Nic nejede na V3 Razr.

O mobilních telefonech značek Lenovo i Motorola

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod The_Devil 15. 8. 2006 20:29

Muzete mi poradit kde je chyba. Nejde mi zprovoznit P3k Tools ani P2k Commander na XP SP2. Stale mi to pise chyba programu nebo ze program provedl neplatnou operaci a musi byt ukoncen. Postupuji podle navodu na webech ale stale stejny. Kdyz sem se snazil upravit registr jak je uvedeno na imotorola.wz.cz tak smula protoze polozky uvedene v navodu ja v registrech nemam. Diky za radu.
The_Devil
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod *f* 16. 8. 2006 10:17

mozno sa niektore dva prog biju...nemas nahodou v PC aj Motorola Phone Tools?
cogito ergo sum...
Pay attention or pay the price...
*f*
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod olas11 16. 8. 2006 10:19

chyba je v mobilu kup si jionou znacku kde nepotrebujes 8 programu pro nahrani schematka
olas11
Junior

Odeslat příspěvekod jann 16. 8. 2006 10:27

olas11
si zakomplexovany chudacik co nepozna ine znacky mobilov? resp mal v zivote 3 telefony? :oboze
Ja nepreferujem ziadnu, ale pravidelne striedam mobily roznych znaciek a uboho neodsudzujem inych vyrobcov okrem toho ktoreho model mam prave vo vacku... :!:
> Dobrí umelci kopírujú, najlepší kradnú... <
jann
Junior

Odeslat příspěvekod abuk 16. 8. 2006 10:39

Zkus odinstalovat ty,které se ti tolik nelíbí třeba už to rozchodíš protože mě to u mého telefonu také dělalo ale mám m65.
abuk
Junior

Odeslat příspěvekod *f* 16. 8. 2006 11:00

abuk píše:Zkus odinstalovat ty,které se ti tolik nelíbí třeba už to rozchodíš protože mě to u mého telefonu také dělalo ale mám m65.a/quote]

o com tocis?
cogito ergo sum...
Pay attention or pay the price...
*f*
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod abuk 16. 8. 2006 11:36

O to,že mě to tak pomohlo!Podívej se na jedno téma,které jsem založil a taky mi to nešlo a vyřešil jsem to tím!
abuk
Junior

Odeslat příspěvekod The_Devil 16. 8. 2006 11:43

Je to tak. Mam Motorola Phone Tools a taky jeste Mobil Edit kterej sem chtel testnout ve verzi ktera Razr podporuje. Jenza tyto programy jsou dobry ale neudelaji mi to co potrebuji treba ja a to je odstranit ten brak co tam je z vyroby v podobe gifu atp. Diky. Jdu to vse odinstalit.
The_Devil
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod The_Devil 16. 8. 2006 12:18

Tak nevim. Odinstalil sem vsechny programy pro mobil co tu byly. Odstranil modemy. Odstranil zaznamy z registru. Restartoval. Nainstalil P2k Commander a vse se opakuje. P2k Tools to same. Prosel sem za 4 dny cely forum o Motorolach a nic. Vse instalim dle pokynu. Proste nejede. Nevite nekdo o jinych programech nebo o utilitach do Total Commanderu? Dik.
The_Devil
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod The_Devil 16. 8. 2006 13:28

Pro ty kteri se v tomto vyznaji napisi jeste toto:
Firmware motorky je: R374_G_0E.42.0ER Win mi hodily nasledujici hlasku: Poškození na adrese 00401D0D v modulu P2K Tools.exe. Zapsat v jednotce 00000000 Nevite co s tim je? Nebo mam blbej program, stazenej chybne nebo s chybou? Diky.
The_Devil
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod jetel 16. 8. 2006 13:52

olas11 píše:chyba je v mobilu kup si jionou znacku kde nepotrebujes 8 programu pro nahrani schematka

skvelereceno :tleskani
didaktik gama + videoterminál meteor
jetel
Junior

Odeslat příspěvekod wapman 16. 8. 2006 14:37

skus znova nainstalovat alebo si stiahni z netu. k comu ho potrebujes? urcite je aj iny vhodny programik namiesto p2k tools. Mozno by ti pomohlo preinstalovat vsetky ovladace v pc! stiahni si z http://www.letsmoto.com RSDLite2.8, sucastou su aj drivery ale aj preinstalovaci balik. ak ho spravne nastavis preinstalujeVSETKY drivery v pc a vyhadze take co vobec nepouzivas davno. vyskusaj malo by to pomoct.
wapman
wapman
Junior

Odeslat příspěvekod abuk 16. 8. 2006 14:49

jetel píše:
olas11 píše:chyba je v mobilu kup si jionou znacku kde nepotrebujes 8 programu pro nahrani schematka

skvelereceno :tleskani-/quote]
No chlapci.....když vás to nezajímá tak sem prostě nelezte! :oboze ty vaše strašně hodnotné přízpěvky stojí za *****!!
abuk
Junior

Odeslat příspěvekod The_Devil 16. 8. 2006 16:16

To wapman:
Diky ale vubec se mi ho nepodarilo rozjet. Potrebuji pristup k mobilu takovej jakej je u P2K Tools a P2K Commander. Taky sem hledal na netu neco jinyho ale bohuzel. Ale neleze mi to do bedny proc to jinym jede vse a me vubec. Skusim posledni a to je uplnej reinstal tech podelanych XP protoze dle me jinou moznost nevidim.[/quote]
The_Devil
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Tomas-x 16. 8. 2006 17:05

Jen takový skromný dotaz, umí Mobil Edit i mpx220?
Tomas-x
Junior

Další stránka