Honor 8 /Premium - obecná diskuze

O mobilních telefonech značky Honor

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod DirtyKing 1. 1. 2017 21:04

Take mam redukce z Ali a naprosto bez problemu. Pouzivam standardni appku "Soubory".
DirtyKing
Junior

Odeslat příspěvekod Ogyn 2. 1. 2017 11:44

Díky, mám čtečku Micro sd karet s C kontaktem, a ta nejede... Na další kabely a redukce propojení s USB čekám
Ogyn
Junior

Odeslat příspěvekod vlkan 4. 1. 2017 07:52

Ahoj, prosím chci se zeptat. Když si přiřadím ke kontaktu fotku a melodii (jinačí než u jiných kontaktů), tak mi to nefunguje. Fotka i melodie v seznamu je uložena, ale když volám nebo volá kontakt mi, tak se neukáže ani fotka ani nehraje melodie. Prosím nevíte někdo co s tím. Moc dík za radu.
vlkan
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod karSE 6. 1. 2017 19:50

Mě to funguje dobře, jen pokud jsem měl číslo označené třeba jménem a zároveň jako ICE, musel jsem dát stejnou melidii u obou, jinak to nešlo... ☺
karSE
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod vlkan 9. 1. 2017 09:17

A co to prosím je to ICE? Stále mi to nejde :-(
vlkan
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod DirtyKing 9. 1. 2017 12:14

Naposledy upravil Nick Cave dne 9. 1. 2017 12:17, celkově upraveno 1
Důvod: upraven odkaz
DirtyKing
Junior

Odeslat příspěvekod vlkan 9. 1. 2017 13:49

Hmm dík, ale stejně pořád nevím co s tím :-(
vlkan
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Kkozi 12. 1. 2017 10:21

Zdravim,

nevi nekdo, jak udelat screenshot jinak nez tim debilnim klepanim na displeji? To funguje jak kdy a telefon navic rozezna dotyk, takze vyjizdej kontextovy nabidky atd.

Dal by me zajimalo, jestli nekdo rozchodil probuzeni dvojim poklepanim na zhasnuty displej.

Na dotazy kolem zad a skrabancu na displeji. Par skrbancu tam mam, ale pri pouzivani nejsou videt. Sklo bych doporucovsl, ale nejaky, co dobre pasuje. Ja jsem se este k sehnani nejakyho nedokopal. Nechci, aby koncilo daleko od okraje.
Jinak, skleneny zada jsou sice krasny, ale jinak uplne k hovnu. Telefon klouze jako prase a bez gumovyho nebo nejakyho krytu je utrpeni ho pouzivat v rukach. Po vlozeni do gumovyjo krytu me zavalil pocit blazenosti a pouzitelnost a drzeni telefonu je uplne nekde jinde.
Kkozi
Junior

Odeslat příspěvekod welby 12. 1. 2017 13:28

Screenshot lze udělat tak, že zároveň podržíš tlačítko pro vypnutí telefonu a snížení hlasitosti.
welby
Junior

Odeslat příspěvekod mr.SMITH 13. 1. 2017 20:27

Kkozi:
Screenshot si můžeš nastavit na zadní tlačítko - čtečka otisku prstu.
Nastavení - Chytrá asistence - Chytré tlačítko :-)
mr.SMITH
Junior

Odeslat příspěvekod Ogyn 14. 1. 2017 11:19

Kkozi screening mám na tlačítku otisk, 2 X zmáčknout...
Má někdo v Honor 8 RAW, není ani v nastavení PRO..
Ogyn
Junior

Odeslat příspěvekod DirtyKing 14. 1. 2017 12:13

Nemá. Focení do RAW je výsadou dražší Huawei P9.
DirtyKing
Junior

Odeslat příspěvekod honor8help 15. 1. 2017 23:09

Mám prosbu. Jak propojit (program) honor8 s PC (XP) pomocí USB kabelu? Potřebuji přetáhnout z PC knížky atd. Při připojení mobilu pomocí kabelu mi to dá 2 možnost. Spustit Hi suite (ve kterým se dostanu pouze na kontakty, zprávy, snímky, videa, správce aplikací, outlook) nebo v (tento počítač) přenosný přehrávač záznamů, tam mi to ale neukáže žádnou složku. Když jsem si ho pořídil, při přenosu sms z Nokie N8 (Symbian^3) jsem si na Goole Play stáhnul nějaký program přes který jsem pomocí SMS tools zprávy přenesl. Tento program jsem ale nechtěně odinstaloval a nemůžu si vzpomenout na název. Mám za to, že při připojení kabelem prostě nenastavím "usb uložiště". V mobilu to nikde nemůžu najít. U nokie mi to při připojení dalo automaticky na výběr.
honor8help
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod DavidBarborka 16. 1. 2017 00:07

Po připojení telefonu k pc stáhneš lištu a tam by jsi měl mít na výběr tuším foto a soubory. Klepneš na soubory a měl by ses už dostat do telefonu a na paměťovou kartu přes pc (alespoň u Huawei mate 7 to tak mám).
DavidBarborka
Junior

Odeslat příspěvekod honor8help 16. 1. 2017 00:44

Je to tam, děkuji za rychlost!
honor8help
Kolemjdoucí

Předchozí stránkaDalší stránka