To vratu: myslím že rok záruky poskytuje: máš to v SZ.
Jinak asi bejt tebou bych bral taky V3 prostě "V"éčko je "V"éčko.Přece jenom takhle si na ulici otevřít asi 13mm tlustý véčko který je celokovový tak to je věc!
jenže já chtěl mít konečně v mobilu mp3 přehrávač kdyby ho V3 měla tak do ní jdu hnedka tedka i kdybych si měl půjčit!!! V3 je imigovka. Srdcem bych bral V3 ale hlavou 6230i
Zdravím.
Mám problém s otevřením odeslaných zpráv v outboxu. Telefon funguje normálně, sms taky, ale otevřít outbox např. abych zprávy vymazal nemůžu. Stalo se mi to už několikrát a vždycky pomohlo jenom úplné vymázaní (restart) telefonu.
Nemá někdo podobnou zkušenost?
Moc díky za radu
R.
..H.A.Z.I.. píše:.......skoušel jsi to mazat už než se dostaneš do tý složky!o/quote]
Zkoušel, ale až po tom co jsem napsal ten dotaz A funguje to. Po vymazání to nějaký čas jede bez problémů, ale dřív nebo později se to zakousne zase.
Ale vzhledem k tomu, že to můžu vymazat i jinak než přímo v outboxu, se s tím dá žít
Taky jsem to nikde nevycetl, ale prijatych mam asi 15, vydanych 10 a ukazuje zaplnenych cca 10% pameti zprav.
Nemas problem s odesilanim dlouhych sms? Kdyz totiz odeslu dlouhou sms, dorucena je bud pouze druha cast nebo nic. Nenasel jsem kde bych to nastavil, ten manual je fakt nepouzitelny.
Diky
Tak to je hustý nezkoušel jsi poslat dlouhou SMeS třeba na 5zpráv, třeba by fošla 1-3-5!! Ne ale zkoušel jsi už bez nebo z iTAP slovníku, třeba to dělá on!