rychlé vybíjení baterie u V3

O mobilních telefonech značek Lenovo i Motorola

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Kašpy 1. 2. 2008 19:52

zdravím, koupil jsme si nedavno jetou motorolu v3 razr, prodávají mi kní dal dvě baterie, z toho jedna kupována těsně před vánocemi.Druhá originál ale strará.
Telefon se mi nadměrně rychle vybíjí, stačí jeden dva telefonaty a baterka už ukazuje poslední dílek a hlasí že je vybítá.(popřípadě se později i vypne) Tz. že mi nevydrží ani né celý den.
Přitom když baterii po vybití z telefonu vyjmu a cca po 5min. zase vrátím tak uzakuje zase že je plná.
Obávám se že je problém přimo v telefonu, ma cenu ho davat do servisu? Nebo mam koupit novou baterii? Nestalo se vám to už někomu?
Kašpy
Junior

Odeslat příspěvekod Carismatico 1. 2. 2008 20:00

Pokud tam dáváš tu novou baterie a je neoriginální tak bych se ani nedivil, že tvůj telefon má takovou výdrž. Není na ní napsaná kapacita ? Zkus schválně do telefonu dát starou ale originální baterii a schválně jak dlouho ti vydrží..
Xperia S White + Wave 3 + Galaxy S II + S III

Mobilní poradenství a konzultace, více v "zeměkouli" :D
Carismatico
Moderátor Galerie

Odeslat příspěvekod Kašpy 2. 2. 2008 10:38

tu originální jsem už taky zkoušel a vydrží taky jen strašně krátkou dobu.
Kašpy
Junior

Odeslat příspěvekod Pade 2. 2. 2008 10:55

reklamuj telefon (ak ho mas v zaruke). ak ho posles na reklamaciu, vyber odtial neoriginalnu bateriu. oprava bude zdarma, ale ak uz telefon nie je v zaruke, musis si za to zaplatit
Pade
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Kašpy 2. 2. 2008 11:21

telefon bohužel v zaruce už davno není.
Kašpy
Junior

Odeslat příspěvekod _peper 5. 2. 2008 11:00

Zkus si vypůjčit od někoho jinou baterii nebo přehrát software.
A taková častá chyba, kterou dost uživatelů u motorol dělá je že mají stále aktivní bluethoot.
MotoE398
BMW E36 318iS coupe
_peper
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod k3ksik 5. 2. 2008 21:12

Skus sa pozriet pod baterku...Je tam taky stitok kde je imeiko atd.uprostred toho stitku je kruzok.Mal by byt biely....Ak je cerveny tak mas tak trochu problem.Telefon tym padom zasiahla voda.To moze sposobit jej rychle vybijanie.......Ak je ten kruzok biely tak pohodicka.skus si pozicat od niekoho origo baterku a testuj ako tu bolo uz povedane....
k3ksik
Junior

Odeslat příspěvekod k3ksik 5. 2. 2008 21:15

Inak bluetooth nema zas taku velku spotrebu energie...Technologia bluetooth vyzaduje v pohotovosti 1 mA.Akurat ked ide o prenos dat tak sa to zvysi na nejakych 7mA...Ale aj to ju pomaly cuca ako vravis.....
k3ksik
Junior

Odeslat příspěvekod Kašpy 5. 2. 2008 22:23

k3ksik: kolečko vzadu pod baterkou je bílé. Přistup k originalni funkcni baterce bohuzel nemam:( takže mi asi nezbývá nic jiného než koupit novou.Ale zase nechce se mi davat vetši peníze za original s menší kapacitou než za neoriginal s podsatně větší.
Kašpy
Junior

Odeslat příspěvekod k3ksik 8. 2. 2008 12:58

Kašpy:
To je dobre ze je biele.Aspon mas istotu ze MT nebol vytopeny.Pri kupe baterky by som ti skor odporucil kupit skor original.Original ti totiz drzi kapacitu baterky o dost dlhsie ako pri neoriginale.Neoriginal baterka ti moze drzat kapacitu nejak pol roka a potom ti casom bude uberat na vydrzi.
Pokial nechces ten telefon na viac ako pol roka pouzivat tak potom sa ti skor oplati ten neoriginal.
k3ksik
Junior