Motorola razr V3

O mobilních telefonech značek Lenovo i Motorola

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod tom-cz 14. 6. 2005 16:21

reklamovat ho nemusíš, to je tvoje věc (pokus se smíříš s blikajícím displejem), ale osobně bych ho teda reklamoval. :wink:
tom-cz
Junior

Odeslat příspěvekod vetristo 14. 6. 2005 21:58

No ja by som asi pockal na Motorolu... Nokia ma sice 208x208 TFT, ale ta kvalita podla toho, ake displeje Fini vyrabaju urcite nebude taka ako, sice "len" 176x220 TFT u Motoroly, ale predsa len...okrem toho treba obcas vsadit aj na styl...
vetristo
Junior

Odeslat příspěvekod giovanni(smazano) 14. 6. 2005 22:40

Měl jsem Razra asi tři týdny a barvy displeje se úplně rozjely. Po opravě (v záručním servisu) čas od času problikával a to i po dalších dvou opravách. Navíc opravář nebyl s to natřikrát odstranit zpod sklíčka prach, který tam sám zanesl při opravě. Vrátil jsem ho a koupil nový, zatím funguje bez problémů. Pokud to jde, hrál bych to na Vašem místě na výměnu kusu, ale asi budou chtít napřed alespoň dvě záruční opravy.
giovanni(smazano)
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Milan J. 15. 6. 2005 07:27

2giovanni: A ten novej je black nebo silver?
Mám takový pocit, že víc zlobí stříbrný. Ne, že by to bylo barvou, ale přijde mi, že černý se začaly dělat později a ty stříbrný mohou být z prvních sérií. No a asi jim to trošku trvalo, než tu výrobu vychytali. Ale možná se mýlím.
Siemens C10 -> Nokia 3210 -> Nokia 3310 -> Nokia 6210 -> Nokia 7650 -> Nokia 6230 -> Motorola Razr V3 -> Nokia 6230i -> Nokia N70 -> Nokia E51 -> Nokia E71 -> Apple iPhone 4 16GB
Milan J.
Junior

Odeslat příspěvekod brody 15. 6. 2005 11:36

Ja mam cerny a displej se mi taky jednou poradne rozblikal... Ale bylo to, kdyz sem to pripojil k PC a asi doslo k nejakemu spatnemu kontaktu s kabelem, tak tomu neprikladam moc vahu... Ale telefon mam asi 14 dni a na dvou mistech se mi sedrela cerna barva a jsou tam normalne stribrne fleky... Vypada to pekne blbe...
brody
Junior

Odeslat příspěvekod redmond 15. 6. 2005 14:28

dost logicke ked ze telo mobilu je z hliniku ze sa pod oskretou farbou objavili strieborne miesta. Razra mam cca mesiac aj pol a ako som uz pisal nerobil ziadne problemy, jedine a to som si zavinil sam zmazal som vsetky zvonenia aj tie zamknute a potom som to chvilu musel rozchadzat. ak by niekto vedel o originalnych zvoneniach ktore su v razrovi tak mi prosim dajte vediet. dik
redmond
Pokročilý

Odeslat příspěvekod C.B.Lister 15. 6. 2005 18:47

2giovanni: Tos me moc nepotesil. Presne to me nejvic na tom =piiip= kdyz to das do servisu - jakmile to rozdela tak to je konec! :pozor2
A jen tak mi ho nevymenej...
Uvidime
C.B.Lister
C.B.Lister
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod tom-cz 15. 6. 2005 20:33

Ještě mám dotaz na majitele razru: jde nějak rozsvítit displej (vnější) bez toho abych otevřel telefon? (stisk nějaké boční klávesy?)
Díky
tom-cz
Junior

Odeslat příspěvekod Sovicka 15. 6. 2005 20:40

Jo jo jde, jak pravou tak i levou dolní, potom těma +a - tak tím se dá měnit profil zvonění
Nokia C7 - Bleskmobil
Samsung SGH E1150 + Divoká karta
Sovicka
Junior

Odeslat příspěvekod Koffee 15. 6. 2005 20:46

Bohuzel se s tim rozsveci i vnitrni displej - sice jen bilou barvou, ale i tak to mohli nejak vypnout uplne..
Koffee
Junior

Odeslat příspěvekod tom-cz 15. 6. 2005 22:05

a ještě: má počítadlo sms a odchozích hovorů?
tom-cz
Junior

Odeslat příspěvekod Milan J. 16. 6. 2005 07:12

Tak mi včera dorazil stříbrnej Razr. Zatím to vypadá, že je vše OK. Uvidíme časem. Ale mám jiný problém. U telefonu mi chybí krytka konektoru. Sice to v podstatě nevadí, ale měl jste někdo podobný problém. Je možnost tu krytku někde dokoupit? Telefon vypadá, že by mohl být v pohodě, takže bych ho nerad kvůli tomu vracel. Ale asi je to malicherný problém.
Siemens C10 -> Nokia 3210 -> Nokia 3310 -> Nokia 6210 -> Nokia 7650 -> Nokia 6230 -> Motorola Razr V3 -> Nokia 6230i -> Nokia N70 -> Nokia E51 -> Nokia E71 -> Apple iPhone 4 16GB
Milan J.
Junior

Odeslat příspěvekod brody 16. 6. 2005 08:07

2Tom: pocitadlo hovoru tam je, ale sms jsem nenasel a asi tam nebude...

2Milan: A mela by tam ta krytka byt? Ja jsem ji tam taky nemel...
brody
Junior

Odeslat příspěvekod redmond 16. 6. 2005 08:41

motorola razr v 3 black sa dodava iba s krytkou konektoru na zadnej strane tusim je to externa antena. neviem ako je tu u silver verzie.
redmond
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Milan J. 16. 6. 2005 08:47

Na zadní straně krytka konektoru pro externí anténu je. Krytka konektoru pro nabíječku není. Možná to tedy tak je v pořádku. Ale proč na některých fotografiích ta krytka je?
Milan J.
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka