Honor Magic V2

O mobilních telefonech značky Honor

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod orgáč 28. 10. 2024 22:05

Problém je, že nikdo normální za číňana tolik peněz nedá, kort, když má problémy s kvalitou a skoro nulový servis, to se pak do takové značky nikomu nechce.
orgáč
Junior

Odeslat příspěvekod panrt 28. 10. 2024 22:15

Orgáč a zas ty jeho lži nepodložené :D a prý nulový servis? si zapomněl na smartmanii jak ti to tam jeden psal ohledně servisu :D
panrt
MobilManiak

Odeslat příspěvekod mistr63. 28. 10. 2024 22:17

Děkuji za odpověď. Nemíním se přít. Názor respektuji, ale je mimo téma dotazu.
Chtěl jsem nápady, doporučení.

-- 28. 10. 2024 23:23 --

Necítím se jako nenormální. Že si koupím, něco co jinému vadí neznamená, že by se jiný měl vyjadřovat bez znalosti věci.
Uvítám nápady, doporučení, ne ovšem reakce tohoto ražení.
Děkuji
mistr63.
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod orgáč 28. 10. 2024 23:35

Mrkni na zahraniční fora typu reddit, tady nic neseženeš nebo různé YT kanály https://www.youtube.com/watch?v=5BZptPG ... JustmyTech
orgáč
Junior

Odeslat příspěvekod Shelby_Encore 6. 11. 2024 13:04

Podarilo se mi koupit uplne novy V2 v mp.cz za 21tis. � Meli akci honor days a po jejim skonceni presli na black friday, no ale cca 12h jim tvalo nez deaktivovali slevovy kod, takze ze snizene ceny 29.900kc odecetli 10% na kod honordays, potom 7% na ISIC a jeste 3.500kc vykupni bonus. Voila � Trochu jsem zariskoval a nechal jim Samsung S24 Ultra, i kdyz jsem si vymenou nebyl 100% jisty, ale ted po tydnu muzu rict, ze nelituji. Na software si pomalu zvykam, fotaky me nepohorsuji a displej bez primeho porovnani se Samsungem je super. Chybi mi akorat nejake forum, rady a tipy, info o aktualizacich apod., jak uz tady nekdo zminoval.
Shelby_Encore
Junior

Odeslat příspěvekod mira_s 12. 11. 2024 18:56

Já jsem nakonec po vnitřním boji upgradoval V2 na V3, zpětný odkup na Alze mě mile překvapil, rozumná výkupní cena a blesková rychlost, takže zase přesedám z Samsung Fold 6 a Pixel 9 Pro Fold na Honor Magic V3. Vzhledem k předchozí zkušenosti s V2 jsem celkem zvyklý, a musím říct, že V3 se zase posunula k víc evropskému pojetí podobnému standardní Google a Android "experience". Všechno funguje, dokonce i hodinky Samsung (někdo tu psal, že ty nejdou, nevím tedy proč, s aplikací Wearable od Samsungu až na Health Monitor všechno jede, včetně eSIM klonování).
Hardware Honoru je opravdu o dvě tři generace dál ve srovnání se Samsungem, SW už je použitelný, ač je mi to jako fanouškovi Samsungu líto, tak držet ty dva aktuální přístroje v ruce ve stejnou chvíli Vás nenechá pochybovat, co byste radši používali. Snad se Samsung (a Google) posunou rychleji kupředu v příštím vydání...
mira_s
Junior

Odeslat příspěvekod mistr63. 12. 11. 2024 19:31

Ano souhlasím s názorem, že být pouze fanouškem Samsungu je i na škodu. Jde to stejně, někdy i lépe. Samsung watch nepodporují srdce a EKG. Sluchátka spolupracují. Teď k rozdílům.Mám spoustu faktur, soudních dokumentů v pdf. Samsung je ukládal tak nějak chaoticky na různá místa. Honor při kopírování z SSD je všechny zatřídil na jedno místo. Divil jsem se, co vsechno jsem měl uloženo a nemohl to dohledat. Vestavěný prohlížeč dokumentů umí vše. Baterie výborná. Samsung by musel udělat opravdu revoluci, abych se vrátil. Fold 6 FE je sice pokus, ale stále to není ono.
mistr63.
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod orgáč 12. 11. 2024 23:29

Mě by vadila o dost horší výdrž na baterii oproti Foldu6.
Tenký design je pěkný, v ruce působí příjemně, ale zase v otevřeném stavu nevypadá Honor tak sexy moderně jako Fold6.
orgáč
Junior

Odeslat příspěvekod mistr63. 12. 11. 2024 23:53

Dotaz. Orgáči, ty Honora máš? To jsou vyčtené informace z netu? Tvůj první příspěvek byl, že je hloupost vyhodit za Číňana peníze. Každý preferuje něco jiného. Máš nějaké vychytávky na Magic (V2/V3) telefon ? Asi ne.
Sexy vzhled, to je tedy parametr
mistr63.
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod panrt 13. 11. 2024 01:27

Myslíš ten sexy viditelný ohyb nebo ten sexy 4mpx selfie který jde vidět a je tam už dlouho ten samý?
panrt
MobilManiak

Odeslat příspěvekod mira_s 13. 11. 2024 10:18

Tlak a EKG se dají nainstalovat do Samsung watch moddnuté a taky fungují i s ne-samsung telefonem, na YT je pár návodů a i pro laika celkem dosažitelných (dokonce je ADB aplikace, ani nemusí být připojeno přes počítač).
Fold 6 má opravdu pěkný hranatý design, dokonce bych mu ani nevyčítal úzký přední displej - je to daň za to, že rozložený na šířku je pořád "tabletový", ne čtverec (tady se mi mimochodem nejvíc líbil Google Pixel Fold, který se rozložil vlastně rovnou "na šířku" v de fakto stejném poměru, jako Fold 5 a 6 otočené, ale byl neuvěřitelně těžký a rámečky zoufale široké...). Ale tloušťka a hmotnost je prostě tak výrazný rozdíl, že se prostě těžko vrací. Používám je souběžně týden, takže opravdu osobní zkušenost.
mira_s
Junior

Odeslat příspěvekod orgáč 22. 11. 2024 00:13

mistr63. píše:Dotaz. Orgáči, ty Honora máš? To jsou vyčtené informace z netu? Tvůj první příspěvek byl, že je hloupost vyhodit za Číňana peníze. Každý preferuje něco jiného. Máš nějaké vychytávky na Magic (V2/V3) telefon ? Asi ne.
Sexy vzhled, to je tedy parametr

Stačil mi pohled na pár dní vystavený V3 s poškozeným displayem i kloubem plus plný reddit problémů s kloubem/displayem u V2 :D
orgáč
Junior

Předchozí stránka