Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz
Petr H.. píše:Měl jsem zatím jen jednu Motorolu, ale věcí které mi na ní nesedělo bylo celkem i dost. Nevím jestli si někdy pořídím ještě Motorolu. Pro konkrétnost jsem svoje zkušenosti s Motorolou V360 shrnul do několika bodů:
Mnou shledané zápory Motoroly V360:
1. Asi největší – slovník iTap. Zezačátku se mi zdálo, že ho půjde naučit psát bez diakritiky, bohužel se ale časem ukázalo, že má moc malou paměť na vložená slova, takže ty starší po chvíli maže novějšímy.
2. Doručenky SMS – nelze nastavit trvalé potvrzení o doručení. Nastavuje se u každé zprávy zvlášť a je to poněkud schované v nastavení, takže je to zdlouhavé a obtěžující. Škoda toho, protože doručenky jsou velmi praktické a jsou zdarma.
3. Konektor pro nabíječku (kabel) napravo. Při práci s telefonem, který je připojený na nabíječku tento konektor s kabelem velmi překáží, protože je vyústěný na pravém boku telefonu. Levákům toto asi vadit ani nebude, pro praváky je to však velký problém.
4. Velmi tichý reproduktor sluchátka. Hovory jsou i na nejvyšší úroveň hlasitosti příliš tiché, a to nejen pro hlučnější prostředí. Někdy je proto i lepší aktivovat hlasitý odposlech.
5. Středové potvrzovací tlačítko mi hodněkrát vynechalo. Nepotvrdilo. Musel jsem zmáčknutí klávesy opakovat a dotisknout větší silou. Tato vlastnost ale časem postupně mizela, tlačítko se asi „ochodilo“.
6. Zvolený font písma. Například písmena „V“ a „U“ se od sebe nedají téměř rozeznat. Hodně podobné jsou například i „i“ a „j“, „u“ a „y“…
7. Připojení k PC přes kabel se mi nepodařilo. Zkoušel jsem různé programy pro správu mobilu a různé ovladače… Nic. Kupovat originální drahý program od Motoroly jsem odmítl. Na vině ovšem může být i špatný kabel, nevím. Jinak ovšem propojení přes Bluetooth funguje na výbornou.
8. Sejmutí krytu baterie. Jeho první sejmutí bylo téměř tragické (pro mobil i pro mě) a ani jeho další snímání nebylo vůbec snadné. Drží až příliš.
cogito ergo sum...
Pay attention or pay the price...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků