Rokr e1 -windows 98

O mobilních telefonech značek Lenovo i Motorola

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod stm01 30. 10. 2006 01:48

Bohužel jsem nikde nic nenašel , tak se musím zeptat . Funguje Rokr jako pevný disk na Windows 98 ? Dám ho klukovi k vánocům a on má v počítači W98. Jelikož jsem mu tam dal firmware Starter XP a tudíž tam má už lepší ITunes , tak mu bude stačit aby si tam nahrával písničky klasicky a né přes ITunes v počítači(ten by mu nefungoval), ale nevím jestli ten Rokr funguje nebo jestli budu muset shánět jinej operační system. Nejde mi o zprávu telefonu přes PK Tools.(vím že ten funguje) ale o klasickej pevnej disk.
HLAVNĚ MĚ NEUKAMENUJTE. SNAŽIL JSEM SE :oops: :oops: :oops:
stm01
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod mazo 30. 10. 2006 08:28

chce to drivere! mne nesiel a krasicky pytal ovladace na instalaciu. Nemal som so sebou ziadne a bol to pocitac pri ktorom som viac nesedel tak som to neriesil. Mas moznost to skusit? Hadam by stacilo aj instalacne CD s MPT
Voda všetko zaplavuje a zmýva ľudské hriechy...
mazo
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod _peper 30. 10. 2006 09:34

Stáhni tohle http://storage.e398mod.com/soft/P2kdrv.zip pak zapoj telefon, vyber umístění ovladačů, tam kam jsi to rozbalil a musí to být ok ;)
MotoE398
BMW E36 318iS coupe
_peper
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod stm01 30. 10. 2006 11:47

Zkoušel jsem různé věci, ovladače z Imotorola pro W98, ale rozchodit Rokra jako pevný disk ve W 98 se mi stejně nepodařilo.
_peper: ten odkaz je nefunkční , sice se z něho dostanu na hlavní stránku E398 ale tam nevím co dál. Jde mi o to jestli někdo z vás vyzkoušel Rokra jako pevný disk ve W 98. A nebo někdo jinej. Jde o to abych to nezkoušel furt dokola a pak se někdo neozval že to nefunguje :?: Má to někdo vyzkoušený :?: :?: :?:
stm01
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod mazo 30. 10. 2006 17:19

TU stiahnes tie ovladace op _pepera

SKus ich....ak mas este chut :wink:
mazo
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod stm01 14. 12. 2006 09:44

Tak jsem tu opět znova sprosbou :oboze - je mezi vámi alespoň jeden člověk , který používá Rokra nebo E398 jako klasický pevný disk pro přenos písniček či fotek pod Windows 98. :?: :?: :?: Pokud ano ozvěte se mi jakýmkoliv způsobem, či mi pošlete váš návod -pokud to jde. :oops: :oops:
stm01
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Karvinak 14. 12. 2006 14:55

no ja rokra nekdy jako pevny disk pouzivam ale mam WIN XP takze ti asi nepomuzu jo a mas v nastaveni-pripojeni-nastaveni pripojeni USB nastaveno pametova karty a ne datove/faxove pripojeni???(pocitam ze pametovku mas je v zakladnim baleni)
Alcatel One Touch, Nokia 3310, Siemens AX75, Motorola ROKR E1
Karvinak
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod _peper 14. 12. 2006 15:10

Podle mě u win98 je to uplně stejné, jen musíš k připojení použít tady zmiňovné ovladače. U XPček tohle odpadá.
MotoE398
BMW E36 318iS coupe
_peper
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod stm01 14. 12. 2006 18:29

Jasně že mám nastavenej telefon na pamětovou kartu , ale s těma ovladačema nehnu , udělal jsem složku kam jsem zkopíroval ovladače z P2K tools a jiné co jsem kde sehnal na i motorola i tady na Mobilmanii , no a když dám instalovat nový hardware tak prostě píše že Windows žádné ovladače nenašel a zařízení nebude pracovat. Stačí mi když se prostě objeví někdo kdo má W98 a a funguje mu to. Na jednom forum jsem čet přesně o tomhle problemu ale nějak to vyšumělo a ten dotýčný co tam psal byl anonym a to je naprd , protože se ho nemůžu zeptat , přitom bych řek že v republice musí být aspoň 1000 majitelů 398 nebo Rokra a někdo z nich má nebo měl W98 a někdo z nich měl to samé přání- ten telefon rozchodit ve W98 a tak budu čekat :oboze :oboze
stm01
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod danora 14. 12. 2006 19:08

stm01: a funguju ti pod W98 ine USB zariadenia ? (kluc, tlaciaren, mys....)
...aj zajtra je den...
danora
Junior

Odeslat příspěvekod _peper 14. 12. 2006 19:10

Zkus nejdřív nainstalovat telefon jako modem a pak teprve jako vyměnné zařízení ;)
MotoE398
BMW E36 318iS coupe
_peper
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod buban 14. 12. 2006 19:45

segra mela e398 a win98 a tak nejak ji to fungovalo jen s pomoci cd,ktere bylo dodane k telefonu,zadne p2k ovladace ani nic podobneho neinstalovala...ale nebylo to nic spolehliveho podarilo se ji tak kazde pate spojeni
buban
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod _peper 14. 12. 2006 20:15

Tak z toho je jasné, že to chce upgreadnout na Xp :)
MotoE398
BMW E36 318iS coupe
_peper
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod mazo 14. 12. 2006 20:19

alebo Longhorn-Vista :mrgreen:
mazo
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod stm01 15. 12. 2006 08:28

Vy jste v tipálci, dalších 2500 do XP dávat nebudu, W98 jsou legal a na černotu u Windows nesázím. :twisted:
Jinak samozřejmě fungujou jiné zařízení, před týdnem jsem kvůli tomu objednal čtečku pam. karet a tu jsem tam rozchodil, takže by mi to mohlo být vlastně jedno , ale chtěl jsem klukovi ušetřit to neustálé vyndavání a vkládání baterky a karty a tím i minimalizovat možnost že to nějak pomuchlá.
No uvidíme třeba se někdo ozve a ještě si stím zkusím pohrát. :roll: :roll:
stm01
Mírně pokročilý