali(stejne jako u ostatnich modelu vychazejiciv z konceptu RAZR) funkcne take vyborne a ono kritizovane stale "usmuslane" mineralni sklicko,ma neco do sebe....lesteni k tehle motorole proste patri a delam to moc rad.
Popravde receno krome kontroverzniho PEBL U6(Oblazek) jsou vsechny modely "ala RAZR" designove na naproste spici a najde se malokdo komu se nelibi a ohrnuje nad nimi nos.
Vzhled je to co prodava,funkcne jsou na tom motoroly taky slusne a jen dohani naskok nokie(Motorola je ted "Svetova dvojka" jsem zvedav jak dlouho jeste....nokia trochu usina na vavrinech).I kdyz ji na zada dycha samsung a snazi se take prorazit se svymi "uiletrkami" nema podle meho sanci.....original je jen jeden a s designem lonskych a letosnich motorol se zadna znacka nemuze merit.
iPhone3G 8GB/BLACK
O2-Special
Martas06
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod vaclavbarak 19. 3. 2007 19:24

Já jsem taky s Motorolou spokojen nejvíc jse mi líbí: perfektní vzhled, používané netradyční materiály (např. kovoví kryt apd.) a to nejlepší konečně někdo dal do mobilu mini USB konektor za to chci Motorole poděkovat. :-)
vaclavbarak
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Karvinak 22. 3. 2007 00:39

Ja jsem s Motorolou taktez nadmiru spokojen. Vlastnim ROKR E1 a poslech se neda srovnavat s jakymkoliv mp3 prehravacem pod 3500Kc... Displej je kvalistni na dnesni dobu, her je na netu strasna spousta ze se ve skole divi, kde ty hry shanim... Customizace je skvela nekdy az moc(bracha svoji V360 flashoval tak dlouho az ji odrovnal...:D), proste jsem spokojen a nemenil bych!!!
Alcatel One Touch, Nokia 3310, Siemens AX75, Motorola ROKR E1
Karvinak
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod mama1 22. 3. 2007 07:35

Motorola je bezkonkurenční v tom jak kašle na zákazníky v ČR. V tom nechává ostatní značky daleko za sebou. Mám na mysli známý příklad orig. redukce na sluchátka z mini USB na jack 3,5 u L7, V3i atd... Už přes půl roku to všem slibuje a nic, přitom v Německu a Rakousku se sehnat dá v pohodě. Český zakazník je pro ni póvl, když někdo chce sluchátka tak jedině motorola s200.

Já mám L7 a toto jsou její nevýhody (výhody popisovat nebudu, to už tady mnohokrát zaznělo):
- jeden mini USB pro všechno prakticky znemožňuje u nás používat sluchátka (pokud si nechci koupit předražená sluchátka motorola s200 - jiná s mini USB u nás nejsou a funkční redukce taky ne) - je to prostě debilní nápad
- nespolehlivý budík (zvoní jen někdy)
- foťák nic moc (ale co taky čekat od VGA foťáku a motorola všeobecně foťáky nemá nic moc)
mama1
Junior

Odeslat příspěvekod Martas06 22. 3. 2007 19:05

mama1 píše:[Český zakazník je pro ni póvl, když někdo chce sluchátka tak jedině motorola s200.l/quote]

Tyhle sluchatka jsou ale jedny z nejlepsich......smir se s tim ze motorola prosazuje jako jeden z mala vyrobcu A2DP BT-Headsety...jo a fotaky v poslenich motorolach jsou kvalitou srovnatelne s SE bez AF..podivej se nekdy na fotky a pak neco rikej!
Optika bez AF bude vzdycky fotit hur.....kdyz se ti znacka nelibi,nechapu proc sem pises,kup si nokii samsunga ci SE a pridej se ke stadu ovecek...
iPhone3G 8GB/BLACK
O2-Special
Martas06
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod mama1 23. 3. 2007 08:46

Martas ty seš buď ředitel motorola ČR nebo fanatický příznivcem značky :lol: Mně hlavně vadí, že platí: naše Motorola náš pán - takhle ignorovat zákazníky si mohla dovolit před dvaceti lety a na západ od nás by si to nikdy nedovolila. Jestli ti tohle nevadí tak ses asi mag...
Jinak telefony motorola mají asi nejlepší poměr užitná hodnota/cena - proto jsem si L7 koupil :D - o tom nevedu spor (a foťák splňuje přesně to co jsem od foťáku na telefonu očekával).
mama1
Junior

Odeslat příspěvekod Honza1988 23. 3. 2007 18:27

Dystak redukce je k sehnani ve vyssim poctu kusu na aukro.cz :wink: jinak ale souhlas, motorola na Cesko kasle, dukazem jsou jeji ceske www stranky, technicka podpora a taky dost to příslušenství. Navíc se tu některé její telefony dost těžko shání. O kvalitě sluchátek S200 by se dalo polemizovat, každopádně za jejich cenu seženeš o dvě třídy lepší sluchátka. Teď jen vítám přibývající počet BT sluchátek i na CZ trhu. S nespolehlivym budikem musim souhlasit-mam zkusenost se 3 Motorolami (V525,V3i a W220) a ani jedna nebudila spolehlive-udavali to jako chybu firmwareu, ale nechapu, proc tedy stale jeste neni opravena??? nektere chyby se u teto znacky proste opakuji stale dokola.. Na druhou stranu to pro me nejsou chyby zasadni a stale pro me Motorola plne splnuje to, co od mobilu ocekavam+pridava vzhled, diky kteremu mi ten mobil kazdy zavidi...
Honza1988
Junior

Odeslat příspěvekod Martas06 23. 3. 2007 21:54

TO "mama1" Dobre mir...ale uznej ze vetsina ostatnich vyrobcu se nechova taky nejlepe.Je fakt ze motorola timhle chovani se snazi propagovat BT-Headsety a klasicky sluchatka "haze pres palubu"....navic redukce miniUSB-JACK je u nas spatne k sehnani.
Zase je fajn ze uz pouzivaji j(jako jedenz mala vyrobcu....a zacli stim) jako standardprave miniUSB k nabijeni,data a pres redukci i na prehravani hudby...proste 3 in 1
Naproti tomu u nokie plati co model to jiny format pametove karty....to by me tedy stvalo vic nez ty sluchatka.

TO "Honza1988"
Mas pravdu ze cesky web motoroly neni zrovna pravidelne aktualizovany.....ale to je problem naseho zastoupeni,ktere vyrobce nejak v kontrolach opomiji....nebo jsme jim vazne fuk?
iPhone3G 8GB/BLACK
O2-Special
Martas06
Mírně pokročilý

Předchozí stránkaDalší stránka