Piska mi Motorola V3

O mobilních telefonech značek Lenovo i Motorola

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Vasek007 11. 10. 2005 08:10

Mate nekdo zkusenosti s piskanim klavesnice na Motorole V3 pri rozsviceni? Udelaji s tim neco v servise?
Vasek007
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod brody 11. 10. 2005 08:15

Me to dela taky a myslim, ze ostanim tez. Dalo by se rici - je to vlastnost, ne chyba :wink:
brody
Junior

Odeslat příspěvekod _peper 11. 10. 2005 09:05

Mě zase u E398 lupe v reprácích při pohyby joystikem :)
MotoE398
BMW E36 318iS coupe
_peper
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod gomez 11. 10. 2005 09:18

Take mi to piskalo a hrozne me to stvalo hlavne kdyz clovek volal a mel to u ucha. V servisu mi rekli ze to opravi , ale po mesici sem dostal tel. zpet a delalo to stale. Mezitim jsem zjistil ze je to zalezitost vsech V3 a chtel sem vratit penize za neodstranitelnou vadu. Po dalsim mesici jsem je dostal. Kupoval jsem to jako novinku a znamej si koupil ted V3 black a ta uz mu to nedela respektive je to tak neznatelne ze by mi to uz nevadilo. Cau
gomez
Junior

Odeslat příspěvekod borsuk 11. 10. 2005 14:36

_peper píše:Mě zase u E398 lupe v reprácích při pohyby joystikem :) /quote]

Jo tak to aji mi!!Thank you za ten engliš návod,je to tam myslím celkem dobře popsáno.
Chceš-li poznat charakter člověka, dej mu moc. A.L.
borsuk
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod _peper 11. 10. 2005 15:38

No je to dobře posaný, ale stejně se mi to ještě nepodlo :( Teď půjdu na druhej pokus :D Občas nevím co kam přiřadit :?
_peper
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod borsuk 11. 10. 2005 15:59

Hej,pak dej vědět!!
Chceš-li poznat charakter člověka, dej mu moc. A.L.
borsuk
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod _peper 11. 10. 2005 16:06

Zatím to vypadá, že jsem na dobrý cestě, mooooc dobrý :D Zbývá už jen poslední krok 8)
MotoE398
BMW E36 318iS coupe
_peper
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Juliooo 11. 10. 2005 16:12

Presne toto pískanie som si všimol aj na mojom mobilnom telefóne. Vlastním V3 Black.

Cez deň a počas telefonovania to, ale nepočuť, ale stačí keď v noci keď je naokolo úplne ticho a otvoríte telefón tak to počuť. Inak nie. Myslím, že sa s tým dá v pohode prežiť... ;-)

Akurát len keby to nikomu nerobilo a len mne tak by som s tým už niečo robil, ale ako čítam nie som jediný. A asi sa nejedná o výrobnú chybu, alebo áno?

Inak nenazval by som to pískaním, ale ten zvuk sa ani nedá pomenovať... :D
Juliooo
Junior

Odeslat příspěvekod salex 11. 10. 2005 16:16

Juliooo píše:Presne toto pískanie som si všimol aj na mojom mobilnom telefóne. Vlastním V3 Black.

Cez deň a počas telefonovania to, ale nepočuť, ale stačí keď v noci keď je naokolo úplne ticho a otvoríte telefón tak to počuť. Inak nie. Myslím, že sa s tým dá v pohode prežiť... ;-)

Akurát len keby to nikomu nerobilo a len mne tak by som s tým už niečo robil, ale ako čítam nie som jediný. A asi sa nejedná o výrobnú chybu, alebo áno?

Inak nenazval by som to pískaním, ale ten zvuk sa ani nedá pomenovať... :D"/quote]

Nízko frekvenční zvuk :mrgreen:
salex
Pokročilý

Odeslat příspěvekod _peper 11. 10. 2005 16:17

2 borsuk: Tak nevim, kde se to ted *****, ale uz jsem se tady o tom s nekym psal a rikal at skusim jinej Fw, zkousel jsem shoey_i398mp_final. takze uz dávám do motorolky zálohu a pak zkusím ňákej jinej :D
MotoE398
BMW E36 318iS coupe
_peper
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod salex 11. 10. 2005 16:19

_peper píše:2 borsuk: Tak nevim, kde se to ted *****, ale uz jsem se tady o tom s nekym psal a rikal at skusim jinej Fw, zkousel jsem shoey_i398mp_final. takze uz dávám do motorolky zálohu a pak zkusím ňákej jinej :D:/quote]

PC moders 1,4c nemá taký problém :wink:
salex
Pokročilý

Odeslat příspěvekod _peper 11. 10. 2005 16:20

O.K. už po něm jdu!
MotoE398
BMW E36 318iS coupe
_peper
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Juliooo 11. 10. 2005 16:22

2salex: No možno sa to dá aj tak nazvať... :D
Juliooo