od Vahač.X 25. 11. 2018 21:50
Zdravím, k výše uvedenému - on je rozdíl jak se na ty hodnoty člověk dívá:
Přes "Nastavení" - "Úložiště" mám "Aplikace" 5,96 GB (a "Jiné" 3,20 Gb), ale přes aplikaci "Soubory" (tedy vestavěný File Manager) to ukazuje "Aplikace" 0 B (a "Jiné" 9,49 Gb). Zjevně tedy nějaký problém ve firmware je.
Ale měl bych jiné dotazy (budu se možná ptát divně, ale telefon mám nový a teprve se seznamuju):
1) proč nemůžu nikde sehnat uživatelskou příručku (na oficiálních stránkách Honoru pro ČR v sekci "Podpora" tento model vůbec nelze vybrat) - sice jsem telefon asi víceméně rozchodil, ale některé věci jsem ještě nenašel (třeba ani nejdou), není mi jasný význam některých ikon ve stavové liště apod. A to by snad vyřešila ta uživatelská příručka,
2) mám telefon v režimu "Šuplík", takže mám mezi stabilními ikonami (jsou zobrazeny na každé obrazovce dole) mám příslušnou ikonu (kolečko s 9 tečkami), která otvírá seznam aplikací. To je v pořádku, ale nejde s ní hnout (je vždy prostřední - s ostatními ikonami hýbat můžu), to je vlastnost? Pokud ano tak je na ho...uby (na minulém telefonu jsem ikonu s aplikacemi mohl v rámci těch 5 ikon přesunout kamkoli, mně prostě uprostřed nevyhovuje),
3) lze nějak vyslechnout systémové zvuky (vyzvánění, tóny oznámení apod.) přes sluchátka? Pokud jdu přes "Nastavení" - "Zvuk" - "Vyzváněcí tón pro kartu SIMx" tak se sice dostanu k seznamu vyzváněcích tónů, ale i když mám připojená sluchátka, tak se tyto tóny přehrávají přes hlasitý reproduktor telefonu. Přes správce souborů se k těmto zvukům nedostanu (nejsou v běžně viditelné paměti).
To zatím snad stačí ... případně se ozvu, až budu zase tápat.
Za případné odpovědi předem díky.
Aktuálně LG G2 a S GS3 ... ale začínal jsem už s Motorolou 160