Honor 8 /Premium - obecná diskuze

O mobilních telefonech značky Honor

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod vinklec 23. 2. 2017 12:29

No to vim ze ma ctecku ale na zadni strane a pokud mi telefon lezi na stole nebo ho mam ve stojanku tak uz ho musim brat do roky.Tak mi staci jen poklepat displej a je to.A kdyz treba neco delam a mam polozeny telefon tak brat ho spinavema rukama moc nechce abych pouzil ctecku.
vinklec
Junior

Odeslat příspěvekod petr725 26. 2. 2017 22:53

vsiml jsem si, ze kdyz zapnu messenger tak mi to porad tak divne problikava, ma nekdo taky takovy problem? u jine aplikace jsem tento problem neshledal. nepomohl ani reinstal:/
petr725
Junior

Odeslat příspěvekod DirtyKing 27. 2. 2017 08:09

Mně to dělá taky a většinou pak appka i spadne. Musím ji vždy killnout a zapnout messenger znovu. Je fakt, že je tohle třetí Honor, kde se tak děje. Ale dělá to už celkem dlouho, tak se divím, že to není vyřešené.
DirtyKing
Junior

Odeslat příspěvekod petr725 27. 2. 2017 10:17

to je zajimave, ze to nikde v recenzich neni zmineno. to by mobil za 11 tisic delat nemel?
petr725
Junior

Odeslat příspěvekod Nikeid 27. 2. 2017 13:48

já tento problém (messenger) nemám, ale jsem ještě na emui 4.1
Nikeid
Junior

Odeslat příspěvekod Aloha 27. 2. 2017 14:40

Já ten problém taky nemám a to předtím na 4.1 ani teď na 5.0

Jinak to já si zase vzpomenu, probuzení dvojím poklepáním by se mi tedy taky někdy hodilo :-)
exVW Golf 7 1,4TSi
exŠkoda Octavia 1,8TSi
Aloha
Junior

Odeslat příspěvekod Kkozi 2. 3. 2017 11:48

Ja chci taky probuzeni dvojim poklepanim. Nechapu, peoc to kdy dali pryc.
Ctecku otisku nepouzivam, resp. neprobouzim s tim telefon, jinak jako tlacitko a stahovani listy je super.
Ale presne jak uz tu nekdo psal...telefon je na stole nebo treba v aute v drzaku.
Nepouzivate na to nekdo nakou spolehlivou appku?
Kkozi
Junior

Odeslat příspěvekod MildaX 2. 3. 2017 16:20

Lze v 5.0 nějak nastavit full screen fotka volajícího? V Minulé verzi se to zobrazovalo standardně.
MildaX
Junior

Odeslat příspěvekod m.antik 12. 3. 2017 13:31

Lidi, nevíte jak se zbavit těch reklam při nabíjení? Když nabijim, tak se na obrazovce ukážou nějaký reklamy, zprávy,... ale nevím jak to vypnout... Díky za info

-- 12. 3. 2017 18:39 --

Tak už jsem na to přišel, mohla za to aplikace Clean master.
m.antik
Junior

Odeslat příspěvekod Nikeid 13. 3. 2017 16:50

Máte to taky tak, že při zapnutí aplikace fotoaparát (emui 4.1, nativní foťák) se vám automaticky přepne do režimu "krása"? Neskutečně hnusně ten režim vyhlazuje pleť :-D a musím ho manuálně dycky vypnout, což mi přijde nonsens .. jde to nějak zrušit?
Nikeid
Junior

Odeslat příspěvekod Xr33 13. 3. 2017 18:05

Divné.
Stáhni si aplikaci Open kamera.
Má víc nastavení
Získáš i větší šířku záběru fotoaparátu.
Xr33
Junior

Odeslat příspěvekod ryblik 13. 3. 2017 20:50

Po aktualizacii na Android 7 sa mi opakovane stava to, ze sa na mobile samovolne vypne zvuk( nepocut zvonenie a budik, pipnutie spravy, nejde prehrat videa na youtube) a pomoze az restart telefonu. Nepomohlo ani to, ked som urobil reset na tovarenske nastavenia. Mal niekto podobny problem a vyriesil to ?
ryblik
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod welby 23. 3. 2017 10:15

Na androidu 7 jsem už dva měsíce a vše bylo v pohodě (firmware 360). Minulý týden se mi ale taky stalo, že 2x ráno nezvonil budík. Na displeji jen běžela animace, která se objevuje při zvonění, ale zvuk žádný.

Nevím, jestli to byl problém Honoru 8 nebo externí aplikace Timely - tu používám asi 4 roky a stalo se mi to až nyní a hned 2x v jednom týdnu. Pomohl až restart telefonu.

Každopádně čekám až přijde OTA update na firmware 380 a pak udělám factory reset. Při přechodu na firmware 360 jsem ho nedělal, což může být taky problém.
welby
Junior

Odeslat příspěvekod Viliem 23. 3. 2017 10:51

welby: Mě se dělo to samé na LG G2 a G3 (také Timely). Zjistil jsem, že problém nastával v případě, kdy jsem ukončoval aplikace na pozadí (včetně Timely).
Viliem
Junior

Odeslat příspěvekod rajs 23. 3. 2017 11:57

Máme doma dva honory 8,nikdy nebyl problém budí bez problémů,tyhle nešvary se stávají když se do mobilu cpou všechny možné aplikace druhých stran,měl g3 a také nikdy se mi to nestalo.
rajs
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka