Motorola razr V3

O mobilních telefonech značek Lenovo i Motorola

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod kiza 25. 4. 2005 21:58

Nazdárek, chtěl jsem se zeptat na nějaký názor na černou V3, kterou prodavají u T-Mobile za 11990,-. Osobně jsem ji už viděl a je dost pěkná, ale mám obavy z té černé barvy, že se dost poškrábe nošením po kapsách. Jinak bomba mobil a navíc u T-Mobile se dá snížit cena ještě slevovýma kupónama z BonusClubu.

Předem dík za názory....
kiza
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Koffee 25. 4. 2005 22:12

A co chces jako vedet? Videl si ji a to prece staci.. A jestli tenhe telefon budes nosit pohromade s klicema nebo cinkoliv jinym, tak podle me barbar :wink:
Koffee
Junior

Odeslat příspěvekod kiza 25. 4. 2005 22:28

Nejde o nošení s klíčema, ale mám dojem, že ta černá barva je na tom magnesiovým pouzdru pouze nastříkaná a chtěl jsem se zeptat někoho, kdo ji má černou, jestli ji nemá během chvilky poškrábanou a tak. Jde o super mobil a nechtěl bych aby byl během chvilky odrbanej, to bych raději zvolil tu stříbrnou. Mám Samsung a po roce vypadá hrozně......
kiza
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod ..H.A.Z.I.. 26. 4. 2005 05:58

Tohle je motorola a pokud ji dělaly všichni jako předchozí modely tak se nepoškrábe!!!
HelloMoto
..H.A.Z.I..
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Koffee 26. 4. 2005 07:21

Proc myslis? Ty plastovy casti se poskrabou tak jako tak... A kamaradka ma V600 a ma ji docela dost poskrabanou.. :?
Koffee
Junior

Odeslat příspěvekod ..H.A.Z.I.. 26. 4. 2005 11:25

1) no jde o to jestli ajak je na tom ta barva natříkaná, a nebo jestli bylo železo černěno už při slévání!!

2) Prosím pokud odepisuješ(odpovídáš) na poslední příspěvek v diskuzi, nedávej citovat ale odpovědět!Ušetříš mě tím práci s editováním!
HelloMoto
..H.A.Z.I..
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod kiza 26. 4. 2005 12:02

no to právě není na první pohled zřejmé, ale už jsem skoro rozhodnutej koupit tu černou V3. Doufám, že neudělám s tímto mobilem chybu....
kiza
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod gree.n 26. 4. 2005 12:19

Mám strieborného Razra a musím povedať že aj tá strieborná sa veľmi ľahko poškrábe a to mi dosť vadí.
gree.n
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod kiza 26. 4. 2005 17:51

No jasně, ale na stříbrné to asi není tak vidět jak na černé, pokuď je pod ní stříbrnej materiál.
kiza
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod blackisy 26. 4. 2005 17:58

Ještě k tomu černýmu razrovi... Proč je černej dražší ne stříbrnej razr?? :)
blackisy
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod ..H.A.Z.I.. 26. 4. 2005 19:29

Vyšel později a je to jkaoby další model!A podle mě je hezčí!
HelloMoto
..H.A.Z.I..
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod blackisy 26. 4. 2005 21:02

Neměl by někdo vlastní fotečku černýho razra v porovnání s nějakým jiným telefonem?? Nebo se stříbrným, ale pochybuju, že by se našel borec, který má jak stříbrnej tak černej razr... :) Víte...na oficiálních fotkách toho moc neporovnám...viděla jsem ho jen zavřeného a černá barva krytu tak splývá do sebe.
blackisy
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Koffee 27. 4. 2005 19:33

..H.A.Z.I.. to s tema citacema bylo na me? Proc je nemuzu delat? Jak ma pak dotycny vedet, ze ta zprava je pro nej? :?
Koffee
Junior

Odeslat příspěvekod kiza 28. 4. 2005 09:36

Budu ho mít do týdne, pak ho nafotím ve studiu. Akorát ho můžu maximálně porovnat pouze se Samsungem, tak doufám že to bude stačit.:) Jinak jak jste přišli na to, že černá je dražší? Když jsem se díval po mobilech, tak mám dojem vycházela černá verze o 1000,- levněji.
kiza
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod ..H.A.Z.I.. 28. 4. 2005 12:38

Koffee píše:..H.A.Z.I.. to s tema citacema bylo na me? Proc je nemuzu delat? Jak ma pak dotycny vedet, ze ta zprava je pro nej? :?

Citace se hodí když odpovídáš:
a) na čast příspěvku
b) na předposlední až první příspěvek!(třeba jako teď!)
Lépe řečeno nemusíš dávat citovat pokud odpovídáš na poslední psaný příspěvek!
HelloMoto
..H.A.Z.I..
VIP uživatel

Předchozí stránkaDalší stránka