Honor 8 /Premium - obecná diskuze

O mobilních telefonech značky Honor

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod rajs 8. 10. 2016 18:46

Máme doma dva žádný problém není.
rajs
Junior

Odeslat příspěvekod oooooooooo 8. 10. 2016 18:53

re : Ogyn
Pokud tam nechate bezet defaultni agresivni memory managment tak se neni cemu divit, takze ty vykricniky muzes klidne skrtnout :-) Popravde receno v zivote by mne nenapadlo ze na foru o mobilech se najde nekdo kdo to dopusti aby si android ukoncoval app jakymkoliv jinym zpusobem nez defaultnim, tzn. podle nadstavby rozhodne nedopustit. Lenovo, Samsung, Huawei tam jsem to pokazde odstavoval ty jejich my to vime nejlepe co ma bezet a co ukoncime :-)
oooooooooo
Android Maniak

Odeslat příspěvekod Ogyn 9. 10. 2016 12:36

Nevím co je to default memory ,ani jak jej ukončit! Vim že mi nefunguje nahrávání...
Naposledy upravil Nick Cave dne 9. 10. 2016 14:03, celkově upraveno 1
Důvod: odstraněna citace předchozího příspěvku
Ogyn
Junior

Odeslat příspěvekod oooooooooo 9. 10. 2016 13:15

Memory managment rozhoduje o ukoncovani app dle limitů operační paměti. Huawei z důvodů který ví Chuck Norris a v jejich centrale uplne prekopali chovani jaky ma android v defaultu a zvolili agresivni, agresivnejsi, agresivni na druhou.. Ve spojeni s jejich tzv. setricim modem smrtici koktejl.
oooooooooo
Android Maniak

Odeslat příspěvekod jankopriva80 9. 10. 2016 13:53

Jak se to tedy vypne nebo změní?
jankopriva80
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod oooooooooo 9. 10. 2016 14:20

Najdi si to na xda, jestli totiz slapnes vedle jako neznalej hard reset te nemine..Kazdopadne pokuds mel problem s jednou jedinou veci, das ji do vyjimek. Tzn. vestaveny killer ji musi ignorovat. Varianta dve v modu pro vyvojare nastavis standartni limit pro ukoncovani aplikaci na pozadi, sezenes si kvalitni taskmanager - tzn. nikoliv nejlepe vypadajici graficky ale funkcne, treba 3c system a tam nastavis vyjimky. Vzhledem k tomu ze o tom nic nevis, zalohuj, nemen vic polozek najednou.
Ja deaktivuji drtivou vetsinu veci ktere maji priznak system a pritom to jsou proste aplikace ktery v huawei proste zabudovali do firmware.Zmeny chovani jde dosahnout milionem zasahu, zacni od toho nejjednodusiho - vyjimka. Pokud nepochopis jak veci fungují i u nej zustan.
oooooooooo
Android Maniak

Odeslat příspěvekod jankopriva80 9. 10. 2016 17:46

Mám problém s appkou Mobilní Banka od komečky. Paužívám jejich NFC kartu přes widget na ploše. Po určité době mi widget píše že karta není dostupná a musím vypnout a zapnout celou appku a pak to zase pár hodin funguje. Do vyjímek jsem jí přidal, jestli myslíš Správce telefonu - Baterie - "Chráněné aplikace", nebo se to nastavuje ještě jinde? Jsem nováčkem u EMUI
jankopriva80
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod rajs 9. 10. 2016 18:12

Uzamknout vyse uvedenou metodou v nahledu spustenych aplikaci stazenim dolu (u aplikace se objevi zamek),tím je myšleno přes čtvereček,možná to někomu pomůže.
rajs
Junior

Odeslat příspěvekod petriks-x 9. 10. 2016 20:35

For-ever2014:

Ogyn píše:Po aktualizaci mi foťák v Honor 8 některé snímky focené "na stojáka" ukládá otočné o 90°

-- 1. 10. 2016 12:06 --

Nahrávání hovorů stále nefunkční! Vyzkoušeno mnoho app,jejich nastavení a .....nic ! Některé fungují jen na 1. hovor,další jen dočasně,nebo nespolehlivě.....

Po aktualizaci nemáš tyto problémy?
petriks-x
Junior

Odeslat příspěvekod Ogyn 10. 10. 2016 05:53

Právě hned po aktualizaci se některé snímky začaly ukládat otočené, ale teď už je to v pořádku...
Ogyn
Junior

Odeslat příspěvekod AdinST 10. 10. 2016 12:06

jankopriva80 píše:Mám problém s appkou Mobilní Banka od komečky. Paužívám jejich NFC kartu přes widget na ploše. Po určité době mi widget píše že karta není dostupná a musím vypnout a zapnout celou appku a pak to zase pár hodin funguje. Do vyjímek jsem jí přidal, jestli myslíš Správce telefonu - Baterie - "Chráněné aplikace", nebo se to nastavuje ještě jinde? Jsem nováčkem u EMUI

Ten widget mi to dělá taky, ale dělal to i u předchozího telefonu Galaxy S4. Teď mám vypnuté zadávání PINu, protože zadávat jej u jakkoliv nízké částky je pakárna. Takže widget nepouštím. Bylo by fajn kdyby šlo nastavit, aby platba fungovala jen při odemčeném telefonu. Teď stačí jen rozsvítit diplej na zamčené ploše, takže to funguje jako normální karta.

Taky nechápu, proč do banky se dostatu čtečkou otisků, ale na PIN u karty čtečka použít nejde.
AdinST
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod pocket22 19. 10. 2016 18:53

Zdravím,dají se někde nastavit silnější vibrace ? je to hrozně slabé oproti Sony Xperia Z co mám taky,je to tak o 60 procent slabší,děkuji.
pocket22
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod LukinM26 27. 10. 2016 14:06

Používáte ho někdo bez obalu? Jak jste na tom se zadama?
LukinM26
Junior

Odeslat příspěvekod welby 31. 10. 2016 16:02

Teď jsem si všimnul u Datartu, že má na eshopu předobjednávku na Honor 8 ve verzi 64 GB a modré barvě. Nevíte, jestli se bude opravdu oficiálně prodávat i u nás nebo je to jen mylná informace? V zahraničí jsem viděl tuto variantu, ale u nás jsem na ni nikde nenarazil.

Tak přemýšlím, jestli vzít teď verzi 32 GB nebo počkat, jestli se nezačne prodávat i verze 64 GB v modré...
welby
Junior

Odeslat příspěvekod Nick Cave 31. 10. 2016 18:14

Honor 8 64GB mají i jiné eshopy, před koupí si řádně ověř, zda má tento model všechna důležitá pásma LTE
http://mobilni-telefony.heureka.cz/hono ... dual-sim/#
Nick Cave
Administrátor

Předchozí stránkaDalší stránka