Mjitelé Vxxx prosím....

O mobilních telefonech značek Lenovo i Motorola

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod oltcit 10. 5. 2005 17:40

pouzi p2kman a stiahni si pozadovane do PC. sombrero je standartna melodia pre v500. Melodie sa lisia podla obsiahnuteho FLEXu. Raz som nahraval nejaky cinsky soft do motky a bola to dobra haluz,co sa tyka zvukov :D

p.s eventualne v p2kmanovi zmen systemove atributy na 70000 na konkretnom subore a budes ich moct normalne odposlat cez BT,alebo MMS.
LOOX 720 & Motorola V547@V551
Tuning Motoroly Vxxx
oltcit
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod ..H.A.Z.I.. 10. 5. 2005 19:07

1) na mě musíš jednoduše, když říkáš že je ve V500 a koukám že ty máš V547 tak bych pšknš poprosil..... :wink: :D
2) jde o to že mám MPX200 a ta bluetooth nemá, já si ty melodie, potom co si je seženu přes audiograber převedu do wav a je tu ssuper!
HelloMoto
..H.A.Z.I..
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Bavorak69 10. 5. 2005 19:16

v programe jetaudio 5 sa dá nastaviť nahrávanie aj to čo ti práve hrá v PC,,,takže vyskúšaj,,,,ale musíš nastaviť recording - what can hear
6100 podla mňa asi posledný normálne vyzerajúci telefón od Nokie
Bavorak69
Junior

Odeslat příspěvekod ..H.A.Z.I.. 10. 5. 2005 21:40

googloval jsem altavistoval jsem seznamoval jsem ale nenašel jsem poraď kde stáhnout!!Díky!
HelloMoto
..H.A.Z.I..
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Bavorak69 11. 5. 2005 15:20

som trochu hladal, ale ani ja som už nenašiel 5, ale na http://www.phazeddl.com je 6,,,tak si ju stiahni,,,,,len nestahuj verziu Basic,,,lebo tam chýbajú nejaké veci, ako napr. Recording what can hear
daj vedieť ako si dopadol
6100 podla mňa asi posledný normálne vyzerajúci telefón od Nokie
Bavorak69
Junior

Odeslat příspěvekod ..H.A.Z.I.. 11. 5. 2005 19:54

To su teda asi megaguma!
Žádnej Jetaaudio jsem nenašel!!, ??.

Editace1: tak sorry, už mě bliklo že tam má bejt jen jedno a :mrgreen:
HelloMoto
..H.A.Z.I..
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Alasther 11. 5. 2005 22:27

Koukni se po programu total record ten to zvládá ...
Alasther
Junior

Odeslat příspěvekod ..H.A.Z.I.. 12. 5. 2005 08:43

Díky moc, ten program funguje(bohůžel jen 30dní) ale už mám všechno zaznamenaný a nahraný v telefonunu!

Upraveno:
Ještě jedna věc: Zjistil jsem že mě to kompletně zbrzdilo odezvu všech zvuků ve windows(přišel jsem na to až když jsem si pustil Needy sešlápl plyn rafička na 9000ot/min a zvuk teprve začal stoupat!), zkoušel jsem to i s jinejma věcma atd.... a pořad to brzdí.
Takže už to mám odinstalovaný, přeměněný systémový věci zpět ale pořád je to dobržděný!
HelloMoto
..H.A.Z.I..
VIP uživatel

Předchozí stránka