Prochazeni multimedii L7

O mobilních telefonech značek Lenovo i Motorola

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod vencaxxx 12. 6. 2007 18:59

Zajima me jestli to jde na L7 zaridit tak, aby se v multimediich (tapety, fotky, videa, audio) dalo prochazet jakoby ''po slozkach'' a ne celym obsahem najednou? Docela mi vadi listovat mezi desitkami mp3 abych nasel tu spravnou, to same plati o fotkach, navic kdyz reakce telefonu nejsou zrovna bleskove...diky za rady.
RIHA NANO S PLUS, BVAudio PA300 SSE, Singxer SDA-2
vencaxxx
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod _peper 12. 6. 2007 19:44

Fakt to nechapu, lidi proč si kupujete telefony a nečtete manuály co jsou k nim dodané? Samozřejmě že jde přecházet v kategoriích * a # a nebo poud zmáčkneš tlačítko menu a tam vybereš příslušnou kategorii (adresář) Samozřejmě už musí být vytvořené.
MotoE398
BMW E36 318iS coupe
_peper
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod mazo 12. 6. 2007 20:01

presne tak ;-) staci subory priradit ku kategoriam a zobrazit len danu kategoriu. V pocitaci sa ti to zobrazi v adresaroch
Voda všetko zaplavuje a zmýva ľudské hriechy...
mazo
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod vencaxxx 12. 6. 2007 20:06

Tak pardon ze otravuju :-) Vetsinou zvladam vsechno bez manualu, ale tohle me fakt nenapadlo, jinak o kategoriich jsem vedel, akorat o tom prepinani * a # ne. Cekal jsem ze to bude vic "user friendly" :-)
RIHA NANO S PLUS, BVAudio PA300 SSE, Singxer SDA-2
vencaxxx
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod _peper 13. 6. 2007 15:31

Přepínání * a # funguje i v kaůendáři na přepínání po měsících (týdnech) Myslím, že je to hodně vychytané. lepší než složitě vyhledávat kategorii nebo na další měsíc skákat přes čtyři týdny.
MotoE398
BMW E36 318iS coupe
_peper
VIP uživatel