Motorola razr V3

O mobilních telefonech značek Lenovo i Motorola

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod picci 31. 5. 2005 19:41

V3.HELP.neviem stiahnut fotky do PC. predtym to fungovalo a teraz uz nie.kable su v poriadku.Mobile PhoneTools som nainstaloval a nevie najst telefon.
picci
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Milan J. 1. 6. 2005 10:36

2Marek Hajn: Nechtěl byste sem dát po čase nějaké dlouhodobé zkušenosti s Razrem? Myslím, že by to byl i dobrý námět na článek na MM.
Siemens C10 -> Nokia 3210 -> Nokia 3310 -> Nokia 6210 -> Nokia 7650 -> Nokia 6230 -> Motorola Razr V3 -> Nokia 6230i -> Nokia N70 -> Nokia E51 -> Nokia E71 -> Apple iPhone 4 16GB
Milan J.
Junior

Odeslat příspěvekod Milan J. 1. 6. 2005 11:32

Nevíte někdo, jestli OSKAR nabízí Motorolu Razr V3 také v černé variantě?
Siemens C10 -> Nokia 3210 -> Nokia 3310 -> Nokia 6210 -> Nokia 7650 -> Nokia 6230 -> Motorola Razr V3 -> Nokia 6230i -> Nokia N70 -> Nokia E51 -> Nokia E71 -> Apple iPhone 4 16GB
Milan J.
Junior

Odeslat příspěvekod Marek Hajn 2. 6. 2005 10:11

2Milan: Nebojte...:-) Ale mám telefon jen chvíli, takže ještě nějaký ten den vydržte a článeček bude...:-)
"Dobrá nálada vaše problémy nevyřeší, ale nasere tolik lidí, že stojí za to si ji udržet."
Marek Hajn
Junior

Odeslat příspěvekod C.B.Lister 2. 6. 2005 11:52

Mozna vam pripadne ze jsem hloupejsi nez syn vesnickeho idiota a televizni roznicky, ale zaboha se mi nedari propojit V3 s PC. Mam MPT 3.11h. Pres USB. Je potreba nejakej ovladac? Nebo jak nato? Poradte, jestli nekdo mate zkusenosti. Predem diky!
C.B.Lister
C.B.Lister
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Marek Hajn 2. 6. 2005 12:22

2C.B.Lister: Mám Win XP SP2, připojil jsem kabel, telefon a comp si ho nainstaloval sám. Pak jsem jen doinstaloval totálně zkouřený MPT a bylo hotovo. Jede to bez problémů. Ale stejně nejvíc komunikuju přes BT, je to rychlejší a pohodlnější.
"Dobrá nálada vaše problémy nevyřeší, ale nasere tolik lidí, že stojí za to si ji udržet."
Marek Hajn
Junior

Odeslat příspěvekod brody 2. 6. 2005 19:14

Ja s pripojenim take nemam problemy. Pripojil jsem kabel, PC si ho nasel a vse slape bez problemu. BT sem jeste nezkousel, nekam sem zahrabal dongle...ale az ho najdu, tak se uvidi.
brody
Junior

Odeslat příspěvekod Marek Hajn 3. 6. 2005 10:32

brody píše:Ja s pripojenim take nemam problemy. Pripojil jsem kabel, PC si ho nasel a vse slape bez problemu. BT sem jeste nezkousel, nekam sem zahrabal dongle...ale az ho najdu, tak se uvidi.

Přes BT to šlape skvěle. Sice má Motorola ovládání BT dost podivně řešené, je to úplně jinak, než na co jsem zvyklý, ale zas tak úplně pitomý to není. Hlavně, že to běží.
Marek Hajn
Junior

Odeslat příspěvekod Stan(smazano) 3. 6. 2005 11:00

Ahoj, mám novou V3, celou černou, móóóc pěknou. Nevím ale, jestli jde odmítnout hovor bez otevření flipu (když je aktivována funkce přijetí hovoru flipem). Co je to fixní volba a DTMF? Existuje nějaký Java prográmek, který by umožnil zapsat např. PIN kreditky apod. a nechal se zaheslovat? Díky. :?:
Standa
Stan(smazano)
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod redmond 3. 6. 2005 11:24

java program na to co si sa pytal existuje staci ho dat vyhladat napr. cez google. s ostatnym ti neporadim lebo mam vypnute prijatie hovoru otvorenim flipu. DTMF su tony ktorymi mozes ovladat vzdialene zariadenia ako zaznamniky a faxy alebo prenost informacii v hlasovej sluzbe.
redmond
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Marek Hajn 3. 6. 2005 11:28

Stan píše:Ahoj, mám novou V3, celou černou, móóóc pěknou. Nevím ale, jestli jde odmítnout hovor bez otevření flipu (když je aktivována funkce přijetí hovoru flipem). Co je to fixní volba a DTMF? Existuje nějaký Java prográmek, který by umožnil zapsat např. PIN kreditky apod. a nechal se zaheslovat? Díky. :?:s/quote]

Pokud máte aktivováno přijetí flipem, tak hovor típnete bočními tlačítky. Po Javě jsem zatím nepátral, vzhledem k tomu, že do telefonu lze Java aplikace nahrát jen z WAPu.
Marek Hajn
Junior

Odeslat příspěvekod Stan(smazano) 3. 6. 2005 12:31

Z bočních tlačítek lze použít pouze tlačítko ovládání hlasitosti, které ale pouze vypne vyzvánění - hovor není odmítnut. Ostatní (včetně chytrého tlačítka) nereagují. Hledal jsem možnost jak "naprogramovat" chytré tlačítko pro odmítnutí hovoru, ale nic jsem nenašel.
Standa
Stan(smazano)
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Marek Hajn 3. 6. 2005 13:29

Aha... no tak to jsem něvěděl. Myslel jsem, že jedno hovor ztišší a druhé odmítne. Tak nic.
Marek Hajn
Junior

Odeslat příspěvekod redmond 3. 6. 2005 15:41

java aplikacie idu okrem wapu nahravat aj cez program P2K Manager
redmond
Pokročilý

Odeslat příspěvekod brody 4. 6. 2005 15:58

nevite nekdo, jestli se v telefonu da vvyponut seznam na sim a pouzivat jen ten v telefonu, nebo aby se ten ze sim nezobrazoval, tak se musi proste simka smazat?
brody
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka