Pokud nic nezbyde, budu to muset tak udělat. Ale nerad bych se babral s odesíláním zpět. Uvidím jak se vyjádří na emaily, popřípadě se bude objednávat. Ale ještě nemají v CZ pořádně dostupné tvrzené skla a obaly na tento telefon, takže bych ho neměl stejně jak chránit. Dám jim pár dní a uvidíme.
PS: Vím že si to za hubičku můžu objednat z Číny, ale čekat na 14 dní na obal se mi vyplatí už raději jít do české přirážkové ceny.
EDIT: Zdarec lidi, prosím Vás vlastníci Honoru 7 Lite, má tento telefon gyroskop? Na mobilmanii tvrdí že ne a na jiných .com stránkách tvrdí že má. Ptám se ohledně toho, že mám chuť si zachytat pár pokemonů pomocí fotoaparátu a dozvěděl jsem se, že telefon co nemá gyroskop tak se mu pokemon v AR modu neobjeví.
Tahle otázka je převážně asi pro vlastníky honoru a pokemonu, za rychlou odpověď děkuji předem.
EDIT 2: Dneska mám na poště už honora s obalem (150 kč) a sklem (250 kč). Ten obal se dá sehnat v CZ o 30kaček dráž, ale máš ho do druhého dne. Odedneška ty pokemony chytím všechny !