Ta verze, která se dá stáhnout přes HiCare FRD-L09C432B360 je finální verze Nugatu, která má být uvolněná oficiálně v únoru???
Edit: Tak už stahuji

PS: Aby se aktualizace ukázala, tak je potřeba jít do aplikace HiCare, tam v nabídce Služby jít do Aktualizace OS pro inovatory a tam ji potvrdit. Pak už se vám aktualizace zobrazí. Bez tohoto kroku dostanete při kontrole aktuální verze vždy hlášku, že používáte aktuální verzi.
Edit2: První dojmy. Aktualizace byla celkem rychlá a proběhla bez problému. Těšil jsem se především na nový panel oznámení, který mi vyhovuje víc než to původní dělení na "záložky" s oznámením a přepínači - nyní je to vše v jednom. Přepínání mezi posledními aplikacemi dvojím poklepáním na tlačítko multitaskingu je taky dobrá vychytávka

Musím si někde nastudovat, co vše je tu za novinky ať se o nějakou novou vychytávku nepřipravím

Edit3: U režimu komfortního čtení se nyní dá automaticky nastavit v kolik hodin se má zapnout a v kolik vypnout. Super, tohle jsem opravdu uvítal. Dá se i nastavit intenzita tohoto filtru.